پیام ویژه

آخرين مطالب

تولید 1505 قلم ماده مؤثره دارویی در داخل کشور فرهنگی و اجتماعی

تولید 1505 قلم ماده مؤثره دارویی در داخل کشور
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - تسنیم / رئیس هیئت مدیره سندیکای تولیدکنندگان مواد دارویی، شیمیایی و بسته بندی با بیان این که 1505 قلم ماده مؤثره در داخل تولید می‌شود،‌ گفت: به طور متوسط کمتر از 100 میلیون دلار برای بیش از 70 درصد مواد موثره دارویی که در داخل تولید می‌شود، اختصاص می‌یابد.
فرامرز اختراعی، رئیس هیئت مدیره سندیکای تولیدکنندگان مواد دارویی، شیمیایی و بسته‌بندی دارویی در نشست خبری هفتمین نمایشگاه بین المللی دارویی فارمکس 2025 اظهار کرد: متأسفانه برخی مسئولان و حتی دانشمندان در داخل کشور از توانمندی‌های صنعت مواد موثره دارویی غافل هستند.
وی با عنوان این مطلب که نمایشگاه فارمکس هفتم را با نگاه صادرات محور برگزار می‌کنیم، افزود: ما نگران حاشیه‌ها هستیم و نمی‌خواهیم از اصل صنعت ماده موثره دارویی دور شویم.
اختراعی ادامه داد: داشتن 80 کارخانه ماده موثره دارویی یک قدرت برای کشور محسوب می‌شود و 1505 قلم ماده مؤثره در داخل تولید می‌شود.
وی گفت: به طور متوسط کمتر از 100 میلیون دلار برای بیش از 70 درصد مواد موثره دارویی که در داخل تولید می‌شود، اختصاص می‌یابد. همچنین، در حوزه ماشین‌آلات داروسازی صد درصد خودکفا هستیم و فقط برخی از ابزار خاص، همچنان وارداتی هستند.
رئیس هیئت مدیره سندیکای تولیدکنندگان مواد دارویی ادامه داد: بعد از گذشت سه سال از قیمت‌گذاری ماده اولیه در کشور، از 609 قلم ماده مؤثره فقط 93 قلم درخواست افزایش قیمت داشته‌اند. یعنی 3.1 درصد افزایش قیمت در سه سال گذشته داشته‌ایم و مطمئن هستم که چین و هند نمی‌توانند با صنعت ماده موثره دارویی در ایران رقابت کنند.‌
اختراعی گفت: تجربه بیست سال گذشته نشان داده که مواد موثره تولید داخل هرگز دچار کمبود نشده است. زیرا، بسیار رقابت پذیر هستیم. کمبود دارو از ناحیه داروهایی اتفاق می‌افتد که مرتبط با مواد موثره و جانبی وارداتی است.
وی ادامه داد: متأسفانه دلال‌ها از واژه داروی خارجی استفاده می‌کنند در حالی که نباید نظام دارویی کشور را دست‌کم گرفت گرفتاری‌های ذهنی، باورهای غلط و مفاسد اقتصادی، عامل توجه به داروهای خارجی است.
وی افزود: انحصار بسیار بد است اما باید صحنه رقابت برای تولید داخل و محصول خارجی، یکسان فراهم شود.
سیدمحمدرضا موسوی اصفهانی، نایب‌رئیس هیئت مدیره سندیکای تولیدکنندگان مواد دارویی نیز در ادامه با عنوان این مطلب که ما هر جا لطمه می‌خوریم، ردپای دولتی بودن را می‌بینیم، اظهار گرد: تجمیع نمایشگاه‌ها کار سختی است که البته مزایا و معایبی دارد. اینکه همه را بخواهیم راضی نگه داریم، کار سخت و پیچیده‌ای است.
وی ادامه داد: بیش از 70 درصد مواد موثره دارویی در داخل کشور تولید می‌شود.
وی با عنوان این مطلب که برای اثبات حرف خودمان، می‌جنگیم، گفت: ماده موثره دارو در هر کشوری مثل غنی سازی اورانیوم می‌ماند.
رئیس هیئت مدیره سندیکای تولیدکنندگان مواد دارویی تاکید کرد: حرف‌هایی بدون سند درباره دارو گفته می‌شود که نشان بدهد کیفیت ماده موثره تولید داخل از مشابه خارجی آن پایین‌تر است.
میثم کریمی مشاور سندیکای تولیدکنندگان مواد دارویی، شیمیایی و بسته بندی دارویی نیز در نشست خبری هفتمین نمایشگاه بین المللی فارمکس 2025، از شروع به کار نمایشگاه از 23 اردیبهشت 1404 به مدت سه روز در مرکز نمایشگاهی ایران مال خبر داد و گفت: در نمایشگاه امسال، 506 شرکت اعلام حضور کرده‌اند که 46 شرکت خارجی به صورت مستقل آمده‌اند.
مدیر شورای سیاستگذاری هفتمین نمایشگاه بین المللی فارمکس ادامه داد: یکی از ویژگی‌های فارمکس، کارگاه‌های آموزشی و پانل‌های تخصصی است که برگزار می‌کند، به طوری که در نمایشگاه امسال 30 کارگاه آموزشی با موضوعات مرتبط با صنعت دارو و صنایع وابسته در نظر گرفته شده است که تمامی مدرسان این کارگاه‌ها، از اساتید دانشگاهی و مدیران صنعت هستند.
کریمی گفت: یکی دیگر از برنامه‌های این رویداد، برگزاری همایش چاپ و بسته بندی دارو است. همچنین، شاهد برگزاری چهارمین سمینار جامع بازآموزی ویژه داروسازان و پزشکان تحت عنوان مراقبت‌های دارویی در سرطان، خواهیم بود که همزمان با فارمکس است.

