پیام ویژه

آخرين مطالب

دبیر شورای اطلاع رسانی دولت:

امیدآفرینی و ایجاد نشاط به پیشرفت کشور کمک خواهد کرد بنیاد شهید و امور ایثارگران

امیدآفرینی و ایجاد نشاط به پیشرفت کشور کمک خواهد کرد
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - دبیر شورای اطلاع رسانی دولت در نشست شورای اطلاع رسانی بنیاد شهید و امور ایثارگران که امروز سه‌شنبه 16 اردیبهشت ماه برگزار شد، گفت: امیدآفرینی و ایجاد نشاط به پیشرفت کشور کمک خواهد کرد.

به گزارش «ایثار»، محمد گلزاری، دبیر شورای اطلاع رسانی دولت در اولین نشست شورای اطلاع رسانی بنیاد شهید و امور ایثارگران ، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای والامقام، گفت: هر دولتی با هر رویکردی، جهت اطلاع رسانی خود مبنایی را در نظر گرفته و بر همان اساس عمل می‌کند، در دولت چهاردهم نیز خط‌مشی مشخص شده که ما نباید از آن تخطی کنیم. شخص رییس‌جمهور همواره بر اتحاد تاکید داشته و اساس محور خدمات ایشان بر همدلی است.
وی افزود: ما در شبهه و شایعه باید سریع وارد عمل شده و جواب دهیم، اما منش ما در مقابل جریانات و رفتار رسانه‌ای مسلما متفاوت است و این یکی از مهمترین محورهای حرکت در مسیر وفاق و همدلی است که مورد تاکید دکتر پزشکیان است.
گلزاری اضافه کرد: نکته بعدی درست و خوب شنیدن است و باید اجازه داد تا منتقد حرفش را بزند. ما وقتی در مقام اطلاع رسانی رسمی قرار می‌گیریم فکر می‌کنیم نقش تبلیغی داریم اما در کنار آن باید خصلت خوب شنیدن را هم در نظر گرفت و به آن عمل کرد، زیرا جزو هویت این دولت است.
دبیر شورای اطلاع رسانی دولت با اشاره به اینکه تداوم این رویکرد و منش به پیشرفت کشور کمک خواهد کرد، تاکید کرد: خوشبختانه خوب شنیدن از خصوصیات مهندس اوحدی است و من معتقدم در بنیاد شهید و آموزش و پرورش که جایگاه خاصی دارند، برخی مسائل نباید چندان مورد اطلاع عمومی قرار گیرد، زیرا در مقابل سختی‌هایی که متحمل می‌شوند، ترسیم خدمت به این اقشار محترم، اقدامات چشمگیری نیست.
وی افزود: تمام این اتفاقات در کلان پروژه کل نظام، در حقیقت امید آفرینی و ایجاد نشاط است که امروز بسیار نیازمند آن هستیم تا سرمایه اجتماعی آسیب‌دیده را ترمیم کرده و به جایی برسیم که مردم و مخاطب ما به امید برسند و تفاوت را حس کنند.
گلزاری ادامه داد: مقام معظم رهبری در رابطه با جهاد تبیین و اطلاع رسانی به مردم در خصوص خدمات تاکید دارند، شبکه ارتباطی گسترده‌ای در سراسر کشور برای ارسال پیام و خدمت وجود دارد که بابد فعال شود و اگر بتوانیم در کنار شما و سایر دستگاه‌ها دست در دست هم دهیم و اقدام کنیم موفق خواهیم بود. 
دبیر شورای اطلاع رسانی دولت در پایان گفت: امیدوارم این جلسات به صورت ماهیانه برگزار و ما در کنار روایت‌ها بتوانیم خدمتی به نظام اجرایی کشور کرده و شبکه اطلاع رسانی را به سامان رسانده و به دیگر دستگاه‌ها متصل کنیم.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1587543/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

