پیام ویژه

آخرين مطالب

صدور بیش از 60 اخطاریه برای مراکز تولید کننده پسماند عفونی در خراسان رضوی سازمان حفاظت محیط زیست

صدور بیش از 60 اخطاریه برای مراکز تولید کننده پسماند عفونی در خراسان رضوی
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - مدیر کل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی ازصدور بیش از 60 اخطاریه زیست محیطی برای مراکز تولید کننده پسماندهای عفونی استان از ابتدای سال خبر داد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی، تورج همتی با اشاره به اینکه نظارت بر نحوه مدیریت پسماندهای عفونی مراکز درمانی از سوی اداره کل حفاظت محیط زیست استان و دانشگاه علوم پزشکی مشهد صورت می پذیرد گفت: در استان 69 بیمارستان داریم که نیمی از آنها درکلانشهر مشهد خدمت رسانی می کنند و اتوکلاوها یا دستگاه های بی خطر سازی پسماندهای پزشکی این مراکز به صورت دوره ای از سوی کارشناسان این اداره کل و نیز آزمایشگاه های معتمد سازمان تحت نظارت؛ کنترل و صحت سنجی عملکرد دستگاهی قرار می گیرند. 
وی ادامه داد: از ابتدای سال حدودا 450 نوبت بازدید دوره ای از این مراکز صورت گرفته که منجر به صدور اخطاریه زیست محیطی برای 61 مورد تخلف شده است. 
این مقام مسئول ضمن اشاره به اینکه پسماندهای عفونی کلانشهر مشهد پس از انجام فرایند مدیریت پسماند پزشکی، اتوکلاو شده و در نهایت در محل لندفیل ویژه که به همین منظور طراحی شده دفن بهداشتی می شوند گفت: به جز سه مرکز بیمارستانی در شهرستان های مشهد، خلیل آباد و تربت جام، دیگر بیمارستان های استان دارای دستگاه بی خطرساز زباله عفونی بوده و بی خطرسازی در محل بیمارستان ها انجام می پذیرد.
همتی مقدار پسماند عادی و غیرعفونی در شهرستان مشهد را روزانه 14421 کیلوگرم و پسماند عفونی را 9541 کیلوگرم درروز عنوان کرد و افزود: به استناد آمار، روزانه بیش از 180 کیلوگرم پسماند دارویی و شیمیایی و 576 کیلوگرم پسماند تیز و برنده در این کلانشهر تولید می شود.
وی با اشاره به طرح تفکیک پسماند مطب های دارای پسماند عفونی از پسماند شهری گفت:با توجه به جایگاه اداره کل حفاظت محیط زیست استان به عنوان ناظر عالی پسماند، موضوع ساماندهی پسماندهای پزشکی مطب ها، کلینیک ها، آزمایشگاه ها و.. در دستور کارکارگروه و کمیته های تخصصی مدیریت پسماند واقع شد و پس از بررسی های صورت گرفته و با توجه به فعالیت دو مرکز بی خطرسازی پسماند پزشکی در استان خراسان رضوی و صدور مجوزات و تاییدیه های لازم از سوی دانشگاه علوم پزشکی مشهد؛ عملیات جمع آوری و انتقال این دسته از پسماندها در شهرستان مشهد پس از بیخطر سازی توسط دو مرکز یاد شده، به سازمان مدیریت پسماند شهرداری برای دفن بهداشتی آغاز شده است.
همتی ادامه داد: پسماندهای عفونی بی خطر سازی شده پس از جمع آوری به لندفیل خاص پسماندهای پزشکی در محل زباله گاه فعلی شهر مشهد که با لایه مناسب ژئوممبران عایق بندی و فنس کشی شده و بصورت روزانه پس از دفن زباله های دریافتی ؛ آهک پاشی و پوشش دهی خاک انجام می گیرد ،انتقال می یابد.

