پیام ویژه

آخرين مطالب

تعرفه اینترنت موبایل با پیگیری‌های مجلس افزایش نمی‌یابد اقتصادي

تعرفه اینترنت موبایل با پیگیری‌های مجلس افزایش نمی‌یابد
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - تسنیم /رییس فراکسیون تسهیل تجارت و سرمایه‌گذاری مجلس گفت: خوشبختانه با پیگیری‌های صورت گرفته از طرف مجلس، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات مانع از افزایش قیمت تعرفه اینترنت موبایل در برهه زمانی کنونی شد.
رضا حاجی‌پور رییس فراکسیون تسهیل تجارت و سرمایه‌گذاری مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، در خصوص جزییات جلسه نشست هوش مصنوعی که با حضور محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، جمعی از نمایندگان مجلس، اعضای اتاق بازرگانی، نمایندگان سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور، شرکت های دانش بنیان، انجمن ملی هوش مصنوعی و... مقارن با روز ملی ارتباطات برگزار شد، اظهار کرد: حمایت ویژه فراکسیون تسهیل تجارت و سرمایه‌گذاری مجلس شورای اسلامی از حوزه اقتصاد دیجیتال، هوش مصنوعی و هوشمندسازی در دستورکار قرار دارد و کمیته‌های تخصصی ایجاد شده در این بخش‌ها توسط فراکسیون فعال شده‌اند تا بتوان به صورت جدی در این مسیر گام برداشت و به ارکان تخصصی مجلس در تصمیم گیری و تصمیم سازی یاری رساند.
وی با تاکید بر اینکه در خصوص طرح ملی هوش مصنوعی، پیشنهادات مناسبی از سوی کمیسیون صنایع ارائه شده است، در خصوص افزایش کیفیت دسترسی مردم به شبکه اینترنت، عنوان کرد: توسعه متوازن زیرساخت‌های دسترسی مردم به اینترنت موبایل و ثابت به ویژه توسعه شبکه فیبر و اتصال آن به منازل مردم، باید مدنظر قرار گیرد و در این راستا همکاری ویژه و تنگاتنگی بین فراکسیون تسهیل تجارت و سرمایه‌گذاری مجلس شورای اسلامی با وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در حوزه توسعه فیبر خانگی و سایر حوزه ها شامل اقتصاد فضاپایه، دولت الکترونیک و هوشمندسازی وجود دارد.
بازار
رییس فراکسیون تسهیل تجارت و سرمایه‌گذاری مجلس شورای اسلامی درباره مهم‌ترین اقدامات مدنظر این فراکسیون در حوزه اقتصاد دیجیتال، هوش مصنوعی و هوشمندسازی، توضیح داد: کمیته‌های تخصصی در این بخش با مشارکت فعالان ذی‌ربط تشکیل شده است و تدوین طرح‌های تخصصی و همچنین ارائه پیشنهادات و تسهیل مشکلات پیش رو در بخش تجارت و اقتصاد دیجیتال، در دستورکار قرار گرفته است.
حاجی‌پور ادامه داد: تدوین طرح ویژه حمایتی در حوزه توسعه فینتک‌ها و ابزارهای مالی دیجیتال و نیز ساماندهی حوزه رمز ارزها به ویژه در خصوص راهکاری مالی دیجیتال آن دیگر موارد مدنظر فراکسیون تسهیل تجارت و سرمایه‌گذاری مجلس شورای اسلامی است.
