پیام ویژه

آخرين مطالب

ترامپ مذاکرات تجاری با چین را سازنده توصیف کرد بين الملل

ترامپ مذاکرات تجاری با چین را سازنده توصیف کرد
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - تسنیم /دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا مذاکرات روز گذشته با چین در سوئیس را سازنده و دوستانه توصیف کرد.
دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا اعلام کرد مذاکرات خوبی با چین در سوئیس انجام شد و دو طرف درباره بازتنظیم کامل روابط به شکلی دوستانه اما سازنده و مفید بحث و گفتگو کردند.
ترامپ در پستی در شبکه اجتماعی تروث سوشیال نوشت: دیدار بسیار خوبی با چین در سوئیس داشتیم. درباره خیلی چیزها گفتگو کردیم که درباره اغلب آنها به توافق رسیدیم. او جزئیات بیشتری از این توافقات اعلام نکرد.
وی افزود: ما می خواهیم شاهد گشوده شدن بازار چین به روی شرکت های آمریکایی باشیم و این کار برای منفعت پکن و واشنگتن خوب باشد. پیشرفت خوبی حاصل شد.
یک منبع نزدیک به این گفتگوها اعلام کرد مقامات عالی رتبه چین و آمریکا نخستین روز مذاکرات خود را روز شنبه در ژنو سوئیس و در بحبوحه افزایش تنش های تجاری که منجر به آسیب رسیدن به اقتصاد جهانی شده ، برگزار کردند و قصد دارند این مذاکرات را در روز یک شنبه ادامه دهند.
بازار
در همین حال هه لیفنگ معاون نخست وزیر چین با اسکات بسنت وزیر خزانه داری آمریکا و جمیسون گریر نماینده تجاری آمریکا نخستین گفتگوی مستقیم خود را پس از آغاز تنش های تجاری بین دو کشور که منجر به اعمال تعرفه بیش از 100 درصدی بر کالاهای هر دو کشور شده، به مدت حدود 8 ساعت برگزار کردند.
این گفت‌وگوها در اقامتگاه سفیر سوئیس در سازمان ملل واقع در منطقه‌ای مشجر و آرام برگزار شد. پس از این دیدار، هیچ یک از طرفین بیانیه‌ای درباره مفاد و موضوعات مورد بحث منتشر نکرده و هیچ نشانه ای از پیشرفت مشخص در موضوع کاهش تعرفه ها ارائه نکردند.
بنابر گزارشات، محل دقیق گفت‌وگوها به‌صورت رسمی اعلام نشده بود، اما شاهدان عینی مشاهده کردند که هیأت‌های دو طرف در حوالی ظهر محل اقامت سفیر سوئیس در سازمان ملل در منطقه کولونی (Cologny) را ترک کرده و پس از صرف ناهار مجدداً به همان محل بازگشتند.
جنگ تجاری بین واشنگتن و پکن در کنار تصمیم ماه گذشتهٔ دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا برای اعمال تعرفه برای واردات کالا از ده‌ها کشور دیگر، زنجیره‌های تأمین جهانی را مختل کرده، بازارهای مالی را ناآرام ساخته و نگرانی‌ها درباره رکودی شدید در اقتصاد جهانی را برانگیخته است.
ترامپ روز جمعه اعلام کرد که اعمال تعرفه‌ای 80 درصدی برای واردات کالاهای چینی «مناسب به نظر می‌رسد» و برای نخستین‌بار جایگزینی مشخص برای تعرفه‌های 145 درصدی فعلی ارائه کرد.
مجموع تعرفه‌هایی که از ابتدای سال بر تولیدات غول صنعتی آسیا یعنی چین اعمال شده، به 145 درصد رسیده است؛ و در مواردی، تعرفه‌های اعمال‌شده از سوی آمریکا بر برخی کالاهای چینی به رقم حیرت‌انگیز 245 درصد می‌رسد.
در واکنش به این اقدامات، چین نیز تعرفه‌ای 125 درصدی برای واردات کالاهای آمریکایی اعمال کرده و به‌نوعی وضعیت شبه‌تحریمی در روابط تجاری دو کشور شکل گرفته است.
پکن اعلام کرده که واشنگتن باید ابتدا تعرفه‌ها را لغو کند و همچنین تأکید کرده است که از منافع خود دفاع خواهد کرد. بسنت نیز اظهار داشته که هدف مذاکرات در سوئیس، کاهش تنش است، نه دستیابی به یک «توافق تجاری بزرگ».
مدیرکل سازمان جهانی تجارت که مقر آن در ژنو است، نیز روز جمعه از برگزاری این مذاکرات استقبال کرده است و آن را «گامی مثبت و سازنده در جهت کاهش تنش» توصیف کرد.

