پیام ویژه

آخرين مطالب

هشدار پلیس فتا درباره کلاهبرداری با ادعای فروش سوالات امتحانات نهایی فرهنگی و اجتماعی

هشدار پلیس فتا درباره کلاهبرداری با ادعای فروش سوالات امتحانات نهایی
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - مهر / رئیس پلیس فتا فراجا، با نزدیک شدن به ایام امتحانات نهایی، نسبت به افزایش فعالیت کلاهبرداران در فضای مجازی با وعده‌های فریبنده فروش سوالات یا پاسخ‌نامه امتحانات نهایی هشدار داد.
سردار وحید مجید رئیس پلیس فتا فراجا گفت: هر ساله در آستانه برگزاری امتحانات نهایی مدارس کشور، شاهد افزایش تبلیغات جعلی و کلاهبرداری در شبکه‌های اجتماعی، کانال‌های تلگرامی، صفحات اینستاگرامی و حتی برخی سایت‌های اینترنتی هستیم.
وی افزود: عده‌ای سودجو با بهره‌گیری از حس نگرانی و استرس دانش‌آموزان و خانواده‌ها، اقدام به انتشار آگهی‌هایی تحت عنوان فروش سوالات یا کلید امتحانات نهایی می‌کنند تا از این طریق مبالغی قابل توجه را به صورت غیرقانونی و از راه کلاهبرداری دریافت کنند.
این مقام انتظامی تاکید کرد: تمام وعده‌ها و تبلیغات مطرح شده در این حوزه، صرفاً تبلیغاتی دروغین هستند و هیچ‌گونه واقعیتی ندارند؛ اطلاعات مربوط به برگزاری امتحانات نهایی، کاملاً محرمانه است و انتشار یا فروش سوالات پیش از زمان برگزاری امتحان غیرممکن بوده و توسط مراجع ذیربط با جدیت پیگیری می‌شود.
رئیس پلیس فتا فراجا در ادامه با اشاره به راه‌اندازی تیم‌های ویژه و افزایش گشت‌های سایبری پلیس فتا در این ایام گفت: تمامی کانال‌ها و صفحات مجازی به صورت مستمر پایش شده و به محض شناسایی تبلیغ‌کنندگان و عاملین این نوع جرایم، اقدامات قانونی و برخورد قاطع در دستور کار قرار می‌گیرد.
این مقام مسئول تصریح کرد: تضمین امنیت امتحانات نهایی یکی از اولویت‌های پلیس فتا است و با هرگونه تلاش برای بر هم زدن آرامش خاطر دانش‌آموزان و خانواده‌ها قاطعانه برخورد خواهد شد.
وی با توصیه اکید به دانش‌آموزان و والدین خاطرنشان کرد: فریب افراد سودجو و تبلیغات وسوسه‌کننده مبنی بر فروش سوالات و پاسخنامه‌های امتحانات را نخورید؛ چرا که این اقدامات فقط برای سوءاستفاده و کلاهبرداری است و اعتماد به این تبلیغات علاوه بر ایجاد خسارت مالی، می‌تواند تبعات روحی و امنیتی برای خانواده‌ها به همراه داشته باشد.
سردار مجید ضمن تاکید مجدد بر اهمیت آگاهی‌بخشی به دانش‌آموزان و والدین بیان داشت: در صورت مشاهده یا برخورد با هرگونه تبلیغ یا پیشنهاد مشکوک در زمینه فروش سوالات یا کلید امتحانات نهایی، موضوع را در کوتاه‌ترین زمان ممکن از طریق سامانه فوریت‌های سایبری به شماره 096380 یا از طریق وب‌سایت رسمی پلیس فتا به نشانی fata.gov.ir اطلاع دهید تا از وقوع هرگونه سوءاستفاده و کلاهبرداری پیشگیری شود.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1591325/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

