پیام ویژه

آخرين مطالب

ترامپ در ویتنام زمین گلف می‌سازد بين الملل

ترامپ در ویتنام زمین گلف می‌سازد
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - ایسنا /خبرگزاری انگلیسی گزارش داد شرکت تجاری دونالد ترامپ و یک شریک محلی آن امروز چهارشنبه پروژه ساخت یک مجموعه زمین گلف گرانقیمت را در ویتنام آغاز می‌کنند.
خبرگزاری رویترز گزارش کرد شرکت «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا مشهور به «سازمان ترامپ» به همراه یک شریک محلی خود مراسم کلنگ‌زنی پروژه یک مجموعه تفریحی زمین گلف را نزدیکی شهر هانوی، پایتخت ویتنام، طی امروز (چهارشنبه)‌برگزار می‌کنند.
طبق این گزارش، مجریان این پروژه عنوان کردند دولت ویتنام طرح این پروژه را چند روز پیش مورد تصویب قرار داده و «اریک ترامپ»، پسر «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا در این مراسم شرکت خواهد کرد.
بازار
این کشور حوزه جنوب شرق آسیا در حال مذاکره با واشنگتن با هدف اجتناب از تعرفه‌های تجاری بالایی است که «دونالد ترامپ»، علیه ویتنام و ده‌ها کشور جهان اعلام کرد.
مجریان پروژه گفته‌اند که این پروژه 1.5 میلیارد دلار ارزش داشته و در سال 2027 به اتمام می‌رسد. این مجموعه پس از تکمیل شامل سه زمین گلف استاندارد دارای 18 سوراخ به همراه یک مجتمع مسکونی خواهد بود و بعد از آن نیز احتمالا پروژه‌های سرمایه‌گذاری چند میلیارد دلاری دیگری به اجرا در خواهند آمد.
به نوشته رویترز دعوتنامه‌های صادر شده نشان می‌دهند مقام‌های محلی استان «هونگ ین»، جایی که این مجموعه قرار است ساخته شود، از رهبران ویتنام شامل «تو لام»، رئیس حزب حاکم کمونیست این کشور، که زاده این استان است دعوت کرده‌اند به این مراسم بیایند اما مشخص نیست که آیا او به این رویداد خواهد پیوست یا خیر. خبرگزاری دولتی ویتنام گزارش داد، «فام مینه چین»، نخست وزیر ویتنام قرار است روز چهارشنبه «در یک مراسم کلنگ‌زنی» شرکت کند اما جزئیاتی بیشتری درباره اینکه مربوط به چه پروژه‌ای است ذکر نکرد.
به نوشته خبرگزاری انگلیسی، محتوای یک برنامه کاری داخلی که توسط این خبرگزاری رویت شد نشان می‌دهد «اریک ترامپ» به غیر از شرکت در این مراسم با مقام‌های شهر «هو شی مین» نیز در روز پنجشنبه ملاقات کرده تا درباره یک پروژه ساخت آسمان خراش در این پایتخت تجاری جنوب ویتنام بحث و بررسی انجام دهد.
اریک ترامپ که معاون ارشد رئیس سازمان ترامپ است در ماه اکتبر هنگامی که شرکت خانوادگی رئیس جمهور آمریکا از شراکت با شرکت املاک‌سازی ویتنامی «کینباک سیتی» خبر داد، گفت: «ویتنام پتانسیل چشمگیری برای ساخت پروژه‌های هتل و سرگرمی دارد. ما به طرزی فوق‌العاده از بابت ورود به این بازار پویا هیجان‌زده هستیم.»
همچنین شرکت مذکور در بیانیه‌ای در ماه اکتبر تصریح داشت همکاری راهبردی طرفین که شرایط آن علنی نشده «متمرکز بر ساخت هتل‌های پنج ستاره، زمین‌های گلف در سطح قهرمانی و املاک مسکونی و دیگر اماکن رفاهی بی‌سابقه در ویتنام خواهد بود.»
مشخص نشده که چطور این 2 شریک هزینه‌ها و درآمدها را تقسمی می‌کنند و چه شرایطی برای استفاده از امتیاز اسم ترامپ تعیین شده است.
ویتنام در صورت عدم دستیابی به توافق دوجانبه با واشنگتن هدف تعرفه‌های «متقابل» 46 درصدی که پس از یک وقفه جهانی در ماه ژوئیه اجرایی می‌شوند قرار خواهد گرفت و چندین تعهد را به کاخ سفید به منظور اجتناب از این تعرفه‌ها داده است.
این تعهدات شامل کاهش تعرفه‌ها و موانع غیرتعرفه‌ای، تشدید مبارزه با کلاهبرداری‌ها و جعل‌های تجاری و ایجاد شرایط مساعد برای راه‌اندازی خدمات اینترنت ماهواره‌ای شرکت استارلینک، متعلق به ایلان ماسک، متحد نزدیک ترامپ می‌شوند.
سازمان‌دهندگان پروژه زمین گلف گفتند که این پروژه که در هونگ ین واقع در چند کیلومتری جنوب هانوی در امتداد رودخانه سرخ ساخته می‌شود، به سرعت از مقامات محلی تاییدیه دریافت کرد و خاطرنشان کردند که این اتفاق در نتیجه تلاش‌های قبلی شرکت کینباک سیتی روی این طرح که قبل از اعلام شراکت با سازمان ترامپ انجام شده بود رخ داده است.

