پیام ویژه

آخرين مطالب

اکونومیست: پوتین چه می‌خواهد؟ یادداشت

اکونومیست: پوتین چه می‌خواهد؟
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - دنیای اقتصاد /متن پیش رو در دنیای اقتصاد منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست
 نشریه اکونومیست جلد این هفته خود را به اهمیت تأثیر اتفاقات امروز اوکراین بر آینده اروپا اختصاص داده است. ولادیمیر پوتین در نهم ماه مه، در میدان سرخ مسکو سالگرد شکست آلمان نازی را جشن می‌گیرد.
نکته جالب آن‌است که پوتین، دولت اوکراین را با نازی‌ها مقایسه و فروش به آن حمله کرده است، اکونومیست می‌نویسد این مراسم نشان‌دهنده موضع قاطع روسیه در برابر غرب است و این موضوع باید تمام اروپا را نگران کند.
با افزایش تعداد تلفات در اوکراین، اهداف جنگی پوتین برای توجیه خسارات روسیه گسترش یافته است. آنچه به عنوان یک عملیات نظامی ویژه آغاز شد، اکنون به مبارزه‌ای حیاتی برای روسیه علیه دشمنان دوردست تبدیل شده است.
به عقیده اکونومیست آینده اوکراین بیش از دیپلماسی نمایشی دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، به سقف جاه‌طلبی‌های پوتین وابسته است. همچنین به این معناست که بسیاری از اروپایی‌ها نسبت به تهدید بالقوه‌ای که روسیه برای آن‌ها می‌تواند در بر داشته باشد، بی‌تفاوت هستند و کماکان در درک چگونگی بازدارندگی آن اشتباه می‌کنند.
به باور اکونومیست، روسیه شاید در آستانه حمله به دیگر بخش‌های اروپا نباشد اما تلاش خواهد کرد تا با افزایش حملات سایبری، عملیات نفوذ، ترورها و خرابکاری‌ها دایره نفوذ خود را گسترده‌تر کند. 
اگر پوتین در نقشه خود احساس ضعف کند، ممکن است به راحتی با تصرف بخش کوچکی از قلمرو یک کشور عضو ناتو و به چالش کشیدن واکنش متحدان، سعی در تفرقه افکندن در ناتو داشته باشد. 
اکونومیست می‌نویسد: حتی اگر نه امروز، او ممکن است ظرف دو تا پنج سال آینده برای این کار آماده باشد. این مدت شاید طولانی به نظر آید، اما در برنامه‌ریزی نظامی لحظه‌ای بیش نیست. 
پیش از هر چیزی باید حمله را تبدیل به گزینه پرهزینه‌ای برای پوتین کرد. اگر توافق صلح نادرستی بر اوکراین تحمیل شود، می‌تواند به آسانی تبدیل به نقطه شروع جنگ بعدی پوتین باشد.
البته جدیت در بازدارندگی به درک تهدید بالقوه پوتین بستگی دارد. بایستی در نظر داشت پس از سه سال درگیری، جنگ به ایدئولوژی روسیه تبدیل شده است. پوتین کل جامعه روسیه را در حالت جنگی قرار داده است. 
این اشتباه است که تصور شود نیروهای روسیه فرسوده یا ناتوان هستند. نیروی دریایی و هوایی عمدتاً دست‌نخورده باقی مانده‌اند. فرمانده ارشد ناتو می‌گوید پوتین با سرعتی «بی‌سابقه» در حال بازسازی نیروها، تسلیحات و مهمات است.
اکونومیست در ادامه می‌افزاید: دفاع در برابر روسیه از اوکراین آغاز می‌شود. هرچه موفقیت پوتین در قلمرو اوکراین بیشتر محدود شود، احتمال حمله او به ناتو کمتر خواهد بود. 
همان‌طور که اکونومیست استدلال کرده، این به معنای تأمین تسلیحات برای اوکراین و همچنین ارائه پول بیشتر برای خرید تسلیحاتی است که اوکراین می‌تواند به طور ارزان تولید کند. اروپا ثروت و قدرت صنعتی لازم برای مقاومت در برابر پوتین را دارد. همچنین به عقیده اکونومیست اروپایی‌ها این امکان را دارند تا با جانشین او به توافقی دست یابند.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1588424/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

وبینار آموزشی تازه‌های سلامت در ارولوژی و سالمندی برگزار شد

پیکر پسر گمشده در رودخانه پیدا شد

مقام صنفی: سیاست خودرویی کشور، رونق تولید چین است!

