پیام ویژه

آخرين مطالب

ماکرون: آتش‌بس اجرا نشود، روسیه باز هم تحریم‌ می‌شود بين الملل

ماکرون: آتش‌بس اجرا نشود، روسیه باز هم تحریم‌ می‌شود
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - ایسنا /رئیس‌جمهور فرانسه اعلام کرد در صورت خودداری مسکو از پذیرش آتش‌بس، از اعمال تحریم‌های جدید علیه روسیه در روزهای آینده حمایت می‌کند؛ او به خدمات مالی و نفت و گاز به عنوان اهداف احتمالی اشاره کرد.
امانوئل ماکرون، رئیس‌جمهور فرانسه در مصاحبه با شبکه TF1 گفت: «قصد ما این است که در صورت امتناع مسکو از اجرای آتش‌بس، در روزهای آینده تحریم‌های جدیدی علیه روسیه اعمال کنیم.»
او افزود: «در این زمینه در حال هماهنگی هستیم.»
بازار
اظهارات ماکرون بازتابی از سخنان پیشین فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان بود که گفته بود اگر ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه با آتش‌بس موافقت نکند، متحدان اروپایی تحریم‌های روسیه را به‌طور چشمگیری تشدید خواهند کرد.
مرتس نیز به بخش‌هایی مانند انرژی و بازارهای مالی به عنوان اهداف احتمالی تحریم‌ها اشاره کرد. همچنین روز دوشنبه ژان-نوئل بارو، وزیر خارجه فرانسه روز دوشنبه گفت که از کمیسیون اروپا خواسته شده تا پیشنهادهایی برای تحریم‌های جدید در این حوزه‌ها ارائه کند.
رهبران بریتانیا، فرانسه، آلمان و لهستان روز شنبه اعلام کردند که اگر روسیه طی چند روز آینده به درخواست‌ها برای آتش‌بس 30 روزه توجه نکند، با اقدامات تنبیهی جدیدی مواجه خواهد شد. این تهدید نتوانست پوتین را تحت تأثیر قرار دهد و او در عوض خواستار گفت‌وگوی مستقیم با اوکراین در استانبول در تاریخ 15 مه شد.
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا از این درخواست پوتین حمایت کرد و تلاش رهبران اروپایی برای نشان دادن حمایت قاطع ترامپ از تهدید آن‌ها را تضعیف کرد.
به گزارش رویترز، دیپلمات‌ها می‌گویند پس از 16 بسته تحریمی که اتحادیه اروپا به دلیل جنگ در اوکراین علیه روسیه اعمال کرده، دستیابی به اجماع لازم میان 27 کشور عضو برای تصویب اقدامات بزرگ جدید، روز به روز دشوارتر می‌شود. در بحبوحه این تهدیدات، استانبول آماده میزبانی از هیات‌های روسیه و اوکراین در روز پنج‌شنبه می‌شود تا گفت‌وگوهای مستقیم صلح میان طرفین به پیشنهاد پوتین از سر گرفته شود. این احتمال وجود دارد که نمایندگانی از آمریکا در استانبول حضور یابند.
«اوکراینی‌ها می‌دانند که نمی‌توانند سرزمین‌هایشان را پس بگیرند»
رئیس‌جمهور فرانسه در بخش دیگری از سخنانش گفت که اوکراینی‌ها به خوبی می‌دانند که ابزار لازم برای بازپس‌گیری تمام سرزمین‌های تحت تصرف روسیه را ندارند.
ماکرون روز سه‌شنبه به شبکه TF1 گفت: «جنگ باید پایان یابد و اوکراین باید در بهترین موقعیت ممکن برای ورود به مذاکرات باشد... مذاکراتی که امکان رسیدگی به مسائل ارضی را فراهم کند. حتی خود اوکراینی‌ها نیز این درک را دارند که اذعان کنند... که آنها ظرفیت بازپس‌گیری تمام سرزمین‌هایی را که [توسط روسیه] از سال 2014 تصرف شده است، نخواهند داشت.»
رئیس‌جمهور فرانسه افزود: «ما نمی‌توانیم اوکراین را به حال خود رها کنیم. از آنجایی که کی‌یف به ناتو ملحق نخواهد شد، ما پیشنهاد نیروهای اطمینان‌بخش را می‌دهیم. به عبارت دیگر، متحدانی که مایلند... نیروهایی را دور از خط مقدم، در مکان‌های کلیدی، مستقر خواهند کرد تا عملیات مشترک انجام دهند و همبستگی خود را نشان دهند.»
اوکراین درخواست روسیه برای دست کشیدن از ادعاهای خود بر سرزمین‌های از دست رفته را رد کرده است. با این حال زلنسکی در ماه آوریل گفت که کی‌یف «سلاح کافی» برای بازپس‌گیری شبه‌جزیره کریمه با زور را ندارد.
دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، ماه گذشته به مجله تایم گفت که «کریمه با روسیه خواهد ماند» و ادعا کرد که زلنسکی نیز این موضوع را درک کرده است. طبق گزارش‌ها، طرح صلح ترامپ، توقف درگیری در امتداد خط مقدم فعلی و به رسمیت شناختن حاکمیت روسیه بر این شبه جزیره را در نظر دارد.