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1592074/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

چند دقیقه‌ی کوتاه با شهدا و سید ابراهیم رئیسی

ثبت بیش از 458 هزار واقعه فوت در کشور در 1403

پرداخت 8 میلیارد تومان پاداش به معرفی کنندگان ماینرهای غیرمجاز

تاثیر منفی قطع برق بر شبکه اینترنت، موبایل‌ها و خودپردازها

حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به شهرک یاطر در جنوب لبنان

حمله «نتانیاهو» به «اولمرت و گولان»

همسر بایدن متهم به پنهان‌کاری در مورد بیماری رئیس‌جمهور سابق آمریکا شد!

اعتراف عجیب موبایل قاپ جوان: قرص میخوردم که عذاب وجدان نگیرم

اطلاعیه آموزش و پرورش در خصوص آزمون اعزام فرهنگیان به مدارس خارج از کشور

سرمقاله وطن امروز/ شهید رئیسی و فصل نوین سیاست ایران

نروژ هم از احتمال اعمال تحریم‌ علیه تل‌آویو خبر داد

رئیس جمهور منتخب رومانی: اعزام نیرو به اوکراین اقدامی نامناسب است

انهدام باند مالخران قطعات خودرو

هراز یک‌طرفه شد

گزارش دیوان محاسبات کشور از منابع مصرف‌شده از محل صندوق توسعه ملی در بودجه 1403

قابلیت اشتراک صفحه‌نمایش و دوربین جمنای لایو در دسترس همه کاربران اندروید و iOS قرار گرفت

پکن:‌ امیدواریم آمریکا بتواند با چین در جهت مخالف حرکت نکند

اسرائیل: اتحادیه اروپا دچار سوء برداشت کامل از واقعیت پیچیده ما است

فشار بین‌المللی بر رژیم صهیونیستی در برابر فاجعه انسانی در غزه

گفتگو وزیر خارجه امارات با همتایش در رژیم صهیونیستی

رسانه‌های صهیونیستی: اسرائیل در آستانه انزوای بی‌سابقه قرار دارد

شلیک بمب سنگین جنگنده اسرائیلی به خاک خودی!

سونامی سالمندی در کشور تا سال 1430

دستگیری سارقانی که با کت و شلوار از خانه‌های مردم دزدی می‌کردند

سخنگوی سازمان تعزیرات: افزایش قیمت خودروهای ثبت‌نامی مصداق گرانفروشی است

اظهارات یک اقتصاددان؛ 50 سال است از مردم مالیات تورمی می‌گیریم

سرمقاله فرهیختگان/ مستمع صاحب سخن را بر سر ذوق آورد

50 مهاجر انتقالی به زندان السالوادور، قانونی وارد آمریکا شده بودند!

لغو توافقنامه مشارکت با اسرائیل در دستورکار اتحادیه اروپا

فرار ناو هری ترومن؛ حالا نوبت ناو انگلیسی است

واکنش مدیر سابق «اف بی آی» به انتشار کد ترور «ترامپ»!

آتش گرفتن عجیب یک خودرو پس از برخورد با موانع

کاهش 18 درصدی سرقت در کشور

آغاز تحویل سکه‌های پیش‌فروش بانک مرکزی از امروز

نخست وزیر سابق صهیونیست‌ها: آنچه اسرائیل در غزه انجام می‌دهد «نزدیک به جنایت جنگی» است

ثبت تصویر 3 قلاده یوزپلنگ آسیایی

مرگ خاموش معادن در سایه قطعی برق

سرمقاله جوان/ نگاه جنسیت‌زده جامعه را از کار افتاده می‌کند

حملات «اف 16» عراق علیه مواضع داعش در مناطق کوهستانی

تاکید پاپ بر آمادگی برای میزبانی از مذاکرات صلح اوکراین

ترامپ در ویتنام زمین گلف می‌سازد

اروپا بدون آمریکا روسیه را تحریم می کند

میخ تابوت بر پروژه استارلاین؛ گوگل سرویس کنفرانس ویدیویی سه‌بعدی Beam را معرفی کرد

واشنگتن‌پست: چین در رهبری جهان جایگزین آمریکا می‌شود

پکن: آمریکا بزرگ‌ترین تهدید برای صلح در دریای جنوبی چین است

واکنش مسکو به «توهمات بیمارگونه زلنسکی»

لحظه برخورد صاعقه به خودروی پلیس

چاقوکشی خونین دانشجو ها در محیط دانشگاه؛ 3 نفر مجروح شدند

تداوم افزایش قیمت‌ها در بازار طلا و سکه؛ دلار به کانال 84 هزار تومان بازگشت

سرمقاله شرق/ حق بر لوبیا چیتی

© - www.payamevijeh.ir . All Rights Reserved.