زمان انتشار HyperOS 2.2 شیائومی اعلام شد

مکزیک از گوگل شکایت کرد

آیا ترامپ می‌خواهد در عربستان «کشور فلسطین» را به رسمیت بشناسد؟

شرکت هواپیمایی ایتالیا نیز از تل‌آویو گریزان شد

تحلیل رئیس اسبق گمرک ایران از حادثه بندر شهید رجایی بندرعباس

سرمقاله ایران/ سوغات همدان

پیام غول‌ها به «مذاکرات»

پرواز گسترده جنگنده‌های صهیونیست در آسمان پایتخت سوریه

حضور رهبران اروپایی متحد اوکراین در کی‌یف هم‌زمان با اوج تنش با روسیه

عملیات جدید مقاومت علیه نظامیان صهیونیست در غزه

کرملین: آمریکا شروع به درک مواضع روسیه کرده است

تماس تلفنی وزیر خارجه آمریکا با رئیس ستاد ارتش پاکستان

اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها در قلب پایتخت

مصرف برق هر ماینر به اندازه یک کولرگازی؛ افزایش مخفیانه ماینرهای غیرمجاز

پرداخت تسهیلات اشتغال و کارآفرینی به ایثارگران 124 درصد افزایش داشته است

رگبار باران و تگرگ در 7 استان طی امروز و فردا

سامانه GPS به ماه می‌رود!

دو موضع متناقض؛ انتقاد «کیهان» از پزشکیان

تشدید درگیری‌ها در مرز هند و پاکستان

همزمان با تشدید تنش‌ها بین دهلی‌نو و اسلام‌آباد؛ زلزله شدید در پاکستان

شرایط معافیت مالیاتی کودکستان‌ها اعلام شد

روزنامه صهیونیستی: «ترامپ» قصد دارد کشور فلسطین را به رسمیت بشناسد

جزئیات انسداد 10 روز جاده کندوان اعلام شد

رونمایی از دیوارنگاره خلیج فارس در نمایشگاه کتاب تهران

سرمقاله اعتماد/ ترامپ و تغییر نام خلیج‌فارس؟!

پرداخت تسهیلات به ایثارگران 124 درصد افزایش داشته است

شتاب بیمه دی در مسیر هوشمندسازی و ارتقاء خدمات پس از فروش

مجارستان: اروپا از ترس پاسخگو شدن مانع صلح در اوکراین می‌شود

وزارت خارجه آمریکا: همکاری چین و روسیه جهان را ناامن می‌کند

ترامپ تعرفه واردات چین را مشخص کرد

یک نیروی پلیس حین اجرای ماموریت به شهادت رسید

سرمقاله آرمان ملی/ ترامپ و تناقض‌های خودساخته

سفر رئیس مجلس شورای اسلامی به استان گلستان

رای بخش دوم پرونده گروه رستمی صفا صادر شد

گزارش معاون وزیر کار از دیدار امروز کارگران با رهبر انقلاب

ماست‌مالی خباثت‌های ترامپ در روزنامه‌های اصلاح طلب

پاکستان نشست فوق‌العاده هسته‌ای تشکیل می‌دهد

تغییر موضع دولت «ترامپ» درباره سلاح حماس

وقوع سیل شدید در پایتخت سومالی

دستور جدید به ادارات درباره خاموشی سیستم‌های سرمایشی پس از وقت اداری

آشفتگی در بازار پروتئین؛ تخم‌مرغ، جانشین گوشت شد!

وزیر خارجه ترکیه: اقدامات پیشدستانه در سوریه را اتخاذ خواهیم کرد

اجرای کمینی پیچیده علیه نظامیان صهیونیست

تصاویر حمله پهپادهای پاکستانی به یک بتکده در شهر «جامو» در هند

امارات همکاری با سازوکار جدید کمک‌رسانی رژیم صهیونیستی به غزه را رد کرد

حمله بامدادی هند به نزدیکی پایتخت پاکستان

رشد پرشتاب بیت‌کوین و اتریوم ادامه دارد