پیام ویژه

آخرين مطالب

درماندگی مقابل یمن دشمن را به جنون کشاند یادداشت

درماندگی مقابل یمن دشمن را به جنون کشاند
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - کیهان /متن پیش رو در کیهان منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست
گویا حمله اخیر مقاومت یمن به قلب اراضی اشغالی چنان سنگین بوده که صهیونیست‌ها را به جنون کشانده است. ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد که مواضع حوثی‌ها در بندر حدیده را در شامگاه دوشنبه بمباران کرده است. پس از آن جنگنده‌های این رژیم دیروز پایتخت یمن و به طور مشخص فرودگاه بین‌المللی صنعا را هدف قرار دادند. تمام حملات برای التیام دادن به گودال بزرگی است که موشک یمن در فرودگاه بن‌گوریون ایجاد کرده است! البته مقاومت نوید انتقام دردناک داده است.
در معادلات قدرت منطقه‌ای، همواره این پیش‌فرض غالب بوده که کشورهایی با زیرساخت‌های محدود نظامی، گرفتار بحران‌های داخلی و محاصره اقتصادی، توان اثرگذاری در سطح بازیگران اصلی را ندارند. اما یمن، با حمله‌ای هدفمند و فراتر از انتظار به فرودگاه بن‌گوریون، این معادله را دگرگون کرد؛ البته نه صرف همین حمله بلکه روندی که یمن در این روزها طی می‌کند! آنچه رخ داد، تنها شلیک یک موشک یشا عبور یک پهپاد نبود؛ این حمله تَرَکی عمیق در امنیت رژیمی ایجاد کرد که سال‌ها تلاش کرده بود چهره‌ای شکست‌ناپذیر از خود به نمایش بگذارد. اکنون دیگر نمی‌توان تهدیدات یمن را صرفاً واکنش‌های آنی دانست. واکنش‌های شتاب‌زده، نامتوازن رژیم اسرائیل به این حمله- از بمباران جنون‌آمیز بندر حدیده گرفته تا حمله به تأسیسات غیرنظامی در صنعا- بیش از آنکه پاسخی نظامی تلقی شوند، نشان‌دهنده یک بحران عمیق روانی و اطلاعاتی‌اند. یمن، فراتر از جغرافیای فقیرنشین جنوب جزیرهًْ‌العرب، اکنون در حال بازتعریف جایگاه خود به‌عنوان بازیگری مؤثر در توازن قواست؛ بازیگری که در نبود توازن تکنولوژیک با دشمن خود، با تکیه بر جسارت و زمان‌بندی دقیق، قواعد میدان را تغییر داده است. البته کم‌کم توان خود را بالاتر هم می‌بَرَد.
بازار
حملات دیوانه‌وار به بندر حدیده
 30 جنگنده‌ رژیم آپارتاید اسرائیل در جریان حمله دوشنبه‌شب به یمن 48 بمب بر سر مردم ریختند. کانال «12» تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش داد که این 30 هواپیما به بندر حدیده و یک کارخانه بتن حمله کردند. در جریان این حمله خسارات سنگینی به بندر حدیده وارد شد. روزنامه عبری‌زبان «اسرائیل الیوم» به نقل از یک منبع امنیتی عبری اعلام کرد: «30 هواپیما علاوه‌بر حملات آمریکا، به بندر حدیده حمله کردند. حمله به یمن در 8 مرحله انجام شد.» 
حمله به صنعا و...
ساعاتی از این حملات وحشیانه نگذشته بود که دیروز رسانه‌های یمنی اعلام کردند جنگنده‌های صهیونیست به فرودگاه صنعا نیز حمله کردند. به گزارش کانال «13» تلویزیون رژیم صهیونیستی، ده‌ها جنگنده به فرودگاه صنعا حمله کردند و ستون‌هایی از دود و آتش از این فرودگاه برخاسته است. تصاویر حاکی از آن است که فرودگاه پیش از حمله تخلیه شده بود. پس از آن، روزنامه «معاریو» اعلام کرد که «بنیامین نتانیاهو» که در حال محاکمه در دادگاه بود، این جلسه را زودتر از موعد تمام کرد و خود را به مقر عملیاتی وزارت جنگ رساند. رسانه‌های یمنی اعلام کردند که جنگنده‌های رژیم صهیونیستی علاوه‌بر فرودگاه صنعا و ساختمان ترمینال، هواپیماهای غیرنظامی و تأسیسات خدماتی در آن، کارخانه سیمان عمران در نزدیکی این فرودگاه، نیروگاه برق مرکزی ذهبان در بنی‌حارث، نیروگاه برق حَزیز مرکزی در منطقه سنحان و تأسیسات نفتی را هدف قرار دادند. تمام این واکنش‌ها نشان می‌دهد که کاری که یمن در حمله به بن‌گوریون کرده است، کارستان بوده است!
وزیر صهیونیست: این حمله‌ها بی‌فایده است
وزیر گردشگری رژیم صهیونیستی به نخست‌وزیر این رژیم تأکید کرد حمله به نیروهای یمن بدون شکست دادن ایران، بی‌فایده است. مرکز رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی (رادیو کان)، روز سه‌شنبه، اعلام کرد که وزیر گردشگری این رژیم در جلسه روز دوشنبه کابینه رژیم صهیونیستی خطاب به بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر آن تأکید کرد که «حمله به حوثی‌ها بی‌فایده است.» این رسانه عبری در ادامه گزارش داد که این وزیر صهیونیست در سخنانی که بوی جنون و توهم می‌دهد به نتانیاهو گفت که «حمله به حوثی‌ها بدون شکست دادن ایران، هدر دادن پول و تسلیحات است و این کار باید به واشنگتن سپرده شود.» همچنین، «الی کوهن»، وزیر انرژی رژیم اسرائیل، نیز سخنان جنون‌آمیزی از همان سنخ گفته است.
شکست اطلاعاتی
این سخنان در شرایطی مطرح می‌شود که رسانه‌های عبری گزارش داده‌اند رژیم صهیونیستی اطلاعات محدودی درباره یمن در اختیار دارد. این کمبود اطلاعاتی، پس از حملات موشکی و پهپادی مقاومت یمن به رژیم صهیونیستی، به چالشی جدی برای دستگاه‌های امنیتی این رژیم تبدیل شده است. پیش‌تر نیز برخی منابع اعلام کرده بودند که شبکه‌های جاسوسی مرتبط با موساد و سیا در یمن شناسایی و خنثی شده‌اند. این شبکه‌ها مأموریت‌هایی مانند رصد مراکز موشکی، پایگاه‌های پهپادی و شناسایی محل حضور رهبران حوثی‌ها را برعهده داشته‌اند.