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1588875/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بازار خودرو همچنان آرام؛ کاهش محدود قیمت دو مدل ایران‌خودرو

ویدئوی جدید حماس از «درهای جهنم» در رفح

اختلاف دمای سردترین و گرمترین نقاط کشور به 39 درجه رسید

قیمت جهانی طلا امروز چهارشنبه 24 اردیبهشت 1404

انفجار بندرعباس؛ مردم زودتر رسیدند

سفر ابدی طلبه فداکار به بیماران زندگی دوباره بخشید

عملیات زنده‌گیری خرس قهوه‌ای در مشگین شهر

یوان، روبل و روپیه؛ کدامیک جانشین دلار خواهند شد؟

یک مقام مسئول: اموال واگذار شده بابک زنجانی به وزارت نفت، ارزش اقتصادی ندارد

حذف 4 صفر از پول ملی، دردی از تورم دوا می‌کند؟

تعویق انتخابات بهشت اصولگرایان

هشدار انصارالله به 2 شرکت هواپیمایی برای پرواز به فرودگاه بن گوریون

امیر قطر و ترامپ درباره آخرین تحولات غرب آسیا رایزنی کردند

کاروان جانبازان حامل پیام عزت، فداکاری و مظلومیت ملت بزرگ ایران است

حمله مسلحانه در خیابان؛ یک نفر به قتل رسید

دردسر تازه مستأجران؛ خدمات بانکی فقط با ثبت در سامانه املاک

کاسبی خانوادگی!

معاملات اوراق مالی اسلامی از مالیات معاف شد

جنجال بابک زنجانی؛ از خرید شرکت‌های شستا تا سهام سایپا

تحلیلگر عربستانی: ریاض حامی توافق ترامپ با ایران است

احتمال سفر ترامپ به ترکیه و دیدار با پوتین

ترامپ: الجولانی به زودی اسرائیل را به رسمیت خواهد شناخت

فرانسه: زمان تشدید فشار اقتصادی بر روسیه پس از هفدهمین بسته تحریمی اروپا فرا رسیده است

راهپیمایی مردم رام الله در هفتاد و هفتمین سالگرد روز نکبت

برنامه نصب المان شهید خوشنام در مجتمع فرهنگی ایثار/ لزوم توجه به اقبال عمومی در انتخاب مکان تدفین

آموزش و پرورش: گرو نگه داشتن کارت امتحان نهایی ممنوع

وزیر کشور: امکان ندارد با این توسعه شهرنشینی آب شرب کل کشور را تامین کنیم

اول تجارت بعد سیاست

دیدار با پدرخوانده؛ رسمی شدن روابط آمریکا با جولانی

گروگانگیری مسلحانه در خیابان به خاطر اختلافات شخصی

توهم شیشه منجر به قتل شد

کاهش محدود قیمت‌ها در بازار سکه، طلا و دلار

ضدحال بزرگ ترامپ به مودی

نقش جدید عربستان در معادلات آمریکا

تعطیلی بیمارستان اروپایی غزه در پی بمباران‌های رژیم صهیونیستی

مرگ مشکوک دانشجوی دکتری در ملاقات با دوستش

ایران در یک قدمی خروج از لیست سیاه FATF؟

بازی اتمی واشنگتن در ریاض و تهران

ب.ز در نقش خودروساز؛ بابک همه جا

دکتر پزشکیان در پیامی درگذشت مادر شهیدان «دیانتی» را تسلیت گفت

دستگیری گردنبندقاپ معروف پایتخت

قتل در روز تولد؛ قاتل برای دومین بار محاکمه شد

نتانیاهو: ماکرون از حماس حمایت می‌کند

وزیر جنگ اسرائیل: ماکرون به ما درس اخلاق ندهد

نشنال اینترست: آمریکا، اروپا را به چین نزدیک می‌کند

کلاهبرداری 15 میلیاردی از 300 شهروند با لینک آلوده

مدیرعامل سابق پدیده شاندیز به زندان بازگشت

وزیر کشور: در حوزه پسماند کار نیمه تمام زیاد داریم

حرکت بنزین به‌ سوی حساب‌های بانکی؛ تا پایان تیر اجرای طرح نهایی می‌شود

پیشنهادی برای ساماندهی اتباع خارجی در بازار کار ایران