پیام ویژه

آخرين مطالب

ترامپ: اتحادیه اروپا بدتر از چین است بين الملل

ترامپ: اتحادیه اروپا بدتر از چین است
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - ایسنا /رئیس‌جمهور آمریکا انتقادات خود از اتحادیه اروپا را تشدید کرده و آن را از نظر رویه‌های تجاری «بدتر از چین» خوانده است.
در اوایل آوریل، واشنگتن تعرفه‌ای گسترده به میزان 20 درصد بر تمام کالاهای اتحادیه اروپا و 25 درصد بر واردات خودرو و فلزات اعمال کرد.
هرچند دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا بعداً اعلام کرد که برای بیشتر تعرفه‌ها یک مهلت 90 روزه در نظر گرفته می‌شود، اما تعرفه پایه 10 درصدی و تعرفه 25 درصدی مذکور تا زمان دستیابی به توافق همچنان پای بر جا هستند.
بازار
ترامپ روز دوشنبه در یک کنفرانس خبری در کاخ سفید گفت: «اتحادیه اروپا در بسیاری جهات بدتر از چین است.»
رئیس‌جمهور آمریکا اظهار داشت: «آن‌ها با ما بسیار ناعادلانه رفتار کردند. آن‌ها 13 میلیون خودرو به ما می‌فروشند؛ ما هیچ خودرویی به آن‌ها نمی‌فروشیم. آن‌ها محصولات کشاورزی‌شان را به ما می‌فروشند؛ ما تقریباً هیچ محصولی به آن‌ها نمی‌فروشیم.»
او افزود که بروکسل در حال «شکایت از تمام شرکت‌های ماست... اپل، گوگل، متا.»
رهبر آمریکا پیش‌بینی کرد که اتحادیه اروپا «عقب‌نشینی زیادی خواهد کرد» زیرا آمریکا «همه برگ‌های برنده را در دست دارد.»
به گزارش راشا تودی، ترامپ همچنین اظهار داشت که این بلوک، دست‌کم تا حدی، مقصر قیمت‌های بسیار بالای داروهای تجویزی در آمریکا است.
به گفته رئیس‌جمهور آمریکا، بروکسل به‌طور ناعادلانه‌ای فشار «وحشیانه‌ای» بر شرکت‌های داروسازی وارد می‌کند تا قیمت‌ها در اروپا پایین بماند، در حالی که از پرداخت سهم عادلانه خود در هزینه‌های تحقیق و توسعه و هزینه‌های دیگر سر باز می‌زند.
با این حال، ترامپ وعده داد که واشنگتن اکنون در صدد «متعادل‌سازی» این وضعیت است و نتیجه‌گیری کرد: «اروپا باید کمی بیشتر پرداخت کند... و آمریکا بسیار کمتر پرداخت خواهد کرد.»
اظهارات ترامپ ساعاتی پس از آن مطرح شد که واشنگتن و پکن در جریان مذاکراتی در ژنو توافق کردند که بیشتر تعرفه‌های تجاری جدید اعمال‌شده از اوایل آوریل را لغو یا تعلیق کنند، تا مذاکرات بعدی ادامه یابد. در نتیجه، از 14 مه، تعرفه کلی آمریکا بر کالاهای چینی 30 درصد و تعرفه چین بر کالاهای آمریکایی 10 درصد خواهد بود. همچنین این دو کشور سازوکاری برای مشورت و تعیین گام‌های بعدی در سیاست تجاری ایجاد خواهند کرد.
اتحادیه اروپا نیز به نوبه خود تلاش‌های متعددی برای مذاکره درباره تجارت و تعرفه‌ها با آمریکا انجام داده، اما هیچ‌یک تاکنون به نتیجه‌ای قابل توجه نرسیده است. پنج‌شنبه گذشته، کمیسیون اروپا فهرستی از اقدامات متقابل ارائه داد که در صورت شکست مذاکرات، می‌تواند 95 میلیارد یورو از کالاهای آمریکایی را تحت تأثیر قرار دهد.
پیتر ناوارو، مشاور تجاری ترامپ به بروکسل هشدار داد که اگر این تهدید را عملی کند، «اشتباه بزرگی مرتکب خواهد شد» و این اقدام را مخل روند مذاکرات توصیف کرد.

