سه شنبه ۲۱ مهر ۱۴۰۵
بین الملل

یمن: در صورت تجاوز آمریکا به یمن، پاسخی سریع و دردناک در انتظار آن خواهد بود

یمن: در صورت تجاوز آمریکا به یمن، پاسخی سریع و دردناک در انتظار آن خواهد بود
پیام ویژه - ایسنا/عضو شورای عالی سیاسی یمن تأکید کرد اگر آمریکا در تجاوز به یمن مشارکت کند پاسخی سریع و دردناک در انتظار آن خواهد بود. محمد البخیتی، عضو شورای عالی سیاسی ...
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - ایسنا /عضو شورای عالی سیاسی یمن تأکید کرد اگر آمریکا در تجاوز به یمن مشارکت کند پاسخی سریع و دردناک در انتظار آن خواهد بود.
محمد البخیتی، عضو شورای عالی سیاسی یمن در گفتگو با خبرگزاری فرانسه گفت: اگر آمریکا در تجاوز به یمن مشارکت کند ما در پاسخ دادن تردید نخواهیم کرد بلکه پاسخی سریع و دردناک در انتظار آمریکا و تمامی منافع آن در منطقه خواهد بود.
طبق گزارش رأی الیوم، وی افزود: ما به دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا یادآوری می‌کنیم و هشدار می‌دهیم که وی پیشتر نیز علیه یمن دست به تجاوز زده بود و در نهایت یمن از آن رویارویی پیروز بیرون آمد.
البخیتی گفت: ما به آمریکا هشدار می‌دهیم که از مشارکت در تجاوز به یمن خودداری کند. عربستان طرف متجاوز است و یمن در چارچوب دفاع مشروع عمل می‌کند. این عربستان بود که آتش‌بس را نقض کرد.
البخیتی به تمامی کارکنان و کارگران تأسیسات نفتی و فرودگاه‌های عربستان هشدار داد که از این اماکن دوری کنند زیرا این مکان‌ها به اهدافی مشروع برای یمن تبدیل شده‌اند و اوضاع به سمت تشدید همه‌جانبه تنش‌ها پیش می‌رود.
وی گفت: هدف عملیات نظامی ما علیه تأسیسات نفتی و فرودگاه‌ها ارسال پیامی به محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان است، مبنی بر اینکه دیگر نمی‌تواند از موضعی امن به حمله علیه یمن ادامه دهد. تداوم جنگ و اصرار بر گزینه نظامی دیگر به نفع عربستان نیست و این امر در نهایت به نابودی تمامی زیرساخت‌های عربستان منجر خواهد شد.


نظرات شما