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/503344/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

روایتی از پشت پرده حمله عراقچی به دولت بایدن و نتانیاهو

چرا اسرائیل از عادی شدن روابط ایران و آمریکا نگران است؟

بازخوانی تاریخی مهم ترین فجایع رخ داده در بنادر دنیا

خطای خانم وزیر

اطلاعات: محموله خطرناک را چه کسی به بندر آورد؟

ادعای ترامپ: موفق‌ترین 100 روز در تاریخ آمریکا را سپری کرده‌ایم

تماشای تلویزیون بدون نیاز به اینترنت و وای‌فای؛ مالک نوکیا گوشی متفاوتی می‌سازد

رده بندی بهترین دوربین گوشی جهان در ماه آوریل؛ خبری از سامسونگ نیست

نان و ملیت؛ درباره پیشنهاد برداشتن یارانه مهاجران افغانستانی

تنش جدید در اسرائیل؛ آتش‌سوزی‌ها عمدی هستند؟

حمله پهپادی یمن علیه ناو هواپیمابر وینسون آمریکا

آیا قیمت بیت کوین به 100 هزار دلار می‌رسد؟

روبیو: تصمیماتی در حوزه سیاست خارجی می‌گیریم که برای آمریکا خوب باشد

رژیم صهیونیستی 800 کودک را از حق تحصیل محروم خواهد کرد

قتل داماد با چاقو؛ قاتل گیر قاچاقچیان کلاهبردار افتاد

معامله گران بازار سهام و ارز دست به عصا شدند

صدور تمامی بیمه‌ها مشروط به استعلام از سامانه املاک و اسکان شد

گام بلند سامسونگ برای ایجاد انقلاب در گوشی های آینده

کدام کشورها به مردم ایران تسلیت نگفتند؟

کودکان غزه در مرز مرگ از گرسنگی

وزیر خارجه پاکستان: به اقدامات تنش‌آمیز هند شدیداً پاسخ می‌دهیم

ایرلاین هفت دست؛ هواپیما هیچی!

پاس گل ناخواسته ترامپ به لیبرال‌های کانادا

شهباز شریف هند را به اقدامات تحریک آمیز متهم کرد

حمله هکرها به سامانه پرداخت الکترونیکی رژیم صهیونیستی

رشد 42 هزار واحدی شاخص بازار سرمایه؛ عبور ارزش بورس تهران از 10 هزار همت

ترامپ: چین وضعیت بسیار بدی دارد

اوکراین: آتش‌بس 30 روزه می‌خواهیم

دستور صریح استاندار مازندران برای پیگیری بحث مسکن ایثارگران

تبریک روز‌ دختر از میان دود و آتش!

بدمستی مرد جوان به قتل مقابل جگرکی منجر شد

پوکو F7 حالا فاصله چندانی تا عرضه رسمی ندارد

عون: در سفر محمود عباس، مسئله سلاح فلسطینی‌ها در لبنان بررسی می‌شود

الزامی شدن استفاده از سامانه املاک و اسکان در بیمه‌ها

دیه جان‌باختگان حادثه انفجار بندر شهید رجایی واریز شد

داستان یک مرد؛ آتش‌نشانی که خودش را از تهران به بندرعباس رساند

34 درصد واردات کشور با نرخ ارز 28500 تومان صورت گرفته است

متقاضیان تسهیلات بانکی بخوانند؛ پرداخت وام ازدواج و فرزندآوری چه تغییری کرد؟

زنگ خطر بازگشت تورم‌های 3 رقمی؛ موج جدید تورمی در راه است

چاقویی در چمدان؛ ماجرای قتل‏‌های خانگی زنان مهاجر ایرانی

ترامپ: با چین به توافق خواهیم رسید

آتش‌سوزی بی‌سابقه در تاریخ اسرائیل؛ حمل و نقل مختل شد

قتل زن آرایشگر 40 ساله؛ شناسایی قاتل ادامه دارد

خرید با کالابرگ‌های الکترونیکی تسهیل شد

زمان واریز کالابرگ اردیبهشت ماه مشخص شد

تخم‌مرغ 25 هزار تومانی درب مرغداری؛ تعطیلی گسترده مرغداری‌ها کلید خورد

واردات پارچه 2 برابر شد؛ 80 درصد واردات پوشاک از مناطق آزاد

کناره گیری ایلان ماسک از کاخ سفید، بی سر و صدا!

پوتین: دیر یا زود روابط روسیه با اروپا احیا می‌شود

سقوط در دریای سرخ