پیام ویژه

آخرين مطالب

دیدار معاون رییس جمهور با آیت الله سعیدی، امام جمعه قم و تولیت آستان مقدس حضرت معصومه(س) معاونت امور زنان و خانواده

دیدار معاون رییس جمهور با آیت الله سعیدی، امام جمعه قم و تولیت آستان مقدس حضرت معصومه(س)
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده با آیت الله سعیدی، امام جمعه قم و تولیت آستان مقدس حضرت معصومه(س) دیدار و گفتگو کرد.

معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده با آیت الله سعیدی، امام جمعه قم و تولیت آستان مقدس حضرت معصومه(س) دیدار و گفتگو کرد. خانم دکتر خزعلی روز دوشنبه دردیدار با آیت الله سید محمد سعیدی،‌ نماینده ولی فقیه در قم و تولیت آستان حضرت معصومه(س)‌ بیان کرد: امیدوار هستیم با حمایت مراجع بزرگوار و روحانیت معزز بسیاری از معضلات و مشکلات اجتماعی که به اساس خانواده و هویت دینی ما ضربه می‌زند برطرف شود .
وی افزود: امروز دشمنان در قالب جنگ نرم با استفاده از فضای مجازی در درون خانواده‌ها به دنبال آسیب زدن به هویت دینی و تربیتی ما هستند و با مجازی شدن بیشتر امور در دوران شیوع کرونا،‌ کودکان نیز در معرض این خطر قرار گرفتند .
معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده تاکید کرد:‌ در شرایط کنونی که کودکان در فضای مجازی حضور دارند باید به دنبال تبدیل کردن این فضا به یک محیط آموزشی سالم باشیم و با زبان روز و هنر با توطئه دشمنان مقابله کنیم و زودتر از آنکه آنان بتوانند به اهداف خود برسند برای تربیت کودکان‌مان برنامه تربیتی لازم را داشته باشیم .
وی ادامه داد:‌ در این رابطه دشمنان بر روی حوزه زنان سرمایه‌گذاری زیادی انجام داده‌اند و نیاز است که ما هم در این رابطه سرمایه‌گذاری لازم را داشته باشیم و حتما باید در این فضا مطالبه‌گرایانه به دنبال ارائه الگو و برنامه‌هایی باشیم که بتواند جلوتر از دشمنان مسیر راه حرکت صحیح را ارائه دهد .
خانم دکتر خزعلی گفت: مطالبی که در این فضا ارائه می‌دهیم حتما باید برای زنان و دختران ما جذابیت داشته باشد و بتواند با درنظر گرفتن مساله عفاف و حجاب به ایشان در انجام کارهای خانه، فعالیت‌های اجتماعی و سایر امور زندگی کمک کند .
وی بیان کرد:‌ باید الگوی عفاف و حجاب با زبان روز که قابل فهم برای همگان هست ارائه شود تا با همراهی همه یک حرکت جریان ساز را در جامعه اسلامی شکل بگیرد و از این طریق بسیاری از مسائل و مشکلات در این حوزه رفع شود .
وی ادامه داد: در همین رابطه به دنبال تشکیل جلسه‌های مستمر با مراکز دینی و حوزوی هستیم تا با هم‌فکری این الگو دنبال و پیاده‌سازی آن اجرایی شود .
معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده گفت: در بحث خانواده نیز باید به آسیب‌های جدی همچون طلاق و اعتیاد توجه کرد که متاسفانه آمار آن سال به سال افزایش پیدا می‌کند و نیز مساله فرزند آوری که با این روند که پیش می‌رود ممکن است در آینده با پیری بسیار زیاد جمعیت و کم شدن جوانان و تبعاتی از این دست رو به رو شویم .
وی بیان کرد:‌ امیدواریم از این فضای ایجاد شده در دولت سیزدهم و هماهنگی بسیار خوب میان نهادهای متولی به خوبی استفاده و برنامه جامعی برای حل مسائل و مشکل‌ها در حوزه زنان و خانواده ارائه شود .
در ادامه این دیدار؛ آیت الله سید محمد سعیدی،‌ نماینده ولی فقیه در قم و تولیت آستان حضرت معصومه(س) نیز ‌ضمن اشاره به شان بلندمرتبه حضرت معصومه(س) اظهار کرد: حضرت معصومه(س) سه مقام دارند. مقام اول اینکه در سنین قبل از بلوغ اشراف به احکام دینی و مسائل دین داشتند و هنگامی که پدر بزرگوارشان در منزل نبودند، ایشان به سوالات پاسخ می‌دادند. مقام دوم ایشان مهاجرت در راه خدا و قصد زیارت امام هشتم (ع) است، هرچند به مقصد نرسیدند ولی در اینجا حجت خدا شدند. مقام سوم ایشان نیز، مجاهد فی سبیل الله است .
آیت الله سعیدی با اشاره به اینکه حضرت زهرا(س) و حضرت زینب(س) ازدواج کرده اند ولی حضرت معصومه(س) دختر نمونه آل الله است، گفت: یعنی در میان اهل بیت همه نوع الگو و سرمشق داریم تا کسی عذر نداشته باشد .
وی افزود: حضرت معصومه(س) به عنوان بانوی نمونه آل الله آمدند تا یک مکتب تاسیس کنند و نشان دهند که یک زن می‌تواند هم عالمه باشد، هم مهاجره باشد، هم مجاهده باشد و هم پاکدامن و موثر باشد و هم افراد بسیاری در محضر ایشان رشد کنند. این ها برای زنان و دختران مسلمان گذاشته شده است .
تولیت آستان حضرت معصومه(س) ضمن اشاره به این نکات اذعان کرد: معرفی چنین شخصیتی کار ما و در دست ماست تا به کمک طرح ها و اجرای برنامه‌هایی این موارد را به جامعه برسانیم .
در پایان، آیت الله سعیدی به آمادگی همکاری آستان حضرت معصومه(س) با معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری در راستای خدمت به جامعه اشاره کرد .
لازم به ذکر است انسیه خزعلی معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده امروز برای دیدار با شماری از مراجع تقلید و علما به شهر مقدس قم سفر کرده است.
دیدار و گفت و گو با آیات علیرضا اعرافی مدیر حوزه های علمیه سراسر کشور، سید هاشم حسینی بوشهری رییس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم و حسین نوری همدانی از مراجع تقلید، دیگر برنامه‌های اعلام شده معاون رییس جمهوری در قم است .
همچنین شرکت درجلسه بانوان در فرمانداری قم و دیدار با آیات محمدجواد فاضل لنکرانی رییس مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) و سیدمحمدعلی علوی گرگانی از مراجع تقلید از برنامه های عصر معاون رییس جمهوری در سفر به قم است .