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1588972/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تورهای نامریی صیادان؛ بلای جان ماهیان سفید خزری در آستارا

60 درصد بازنشستگان تامین اجتماعی حداقل حقوق دریافت می‌کنند

اطلاعیه برای افراد تحت پوشش بیمه

فراخوان ثبت نام رایگان در طرح چکاپ سلامت در منزل

سرمقاله هم میهن/ دفاع از مجلس؛ چگونه؟

پوتین به استانبول نمیرود!

بزرگداشت شهدای خدمت فرصتی ارزشمند برای ترویج فرهنگ ایثار است

آغاز آماده سازی فاز دوم قطعه ایثارگران در شهر بوشهر

برگزاری برنامه های متنوع به مناسبت هفته بزرگداشت شهدای خدمت

مجوز افتتاح اولین شعبه بانک روسی در تهران صادر شد

سرمقاله دنیای اقتصاد/ اقتدار مالی، عقب‌نشینی نیست

پروژه مشترک انگلیس و آلمان برای تولید سلاح دوربرد

وقوع تندبادهای شدید در ارتفاعات طی روزهای پایانی هفته؛ توصیه هواشناسی برای طبیعت‌گردان

بررسی آخرین تحولات خاورمیانه در دیدار رئیس امارات و وزیر دفاع عربستان

بحران مهمات در ارتش آمریکا؛ باتلاق یمن گریبانگیر پنتاگون شد

بازداشت ضارب پرستار آی سی یو در گرمسار

وزیر کشور: باید فرش قرمز برای سرمایه‌گذار پهن کرد

سرمقاله خراسان/ بازی کثیف ترامپ با روان ملت ایران

هاآرتص دروغ بزرگ ارتش اسرائیل را فاش کرد

مالیات و جریمه سنگین برای به ‌کارگیری اتباع غیرمجاز!

پدر و پسر به هم رسیدند

این وام دست یافتنی‌ست

رویترز: چرا ترامپ ناگهان جنگ یمن را متوقف کرد؟

بلومبرگ: ترامپ به دنبال دور کردن پادشاهی‌های خلیج‌فارس از چین است

تحلیلگر اندیشکده خاورمیانه: ایران خواهان توافق است اما...

وزیر دفاع پاکستان: احتمال حمله دوباره هند وجود دارد

ناکامی پایداری‌ها

ترامپ در حاشیه جنوبی خلیج‌فارس

هشدار به فیش‌های نجومی

مردن به جای تفریح در خوزستان

مالک میلیاردر باشگاه ناتینگهام فارست همچنان از آیفون 7 استفاده می‌کند

واکاوی نفوذ اسراییل در آسیای مرکزی

هشدار ورود موج جدید گرمای ناهنجار به کشور؛ دمای هوا به 50 درجه می‌رسد؟

4 تاریخ مهم برای خرید طلا

اسرائیل در هر یک ساعت، جان یک زن فلسطینی را می‌گیرد

تشکر ترامپ از هواپیمای لوکس اهدایی قطر

قتل صاحبخانه به خاطر کینه قدیمی؛ مستاجر برای بار دوم انکار کرد

شما کتاب را برای خواندن می‌خرید یا گذاشتن روی طاقچه؟

ایران رقابت نفتی با عربستان را بُرد

اعتراض تند وزیر صمت به قطع کامل برق صنایع بزرگ در 15 روز آینده

بیانیه اسنپ پی در پی صدور رای شورای رقابت؛ از حق قانونی تجدیدنظرخواهی استفاده می کنیم

نگاهی به 4 پرونده‌ مورد اختلاف ترامپ و نتانیاهو

آمار جوانان مجرد در سن ازدواج اعلام شد

زن 16 ساله به قتل شوهرش اعتراف کرد

پیش بینی قیمت دلار 25 اردیبهشت 1404؛ دلار در ترافیک دیپلماسی آچمز شد

ایلان ماسک با تسلا در راه ایران؟

پوستر فیلم مستند تا هشت صبح رونمایی شد

دوست دارید چه خبری از رئیس‌جمهور بشنوید؟

کنوانسیون پالرمو چیست؟

خودروهای آسیب‌دیده در حادثۀ بندر شهید رجایی چقدر خسارت گرفتند؟