وی بیان کرد: حمایت از توسعه زیر ساخت‌های مورد نیاز برای هوش مصنوعی در کشور مانند توسعه مراکز داده و حمایت از سرمایه گذاری توسط بخش خصوصی به منظور توسعه این زیر ساخت‌ها، پیگیری اجرای سند تحول دیجیتال که باید مطابق برنامه هفتم توسعه توسط دستگاه‌های اجرایی و دولت با مشارکت نظام صنفی رایانه‌ای اجرا شود، پیگیری ایجاد زنجیره هوشمندسازی با استفاده از تمام توان شرکت‌های دانش‌بنیان داخلی و نه منحصرا چند شرکت محدود از جمله اقدامات مدنظر فراکسیون تسهیل تجارت و سرمایه‌گذاری مجلس شورای اسلامی است.
رییس فراکسیون تسهیل تجارت و سرمایه‌گذاری مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه عمده مشکلات ناترازی انرژی با ایجاد زنجیره کامل هوشمندسازی در لایه‌های مختلف از جمله تجهیز تجهیزات اندازه‌گیری از قبیل کنتورهای هوشمند، پردازش کامل و یکپارچه داده‌ها تجاری و عملیاتی و ایجاد سیستم‌های پشتیبان تصمیم ساز کلان در بخش انرژی، قابل حل است، خاطرنشان کرد: پیگیری توسعه متوازن زیرساخت‌های دسترسی مردم به اینترنت موبایل و ثابت به ویژه توسعه شبکه فیبر و همچنین اتصال آن به منازل مردم که باید تا پایان برنامه هفتم، 20 میلیون مشترک منازل به فیبر نوری متصل شوند از دیگر اقداماتی است که باید به نتیجه برسد.
حاجی‌پور افزود: توسعه کسب و کار های مبتنی بر خدمات فضاپایه دیگر برنامه مهم تعریف شده است و با توجه به اینکه کشور ما امکانات خوبی در حوزه فضایی دارد و نمونه عکس‌های ماهواره‌های سنجش از راه دور با دقت یک متر قابلیت استفاده در بخش‌های مختلف از جمله کشاورزی، مدیریت بحران و مدیریت آب را دارا هستند و به این ترتیب قابلیت ارائه این خدمات به کشورهای همسایه وجود دارد.
وی د خاطرنشان کرد: در این جلسه محمدباقر قالیباف، رییس مجلس شورای اسلامی وعده داد که جلسات با محوریت اقتصاد دیجیتال، هوش مصنوعی و هوشمندسازی با فعالان بخش و همچنین کمیته‌های تخصصی فراکسیون تسهیل تجارت و سرمایه‌گذاری مجلس شورای اسلامی که می تواند نقش سازنده و محوری در این راستا ایفا کنند، برگزار شود.
رییس فراکسیون تسهیل تجارت و سرمایه‌گذاری مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه توسعه زیرساخت دسترسی اینترنت و سهولت استفاده از آن توسط آحاد مردم یکی از مهمترین پارامترهای توسعه کاربردی هوش مصنوعی، اقتصاد دیجیتال و اینترنت اشیاء در سطح جامعه است، گفت: با توجه به مخالفت این فراکسیون با افزایش تعرفه اینترنت موبایل، خوشبختانه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به ماجرا ورود کرد و مانع از افزایش قیمت دسترسی به اینترنت موبایل در برهه زمانی کنونی شد.
حاجی‌پور افزود: به منظور حمایت از دولت در اجرای هر چه بهتر موارد ذکر شده در قانون برنامه هفتم توسعه پیشرفت کشور در بخش های مرتبط با اقتصاد دیجیتال، خوشبختانه کمیته‌های تخصصی با همکاری و مشارکت مدیران و نخبگان وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات را فعال کرده‌ایم تا با حمایت و افزایش تعامل بین دستگاهی، کمک کنیم که هر چه زودتر تعهدات برنامه هفتم توسعه در حوزه اقتصاد دیجیتال، اقتصاد فضایی، دولت الکترونیک، حکمرانی داده و هوش مصنوعی، محقق شود.