موتور سیکلت با راننده 9 ساله توقیف شد

ابعاد تازه‌ای از پرونده قتل برادرزاده با سم مار افشا شد

بازار ارز تجاری 4 میلیارد دلاری شد

ابطال کارت سوخت تاکسی‌های غیرفعال

گزارش دیوان محاسبات کشور درباره اتباع خارجی

یمن؛ وقتی F-35 تا آستانه سقوط رفت

پوتین: آماده همکاری با اوکراین برای صلح هستیم

رئیس صندوق توسعه ملی: 103 میلیارد دلار به دولتی‌ها پول دادیم

بهارستان علیه زنان؟

نخست وزیر اسپانیا خواستار تحریم بین‌المللی اسرائیل شد

حماس: اظهارات اسموتریچ اعترافی آشکار به نسل‌کشی علیه مردم غزه است

اجرای حدود 20 درصد از تکلیف قانون جوانی جمعیت در حوزه اعطای زمین

کلاهبرداری 30 میلیاردی از 42 نفر؛ اعضای باند فیشینگ دستگیر شدند

برای حفظ سهمیه بنزین خود، فقط تا 31 اردیبهشت وقت دارید!

اعتراف معاون ترامپ به «بن‌بست» در مذاکرات اوکراین

واکنش حماس به اقدام اشغالگران در ربودن خانواده فرمانده قسام

سفر به تایلند برای عیاشی؛پاداش نظامیان قطع عضو ارتش اسرائیل

استخدام 27 هزار نفر جدید در وزارت بهداشت کلید خورد

پشت پرده گرانی حبوبات از زبان سخنگوی اتحادیه بنکداران فاش شد

تعرفه‌های برق از اول خرداد چهره جدید به خود می‌گیرند

سارقان؛ کم‌سن‌تر، خشن‌تر و بیشتر

بنیامین نتانیاهو؛ ناتوان از تغییر نظر افکار عمومی صهیونیستی

صدور کارت سوخت کمتر از نیم ساعت!

علیه قاچاق سوخت

سرنوشت ناو هواپیمابر ترومن پس از ضربات یمنی‌ها

عضو کمیسیون انرژی مجلس: کشت خشخاش نباید جنجالی شود، چراکه موضوعی فنی و علمی است

واژگونی لودر در کارخانه گچ 2 قربانی گرفت

رشد قیمت‌ها در بازار سکه و طلا؛ دلار درجا زد

عضو کمیسیون بهداشت مجلس: عده‌ای سودجو با ماینرها در حال جولان دادن هستند

ترامپ- نتانیاهو؛ تنش و نه واگرایی

کشف اسکلت 3 هزار ساله زن عصر آهن

ادامه رشد قیمت‌ها در بازار سکه و طلا؛ دلار 82 هزار تومان شد

راهبرد گره‌گشا

زیدآبادی نوشت: تابوشکنی از مصدق و تابوسازی از دشمنانش؟

آغاز گفت‌وگوی تلفنی حساس بین ترامپ و پوتین

وحشت مردم نیواورلئان در آمریکا از فرار ده زندانی خطرناک!

عامل انتشار تصاویر خصوصی بانوان در فضای مجازی به دام افتاد

مردم با خودروهای وارداتی هم نقره داغ می‌شوند

مناظره قبل از مذاکره

فعال‌سازی پلاک خودرو مشروط شد

تنها ایرادی که می‌توان به اجرای طرح کالابرگ گرفت چیست؟

دیپلماسی به وقت اروپا

حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان

تصادف مرگبار کامیون و سمند؛ 4 سرنشین سمند جان باختند

کدام آزمایشگاه‌ها در روزهای تعطیل باز هستند؟ راهنمایی برای شرایط اضطراری و خانواده‌ها

السیسی: مصر برای عقب‌نشینی فوری اسرائیل از لبنان تلاش می‌کند

نخستین دمای بالای 50 درجه در کشور ثبت شد

اردن: گرسنگی دادن به 2.3 میلیون فلسطینی جنایت است

افزایش بی‌سابقه حملات به مراکز درمانی مناطق جنگی در سال 2024

نفتکش «زنگه‌زور» آذربایجان در تور تحریم‌های انگلیس

© - www.payamevijeh.ir . All Rights Reserved.