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1589487/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

هشدار درباره پیامک قطع شدن یارانه؛ مراقب باشید

پایان 6 سال زندگی مخفیانه مرد جنایتکار در ترکیه و ایران

بورسی‌ترین استان‌های ایران کدامند؟

افزایش قیمت‌ها در بازار طلا و سکه؛ دلار درجا زد

سرمقاله شرق/ در ناامیدی بسی امید است

سکوت آلمان در برابر ارسال احتمالی موشک‌های تاروس به اوکراین

اذعان نتانیاهو به تخریب عامدانه منازل در غزه

نشر شاهد در خط مقدم ترویج فرهنگ ایثار و شهادت ایستاده است

انتقاد مادورو از جنگ‌طلبی سران کشورهای غربی

نتانیاهو: دولت بایدن مانع اجرای کامل ماموریت ما شد

واشنگتن‌پست: اسرائیلی‌ها از شکاف میان ترامپ و نتانیاهو هراس دارند

دلیل تغییر ساعت مدارس از زبان معاون وزیر آموزش و پرورش

تصویب شرایط صدور مجوز واردات بنزین ویژه در هیئت مقررات زدایی

سرمقاله جام جم/ تأثیر مدیریت اجرایی آیت‌ الله رئیسی بر ارتقای حکمرانی

پذیرایی از رئیس جمهور آمریکا با سنت قدیمی عربستانی؛ ترامپ قهوه گرفت اما نخورد!

آنکارا: اطلاعی از سفر ترامپ به استانبول برای مشارکت در مذاکرات صلح اوکراین نداریم

انتقاد مادورو از سران کشورهای غربی به خاطر جنگ‌طلبی

اذعان رسانه آمریکایی بر دیپلماسی قلدرمآبانه ترامپ در خاورمیانه

درگیری‌های مسلحانه در طرابلس لیبی و کشته شدن یک فرمانده ارشد امنیتی

استقبال بن‌ سلمان از ترامپ در فرودگاه ملک خالد

هشدار استاندارد نسبت به استفاده از لبنیات سنتی

ثبت‌نام 93 هزار مستاجر برای وام وام ودیعه مسکن

سرمقاله همشهری/ نویسندگان نیاز به حمایت رسانه دارند

جزئیات تلفات پاکستان در جنگ 4 روزه با هند

مردم غزه برای پختن غذا مجبور به سوزاندن کفش و لباس هستند

دستاوردهای سه‌گانه حماس در مذاکرات مستقیم با آمریکا

بازی Borderlands 4 بزرگ‌ترین جهان مجموعه را خواهد داشت

سی‌ان‌ان: آزادی عیدان الکساندر منجر به مذاکرات فوری برای پایان دادن به جنگ غزه می‌شود

تلفات پاکستان در جنگ 4 روزه با هند

هشدار خطیب مسجد الاقصی درباره اقدامات تحریک‌آمیز صهیونیست‌ها

وداع «پ‌ک‌ک» با اسلحه

بیانیه عربستان درباره سفر ترامپ به این کشور

آمریکا فروش هلیکوپترهای ترابری نظامی به امارات را تایید کرد

پارادوکس خانم سخنگو!

سرمقاله کیهان/ گزینه پوچ

اسکورت هواپیمای ترامپ با جنگنده‌های سعودی

تاکید رئیس جمهور آلمان به رژیم صهیونیستی برای توقف محاصره غزه

هشدار درباره استفاده امنیتی و جاسوسی "اسرائیل" از کمک‌های غزه

دبیرکل سابق ناتو: تهدید ترامپ برای تصاحب گرینلند مایه نگرانی است

تعرفه‌های جدید آب ابلاغ شد؛ مصرف تا سقف الگو یارانه‌ای است

اختیارات مدیریت مصرف برق به استانداران واگذار شد

سرمقاله ایران/ امکان‌سنجی توافق هسته‌ای ایران و آمریکا

سبقت عراقچی از ترامپ

سخنان جنجالی «نتانیاهو» در یک نشست غیر علنی

«ترامپ» وارد ریاض شد

مسکو: نقشه‌های اروپا با «شکست کامل» به پایان رسید

طلای جهانی آرام گرفت

کاهش حدود 3 درصدی تلفات تصادفات در 1403

50 خطای راهبردی در برجام که نباید تکرار شود

رژیم صهیونیستی عملیات گسترده در غزه را به پس از سفر ترامپ موکول کرد