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1591322/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ابطال کارت سوخت تاکسی‌های غیرفعال

گزارش دیوان محاسبات کشور درباره اتباع خارجی

یمن؛ وقتی F-35 تا آستانه سقوط رفت

پوتین: آماده همکاری با اوکراین برای صلح هستیم

رئیس صندوق توسعه ملی: 103 میلیارد دلار به دولتی‌ها پول دادیم

بهارستان علیه زنان؟

نخست وزیر اسپانیا خواستار تحریم بین‌المللی اسرائیل شد

حماس: اظهارات اسموتریچ اعترافی آشکار به نسل‌کشی علیه مردم غزه است

اجرای حدود 20 درصد از تکلیف قانون جوانی جمعیت در حوزه اعطای زمین

کلاهبرداری 30 میلیاردی از 42 نفر؛ اعضای باند فیشینگ دستگیر شدند

برای حفظ سهمیه بنزین خود، فقط تا 31 اردیبهشت وقت دارید!

اعتراف معاون ترامپ به «بن‌بست» در مذاکرات اوکراین

واکنش حماس به اقدام اشغالگران در ربودن خانواده فرمانده قسام

سفر به تایلند برای عیاشی؛پاداش نظامیان قطع عضو ارتش اسرائیل

استخدام 27 هزار نفر جدید در وزارت بهداشت کلید خورد

پشت پرده گرانی حبوبات از زبان سخنگوی اتحادیه بنکداران فاش شد

تعرفه‌های برق از اول خرداد چهره جدید به خود می‌گیرند

سارقان؛ کم‌سن‌تر، خشن‌تر و بیشتر

بنیامین نتانیاهو؛ ناتوان از تغییر نظر افکار عمومی صهیونیستی

صدور کارت سوخت کمتر از نیم ساعت!

علیه قاچاق سوخت

سرنوشت ناو هواپیمابر ترومن پس از ضربات یمنی‌ها

عضو کمیسیون انرژی مجلس: کشت خشخاش نباید جنجالی شود، چراکه موضوعی فنی و علمی است

واژگونی لودر در کارخانه گچ 2 قربانی گرفت

رشد قیمت‌ها در بازار سکه و طلا؛ دلار درجا زد

عضو کمیسیون بهداشت مجلس: عده‌ای سودجو با ماینرها در حال جولان دادن هستند

ترامپ- نتانیاهو؛ تنش و نه واگرایی

کشف اسکلت 3 هزار ساله زن عصر آهن

ادامه رشد قیمت‌ها در بازار سکه و طلا؛ دلار 82 هزار تومان شد

راهبرد گره‌گشا

زیدآبادی نوشت: تابوشکنی از مصدق و تابوسازی از دشمنانش؟

آغاز گفت‌وگوی تلفنی حساس بین ترامپ و پوتین

وحشت مردم نیواورلئان در آمریکا از فرار ده زندانی خطرناک!

عامل انتشار تصاویر خصوصی بانوان در فضای مجازی به دام افتاد

مردم با خودروهای وارداتی هم نقره داغ می‌شوند

مناظره قبل از مذاکره

فعال‌سازی پلاک خودرو مشروط شد

تنها ایرادی که می‌توان به اجرای طرح کالابرگ گرفت چیست؟

دیپلماسی به وقت اروپا

حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان

تصادف مرگبار کامیون و سمند؛ 4 سرنشین سمند جان باختند

کدام آزمایشگاه‌ها در روزهای تعطیل باز هستند؟ راهنمایی برای شرایط اضطراری و خانواده‌ها

السیسی: مصر برای عقب‌نشینی فوری اسرائیل از لبنان تلاش می‌کند

نخستین دمای بالای 50 درجه در کشور ثبت شد

اردن: گرسنگی دادن به 2.3 میلیون فلسطینی جنایت است

افزایش بی‌سابقه حملات به مراکز درمانی مناطق جنگی در سال 2024

نفتکش «زنگه‌زور» آذربایجان در تور تحریم‌های انگلیس

هشدار سازمان جهانی بهداشت درباره اوضاع نگران‌کننده بهداشت و قحطی در غزه

تصادف هولناک در شرق تایوان

قمه‌کشی اراذل صورت مرد 37 ساله را فلج کرد

© - www.payamevijeh.ir . All Rights Reserved.