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1589912/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

روسیه ایست‌های نظارتی در جنوب سوریه ایجاد می‌کند

انهدام سرشبکه‌های خارج‌نشین قاچاق سوخت در هرمزگان

قتل به خاطر دختر عمو

داغ خا‌موشی؛ روایت سیستانی‌ها‌ ‌از برقی که هر روز می‌رود

اینترنت ماهواره‌ای استارلینک در عربستان سعودی فعال می‌شود

کابوس دنیای ماگا برای بی‌بی

استقبال اردوغان از انحلال «پ.ک.ک»

موضع گیری جدید ترامپ حین پرواز از ریاض به دوحه

گسترش تنش‌های نظامی در لیبی

پلیس ترکیه، 97 دانشجو را بازداشت کرد

با تواضع و فروتنی به جامعه ایثارگری خدمت کنیم

انهدام باند شرارت و تیراندازی در فشافویه؛ تصاویری از بازسازی صحنه جرم

پیچیدگی‌های بیمه کارگران ساختمانی

سرمقاله اطلاعات/ گشت‌وگذاری در نمایشگاه کتاب

ویتکاف:به زودی 4 تا 6 کشور جدید روابط خود را با اسرائیل عادی‌سازی میکنند

تلاش معترضان برای حمله به کنفرانس مطبوعاتی وزیر خارجه اسرائیل در ژاپن

فرانسه، کاردار الجزایر را احضار کرد

مکرون: اوکراینی‌ها میدانند که توان بازپس گیری اراضی از دست رفته را ندارند!

فرانسه: تحریم‌ها اثرگذار نبوده‌اند؛ زمان فشار ویرانگر اقتصادی بر روسیه فرا رسیده است

جدیدترین آمار شهدای فلسطینی بعد از جنایت بیمارستان اروپایی

از قمه‌کشی تا لایی‌کشی برای دیده‌شدن در فضای مجازی

وزیر جهاد کشاورزی: کالاهایی که با ارز ترجیحی وارد می‌شوند با قیمت مصوب باید توزیع شوند

تاکسی‌های رباتیک ایلان ماسک در راه جاده‌های عربستان!

سرمقاله صبح نو/ قمار دیوانه در ریاض

آلمان، 3 اوکراینی را بازداشت کرد

فرانسه آماده است تا بمب‌افکن‌های استراتژیک خود را در کشورهای اروپایی مستقر کند

واکنش وزارت بهداشت به بازداشت پرستاران بیمارستانی در کرج به دلیل فرار یک زندانی

پنتاگون احتمال درگیری مستقیم بین روسیه و آمریکا را رد نکرد

پایان کار ترامپ در عربستان؛ مقصد بعدی قطر

تنش جدید هند؛ دعوای دهلی‌نو با چین بر سر مناطق مورد مناقشه بالا گرفت

برزیل به پوتین: برو استانبول و مذاکره کن

طرح دبیرکل ناتو برای برآورده کردن درخواست ترامپ

ساعت‌ها و هندزفری‌های سامسونگ به‌لطف گوگل جمنای هوشمندتر می‌شوند

سرمقاله جوان/ فرصت‌های مذاکرات عمان

روایت یک مالباخته از مواجهه با جیب‌برهای تهران: در 2.5 ثانیه گردنبندم که 200 میلیون ارزش داشت را در کافه زدند!

توضیحات وکیل تتلو درباره عقد موقت موکلش در زندان

آخرین مهلت اجرای طرح انتقال کارت سوخت به کارت بانکی

نماینده مجلس: اگر افزایش قیمت اینترنت طبق قانون بودجه 1404 نباشد مجلس مانع آن می‌شود

اردوغان: رفع تحریم‌های سوریه اقدامی تاریخی است

حضور کیم جونگ اون در رزمایش تاکتیکی کره‌شمالی

بن‌سلمان: برای راهکار فراگیر مسئله فلسطین تلاش می‌کنیم

بامدادی از آتش و خون با 60 شهید در غزه

روایت یکی از مالباختگان از مواجهه با جیب‌برها در بی‌آر‌تی

علت جدا شدن کتاب فروشان از ناشران در نمایشگاه کتاب از زبان سخنگوی دولت

دبیرکل مجمع کارآفرینان: می‌ترسم با آمریکا توافق کنیم و صنایع داخلی زیر فشار واردات لِه شوند

واکنش وزیر نفت به ادعای بابک زنجانی: حکم دستگاه قضایی فصل‌الخطاب است

سرمقاله شرق/ پنهان‌کاران خلافکاران‌اند

احتمال دیدار بزرگ در استانبول؛ راند دوم مذاکرات ناتمام 2022

عدم حضور رئیس جمهور لبنان در نشست بغداد

اژه‌ای: نباید همه گزارش‌ها و نظارت‌های سازمان بازرسی محرمانه باشد