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1587727/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

چرا ترامپ تغییر نام خلیج فارس را مطرح کرد؟

توافقِ در سایه آمریکا و یمن با تسهیل‌گری ایران

گلکسی A56 آپدیت جدید با ادغام Gemini را دریافت کرد

پاکستان: هند در حمله دیروز زنان و کودکان بی گناه را هدف گرفت

تیک‌تاک پس از اظهارات ترامپ: قصد خروج از آمریکا نداریم

پیشنهادهای بی‌شرمانه!

اشغالگری در روز روشن

فرزندآوری معکوس؛ بررسی رشد منفی موالید در سال 1403

ارتش یمن: ضربات سختی به اهداف آمریکایی و صهیونیستی وارد کردیم

هند جنگ به پا کرد

روایت پاکستان از سرنگون ساختن جنگنده‌های هندی (زیرنویس فارسی)

همدستی 4 زن برای دزدی 8 میلیاردی آجیل

آغاز پرداخت معوقه‌های فرهنگیان بازنشسته از ماه آینده

مدیر ارشد اپل: شاید تا 10 سال آینده، دیگر نیازی به آیفون نداشته باشید

ایرلند ادامه حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه را بشدت محکوم کرد

حاجی‌ها را تا فرودگاه بدرقه نکنید!

وعده‌های سرخرمن یک خودروساز مونتاژی

هندوانه بخوریم یا نه؟!

خطر برای کروم؟ مرورگر سافاری اپل با هوش مصنوعی متحول می‌شود

نظامیان زن صهیونیست در یک پایگاه به جان هم افتادند

اولتیماتوم وزارت بهداشت؛ مراکز درمانی متخلف نقره‌داغ می‌شوند

سازمان بورس درباره عملکرد صندوق های سرمایه گذاری شفاف سازی کرد

رسانه عبری: روابط تل‌آویو-واشنگتن در شرایطی بغرنج قرار دارد

افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان

سخنگوی نیروهای مسلح یمن: فرودگاه اسرائیلی «رامون» را هدف قرار داد

وزیر آموزش و پرورش پیگیر حق و حقوق معلم زرندی شد

سناریوهای پیش روی قیمت دلار؛ آیا 60 هزار تومان می‌شود؟

لق‌لقه دهان ترامپ

آغاز تولید و توزیع واکسن گارداسیل در کشور

اگر قرار است خودمان دیزل ژنراتور بخریم وزارت نیرو را تعطیل کنید

لیست کامل تغییرات iOS 18.5 منتشر شد

رویکرد ترامپ در سیاست خارجی و پیامدهای آن برای خاورمیانه و ایران

تصاویری از کمین «ابواب الجحیم» در شرق رفح

مجروحیت 4 شهرک‌نشین صهیونیست در عملیات تیراندازی در نزدیکی جنین

ابهام در پرونده قتل صاحب گاوداری؛ تحقیقات از سر گرفته شد

14 مگاپروژه وزارت نیرو در حد انشا و بیانیه باقی ماندند!

سوگند اعدام

بازدهی بورس در هفته سوم اردیبهشت 1404

یک دستگاه اتوبوس با راننده نوجوان بدون گواهینامه توقیف شد

اقتصاد وابسته به نفت پیامدهای اجتماعی و محیط‌زیستی دارد؟

تاریخ رونمایی گوشی پرچمدار جدید سونی مشخص شد

خاموشی‌های طبقاتی!

فعال اصلاح طلب: پیشرفت گفت‌وگوها در دور چهارم هم ادامه خواهد داشت

وزیر دفاع پاکستان: آماده یک جنگ تمام‌عیار هستیم

دو ضربه مقاومت به اشغالگران در کرانه باختری

درخواست حماس از کشورهای عربی و اسلامی درباره غزه

وزارت کشور: تا آخر تابستان همۀ اداره‌ها پنجشنبه‌ها تعطیل‌اند

سارق حرفه‌ای اماکن دولتی با اموال 12 میلیاردی به دام افتاد

پیش بینی قیمت دلار 18 اردیبهشت 1404

اکسپریای پرچمدار جدید سونی احتمالا هفته آینده معرفی می‌شود