پیام ویژه

آخرين مطالب

شرایط صدور بیمه‌نامه‌ها تغییر می‌کند اقتصادي

شرایط صدور بیمه‌نامه‌ها تغییر می‌کند
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - باشگاه خبرنگاران /بنابر اعلام بیمه مرکزی، از ابتدای خرداد صدور بیمه‌نامه در تمامی رشته‌های بیمه‌ای برای بیمه‌گذاران حقیقی تنها با استعلام موفق کدپستی از سامانه ملی املاک و اسکان امکان‌پذیر خواهد بود.
بر اساس قانون مالیات‌های مستقیم افراد موظف هستند که محل سکونت خود را در سامانه ملی املاک و اسکان کشور ثبت کنند و بر اساس ماده 169 مکرر همین قانون، چنانچه افراد محل سکونت خود را در این سامانه اظهار نکنند باید مشمول محرومیت‌هایی از جمله دریافت خدمات شوند.
سامانه املاک و اسکان به عنوان یک گام مثبت در راستای ساماندهی بازار مسکن شناخته می‌شود که از سال 99 آغاز به کار کرده است سامانه‌ای که برای تکمیل آن نیاز است که دستگاه‌های مختلف پای کار آیند و اتصالات خود را با آن تکمیل کنند.
دستگاه‌هایی که برخی متصل شدند، اما این اتصال کامل نیست و برخی هم برای اتصال مقاومت دارند از جمله دستگاه‌هایی که باید ارائه خدماتش به مردم منوط به ثبت اطلاعات در سامانه ملی املاک و اسکان باشد بیمه مرکزی است.
بازار
به تازگی هم بیمه مرکزی اعلام کرده است از ابتدای خرداد 1404، صدور بیمه‌نامه در تمامی رشته‌های بیمه‌ای برای بیمه‌گذاران حقیقی تنها با استعلام موفق کدپستی از سامانه ملی املاک و اسکان امکان‌پذیر خواهد بود.
در همین راستا هم میرزازاده رئیس مرکز فاوا بیمه مرکزی در گفت‌و‌گو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان بیان کرد: در جلسه اخیر کمیته تعامل‌پذیری، ضمن بررسی ابعاد حقوقی و فنی، تصمیمات مهمی در خصوص الزامات صدور بیمه‌نامه‌هه اتخاذ شد. بر اساس این تکالیف، تمامی شرکت‌های بیمه موظف شدند قبل از صدور هر گونه بیمه‌نامه، به سامانه املاک و اسکان متصل شوند و اطلاعات مشتریان را مورد بررسی قرار دهند. در صورتی که مشتری در این سامانه ثبت‌نام نکرده باشد، شرکت‌ها مجاز به ارائه خدمات صدور بیمه نامه نخواهند بود.
او افزود: بیمه مرکزی به تمامی شرکت‌ها ابلاغ کرده است که ارتباط خود را با سامانه املاک و اسکان برقرار کنند تا به‌صورت سیستمی به استعلام اطلاعات مشتریان بپردازند. این الزام شامل تمامی رشته‌های بیمه‌نامه خواهد بود و اطلاع‌رسانی‌های لازم نیز از طریق مرکز و خود شرکت‌ها به مشتریان صورت خواهد گرفت.
این مقام مسئول بیان کرد: همچنین، در راستای حمایت از مشتریان فعلی صنعت بیمه، مقرر شد که به مشتریانی که تاکنون در سامانه ثبت‌نام نکرده‌اند، از طریق شرکت‌های بیمه اطلاع‌رسانی شود تا قبل از پایان اعتبار بیمه‌نامه خود، نسبت به ثبت‌نام در این سامانه اقدام کنند. این اقدام به منظور جلوگیری از بروز مشکلات هنگام دریافت خدمات بیمه‌ای، به‌ویژه در موارد بیمه‌های اجباری نظیر بیمه شخص ثالث، صورت می‌گیرد.
او افزود: شرکت‌های بیمه تا تاریخ اول خردادماه 1404 فرصت دارند که اطلاع‌رسانی لازم را به مشتریان خود انجام دهند و از این تاریخ به بعد، ارائه خدمات صدور بیمه‌نامه‌ها تنها پس از استعلام از سامانه املاک و اسکان ممکن خواهد بود. در صورت عدم رعایت این الزامات، شرکت‌های بیمه متخلف با برخورد قانونی مواجه خواهند شد.
تکمیل اتصال دستگاه‌ها به سامانه املاک و اسکان که از اهمیت بسیاری برخوردار است و در همین رابطه قاسمی نماینده مجلس در گفت‌و‌گو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان گفته بود: تکمیل سامانه املاک و اسکان نیازمند همکاری نهاد‌های مختلف است به نحوی که ارائه خدمات‌شان منوط به اخذ کد تأیید محل سکونت افراد از سامانه املاک و اسکان باشد را دریافت کنند. به این ترتیب، بخش زیادی از اطلاعات در سامانه املاک و اسکان به صورت خوداظهاری تکمیل می‌شود.
قاسمی افزود: سامانه املاک و اسکان در نهایت به نفع مردم است. زیرا ساماندهی امور در حوزه مسکن در گروی تکمیل و راه‌اندازی این سامانه است. دولت وقتی به داده‌های دقیق دسترسی داشته باشد، می‌تواند تصمیمات بهتری در حوزه مسکن بگیرد و اعمال کند. در نتیجه این سیاست‌گذاری‌ها، متعادل‌سازی قیمت‌ها در حوزه مسکن صورت می‌گیرد.
حالا باید منتظر ماند و دید صنعت بیمه در راستای اجرای این تکلیف قانونی چه اقداماتی را انجام می‌دهد و آیا بیمه مرکزی به عنوان نهاد ناظر با شرکت‌های متخلف بیمه‌ای در حوزه املاک و اسکان برخورد لازم را خواهد داشت؟ باشگاه خبرنگاران جوان پیگیر این موضوع خواهد بود.