وزارت بهداشت از افزایش 30 درصدی حقوق ماماها خبر داد

فرهنگستان: به جای سلفی، خودعکس بگویید

قتل سه کودک به دست پدر

چرا با کاهش نرخ دلار، اجناس ارزان نمی‌شوند؟

بانک مرکزی: تسهیلات جدید 485 هزار میلیارد تومانی در راه است

انصارالله ادعای ترامپ دربارۀ توافق آتش‌بس را تکذیب کرد

انسولین هست ولی کم است

آیا صادرات نفت ایران صفر شدنی است؟

مشخصات و قیمت آنر 400 پرو در آستانه رونمایی لو رفت

پنتاگون توقف حملات به یمن را تایید کرد؛ اسرائیل شوکه شد

عمان بین آمریکا و یمن میانجیگری کرد

طوفان‌های تندری تا چه زمانی ادامه دارد؟

بالا و پایین بیکاری در ایران؛ وضعیت کدام استان قرمز است؟

بررسی هزینه‌فایده تغییر ساعت رسمی در ایران

گلکسی تب S8 هم آپدیت اندروید 15 را دریافت کرد

هفدهمین بسته تحریمی اروپا علیه روسیه و کشورهای ثالث

کدام بخش بیشترین سهم از وام‌های بانکی را برد؟

دستپاچگی ترامپ در پاسخ به سوال خبرنگار درباره ادعای توافق با انصارالله

تناقض عجیب؛ تبلیغ موتورسیکت زنانه!

وزارت دادگستری آمریکا به‌دنبال درهم‌شکستن کسب‌و‌کار تبلیغاتی گوگل است

حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان؛ یک نفر شهید شد

نخست‌ وزیر کانادا خطاب به ترامپ: کانادا فروشی نیست

آیا اپراتورها بی‌سر و صدا تعرفه اینترنت را بالا برده‌اند؟

به این اراذل تا قمه دست نگرفته‌اند دستبند بزنید

رئیس انجمن‌های صنفی کارگران: اتباع در ایران کارفرما شده‌اند

خط مذاکره باز است

سرویس گیمینگ اپل به‌زودی میزبان 5 بازی جدید می‌شود

پوتین و نتانیاهو گفت و گو کردند

ورود اندک آب از پرنیان مشترک( رودخانه هیرمند) ایران و افغانستان به سد جریکه منطقه سیستان

وزارت راه و شهرسازی: کمیسیون مسکن و عمران حذف نشده است

افتتاح آبکش آهنین

حمله تل آویو به صنعا 38 کشته و زخمی بر جا گذاشت

ترامپ پایان حملات به یمن را اعلام کرد

برگزاری همایش آموزشی بیمه دی با هدف توسعه دانش فنی شبکه فروش شرق کشور

احتمال تکرار خاطره تلخ؛ بازگشت نفت 50 دلاری؟

انفجار بمب در پاکستان منجر به کشته شدن 7 نظامی شد

فیلم لحظه حمله زورگیران موتورسوار به مرد بازاری

50 هزار شیبا رایگان بدون قرعه کشی فقط با ثبت نام بگیر ( فرصت محدود )

اثر شلیک ساده‌سازان به مذاکرات

پاکستان: به ما حمله شود، هیچکس زنده نخواهد ماند!

فوری: تریلر دوم GTA 6 منتشر شد

دور باطل انتخاب وزیر اقتصاد

روابط سودان و امارات قطع شد

خانم شهروند سیرجانی؛ ناجی ترافیک در بحران قطع برق

شیب سبک کاهش قیمت سکه و طلا ادامه پیدا کرد؛ دلار 82 هزار تومان

آب‌ها را بدون آگاهی اقلیمی جابه‌جا کردیم

درخواست دولت آمریکا برای لغو وضعیت اقامت مهاجران رد شد

صنعت برق چرا درگیر بحران است؟

تغییر خط مقدم از غزه به صنعا

احتمال سفر ترامپ به فلسطین اشغالی طی هفته آینده