چهارشنبه ۱۱ شهريور ۱۴۰۵
بین الملل

دیپلمات‌های روسیه از سوی اتحادیه اروپا احضار شدند

دیپلمات‌های روسیه از سوی اتحادیه اروپا احضار شدند
پیام ویژه - ایسنا/ مقامات اتحادیه اروپا امروز (چهارشنبه) اعلام کردند که خود اتحادیه اروپا و چندین کشور عضوش، مقامات سفارت روسیه را با ادعای تلاش برای حمله پهپادی در فرودگاه ...
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - ایسنا / مقامات اتحادیه اروپا امروز (چهارشنبه) اعلام کردند که خود اتحادیه اروپا و چندین کشور عضوش، مقامات سفارت روسیه را با ادعای تلاش برای حمله پهپادی در فرودگاه لایپزیگ/هاله در ماه گذشته احضار کرده‌اند.
کایا کالاس، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، در نشست وزیران امور خارجه این اتحادیه در ایرلند گفت سرویس دیپلماتیک اتحادیه سفیر روسیه در بروکسل را احضار کرده است. وزرای امور خارجه فرانسه، هلند و بلژیک نیز اعلام کردند سفرای روسیه در کشورهای خود را احضار کرده‌اند.
سفیر روسیه در آلمان هم روز سه‌شنبه احضار شد.
این اقدام پس از آن انجام گرفته که آلمان روز سه‌شنبه مدعی شد روسیه مسئول این حادثه بوده و دستور مجموعه‌ای از اقدامات، از جمله تعطیلی کنسولگری و مرکز فرهنگی روسیه در برلین را داده است. روسیه اعلام کرده است که هیچ مدرکی در تأیید اتهامات برلین ندیده و پاسخ خواهد داد.
به نقل از خبرگزاری رویترز، ژان نوئل بارو، وزیر امور خارجه فرانسه نیز گفت که کاردار روسیه در پاریس را برای اعتراض احضار کرده است و باید تحریم‌هایی در سطح اروپا، به ویژه علیه ناوگان سایه روسیه، اعمال شود.
تام برندسن، وزیر امور خارجه هلند نیز اعلام کرد که حادثه در لایپزیگ کاملا غیرقابل قبول است و سفیر روسیه در هلند احضار شده است.
ماکسیم پروو، وزیر امور خارجه بلژیک نیز روز گذشته در ایکس نوشت، سفیر روسیه در بلژیک را احضار کرده است.
خبرگزاری اینترفکس نیز گزارش کرد ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه در پاسخ به اعلامیه آلمان گفت که مسکو به آنچه او «اقدام ضد روسی» برلین خواند، پاسخ خواهد داد.
سفارت روسیه در برلین پیش از این چنین اتهاماتی را به عنوان «تحریک ساختگی» و «موج جدیدی از هیستری ضد روسی در آلمان» رد کرده بود.


نظرات شما