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1591251/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

نخستین دمای بالای 50 درجه در کشور ثبت شد

اردن: گرسنگی دادن به 2.3 میلیون فلسطینی جنایت است

افزایش بی‌سابقه حملات به مراکز درمانی مناطق جنگی در سال 2024

نفتکش «زنگه‌زور» آذربایجان در تور تحریم‌های انگلیس

هشدار سازمان جهانی بهداشت درباره اوضاع نگران‌کننده بهداشت و قحطی در غزه

تصادف هولناک در شرق تایوان

قمه‌کشی اراذل صورت مرد 37 ساله را فلج کرد

ماجرای جنجالی هدیه اشرافی قطری‌ها به ترامپ

اختلاف خانوادگی بین دو برادر جنایت آفرید

قطعی برق نتیجه درآمد دلاری از ماینرها؟

انبار دپو ابزارآلات 40 میلیاردی قاچاق لو رفت

خودروسازها خواستار گرانی خودروهای وارداتی شدند!

وزیر جنگ سابق اسرائیل: بقای حماس در غزه بعد از 591 روز جنگ نشان دهنده شکست ماست

چین چهار ماهواره جدید را با موفقیت در مدار قرار داد

شمار شهدای غزه به 53 هزار و 486 نفر رسید

کانتینرهای آسیب‌دیده در انفجار بندر شهید رجایی تعیین تکلیف شدند

درگیری دسته‌جمعی منجر به قتل شد؛ بازداشت قاتل فراری در کمتر از 24 ساعت

حریق در بازار آهن 3 مصدوم برجای گذاشت

زخمی شدن 2 لبنانی به ضرب گلوله نیروهای صهیونیست

لاپید: اکنون زمان سقوط حکومت نتانیاهو است

توجیه عجیب همسر رئیس‌جمهور لبنان برای خوش و بش کردن با خاخام صهیونیست!

رییس دانشگاه علوم پزشکی تهران: جوانی جمعیت، ضرورتی تمدنی برای آینده ایران است

عقد قرارداد رایگان مسکن برای مستاجران؛ آورده سامانه خودنویس

معاون ترامپ با پاپ جدید دیدار کرد

اظهارات تند لاپید: پایان کار نتانیاهو فرا رسیده است

تصاویری تکان‌دهنده از حمله اسرائیل به یک مدرسه در غزه

پاکستان به سمت هند، موشک شلیک کرد؟

ساماندهی 20 هزار دستفروش تهرانی در دستور کار شهرداری

خودرو‌های تحویل 1403 مشمول افزایش هزینه دیون دولتی نمی شوند

سیاست هسته‌‌ای آلمان تغییر کرد

چرا معاون ترامپ سفرش به اسراییل را لغو کرد؟

سیاستمدار اسرائیلی از دست نتانیاهو شاکی شد

اژه‌ای: موتور و خودرو را توقیف کرده‌اند می‌پرسیم مال کیست؟ می‌گویند نمی‌دانیم!

اژه‌ای: اتفاقات بندر شهید رجایی به‌خاطر بی‌انضباطی بود

بازداشت «نوجوانان تروریست» در روسیه

وزیر صهیونیست: ورود کمک‌ها برای اجرای کوچ ساکنان غزه است

رایزنی کشورهای اروپایی با ترامپ درباره اوکراین

دختر باراک اوباما به سرقت هنری متهم شد

رئیس جمهور فنلاند: ترامپ در حال از دست دادن صبر خود در برابر پوتین است

هشدار سازمان جهانی بهداشت: دو میلیون فلسطینی در آستانه فاجعه

جبهه دمکراتیک: ورود کمک‌ها بدون آتش‌بس نیرنگ نتانیاهو است

افسر صهیونیست: معلوم نیست از کدام پیروزی در غزه حرف می‌زنیم!

رخنه نظامیان صهیونیست به جنوب سوریه

رد پای مرد مستأجر در ناپدید شدن زن صاحبخانه

نرخ ارز کالاهای اساسی به 28500 تومان برگشت

ممنوعیت افزایش قیمت برای خودروهای تحویل 1403

چگونه شی جهان را به کشورش وابسته کرد؟

آتش‌بس شورشیان و کُردهای سوریه نقض شد

«ارابه‌های گدعون» و آغاز مرحله جدیدی از توحش رژیم صهیونیستی در غزه

پکن، میزبان مذاکرات دیپلماتیک کابل و اسلام‌آباد

© - www.payamevijeh.ir . All Rights Reserved.