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/771103/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

روایتی از پشت پرده حمله عراقچی به دولت بایدن و نتانیاهو

چرا اسرائیل از عادی شدن روابط ایران و آمریکا نگران است؟

بازخوانی تاریخی مهم ترین فجایع رخ داده در بنادر دنیا

خطای خانم وزیر

اطلاعات: محموله خطرناک را چه کسی به بندر آورد؟

ادعای ترامپ: موفق‌ترین 100 روز در تاریخ آمریکا را سپری کرده‌ایم

تماشای تلویزیون بدون نیاز به اینترنت و وای‌فای؛ مالک نوکیا گوشی متفاوتی می‌سازد

رده بندی بهترین دوربین گوشی جهان در ماه آوریل؛ خبری از سامسونگ نیست

نان و ملیت؛ درباره پیشنهاد برداشتن یارانه مهاجران افغانستانی

تنش جدید در اسرائیل؛ آتش‌سوزی‌ها عمدی هستند؟

حمله پهپادی یمن علیه ناو هواپیمابر وینسون آمریکا

آیا قیمت بیت کوین به 100 هزار دلار می‌رسد؟

روبیو: تصمیماتی در حوزه سیاست خارجی می‌گیریم که برای آمریکا خوب باشد

رژیم صهیونیستی 800 کودک را از حق تحصیل محروم خواهد کرد

قتل داماد با چاقو؛ قاتل گیر قاچاقچیان کلاهبردار افتاد

معامله گران بازار سهام و ارز دست به عصا شدند

صدور تمامی بیمه‌ها مشروط به استعلام از سامانه املاک و اسکان شد

گام بلند سامسونگ برای ایجاد انقلاب در گوشی های آینده

کدام کشورها به مردم ایران تسلیت نگفتند؟

کودکان غزه در مرز مرگ از گرسنگی

وزیر خارجه پاکستان: به اقدامات تنش‌آمیز هند شدیداً پاسخ می‌دهیم

ایرلاین هفت دست؛ هواپیما هیچی!

پاس گل ناخواسته ترامپ به لیبرال‌های کانادا

شهباز شریف هند را به اقدامات تحریک آمیز متهم کرد

حمله هکرها به سامانه پرداخت الکترونیکی رژیم صهیونیستی

رشد 42 هزار واحدی شاخص بازار سرمایه؛ عبور ارزش بورس تهران از 10 هزار همت

ترامپ: چین وضعیت بسیار بدی دارد

اوکراین: آتش‌بس 30 روزه می‌خواهیم

دستور صریح استاندار مازندران برای پیگیری بحث مسکن ایثارگران

تبریک روز‌ دختر از میان دود و آتش!

بدمستی مرد جوان به قتل مقابل جگرکی منجر شد

پوکو F7 حالا فاصله چندانی تا عرضه رسمی ندارد

عون: در سفر محمود عباس، مسئله سلاح فلسطینی‌ها در لبنان بررسی می‌شود

الزامی شدن استفاده از سامانه املاک و اسکان در بیمه‌ها

دیه جان‌باختگان حادثه انفجار بندر شهید رجایی واریز شد

داستان یک مرد؛ آتش‌نشانی که خودش را از تهران به بندرعباس رساند

34 درصد واردات کشور با نرخ ارز 28500 تومان صورت گرفته است

متقاضیان تسهیلات بانکی بخوانند؛ پرداخت وام ازدواج و فرزندآوری چه تغییری کرد؟

زنگ خطر بازگشت تورم‌های 3 رقمی؛ موج جدید تورمی در راه است

چاقویی در چمدان؛ ماجرای قتل‏‌های خانگی زنان مهاجر ایرانی

ترامپ: با چین به توافق خواهیم رسید

آتش‌سوزی بی‌سابقه در تاریخ اسرائیل؛ حمل و نقل مختل شد

قتل زن آرایشگر 40 ساله؛ شناسایی قاتل ادامه دارد

خرید با کالابرگ‌های الکترونیکی تسهیل شد

زمان واریز کالابرگ اردیبهشت ماه مشخص شد

تخم‌مرغ 25 هزار تومانی درب مرغداری؛ تعطیلی گسترده مرغداری‌ها کلید خورد

واردات پارچه 2 برابر شد؛ 80 درصد واردات پوشاک از مناطق آزاد

کناره گیری ایلان ماسک از کاخ سفید، بی سر و صدا!

پوتین: دیر یا زود روابط روسیه با اروپا احیا می‌شود

سقوط در دریای سرخ