پیام ویژه

آخرين مطالب

واکنش پزشکیان به ادعای سوء‌استفاده ماموران امنیتی از آمبولانس‌ها ویژه سایر رسانه ها

واکنش پزشکیان به ادعای سوء‌استفاده ماموران امنیتی از آمبولانس‌ها
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - پزشکیان ضمن تحلیل بخشی از اعتراضات اخیر گفت: مگر سوریه است یا جنگ عراق است که بخواهند بر سر خارجی‌ها کلاه بگذارند، هرجا شورشی می‌شود و کارشکنی شکل می‌گیرد یا اعتراضی هست نیازی نیست که بخواهند با آمبولانس بروند یا مخفی‌کاری بکنند.
پزشکیان ضمن تحلیل بخشی از اعتراضات اخیر گفت: مگر سوریه است یا جنگ عراق است که بخواهند بر سر خارجی‌ها کلاه بگذارند، هرجا شورشی می‌شود و کارشکنی شکل می‌گیرد یا اعتراضی هست نیازی نیست که بخواهند با آمبولانس بروند یا مخفی‌کاری بکنند.
نماینده مردم تبریز در مجلس همچنین درمورد برخی برخوردها با جامعه پزشکی در هفته‌های اخیر می‌گوید: «نتیجه‌ی این نوع رفتارها این شده که این روزها مهاجرت و خروج پزشکان از کشور بسیار افزایش پیدا کرده است. این بنفع مملکت نیست، فردا وقتی با مشکل مواجه شدیم می‌فهمیم چه اتفاقی افتاده است در داخل کشور. تنها فقط بحث اینگونه برخودهای امنیتی یا برخوردهای نامناسبی که می‌شود هم نیست…».
پزشکان اخیرا تجمع اعتراضی داشتند مقابل سازمان نظام پزشکی، در اعتراض به «سوءاستفاده از آمبولانس‌ها» و «حضور نیروهای امنیتی در بیمارستان‌ها». تحلیل شما از این اعتراض پزشکان و برخوردی که با آنها شد چیست؟
پزشکیان: من در آن تجمع نبودم و شاید عزیزانی که آنجا بوده‌اند اطلاعات و تحلیل دقیق‌تری داشته باشند؛ اما در کلان قضیه نهایتا اگر ما نگذاریم که سازمان‌ها و نهادهای رسمی کشور هم اعتراض خود را در چارچوب قانون مطرح کنند، بهانه می‌دهیم به یک عده ضدانقلاب که از این مسائل سوءاستفاده کنند و چهار حرف اضافه هم روی آن بگذارند. هرگونه خبری را اینها از ماجرا منتشر کنند ممکن است مورد قبول مردم قرار گیرد. بنظر من نباید با نهادهای مشخص کشوری که اعتراضی دارند و تجمع می‌کنند برخورد نامناسبی شود؛ آن مقداری که من از رسانه‌ها شنیدم هم اصلا قابل قبول نبود.
برخوردهایی بطور کلی این روزها با جامعه پزشکی می‌شود، مثلا موضوعی که برای دکتر فرهودی بنظر می‌آمد پیش آمده و یا موارد دیگر. نظرتان درمورد این رفتارها چیست؟
نتیجه‌ این شده که این روزها مهاجرت و خروج پزشکان از کشور بسیار افزایش پیدا کرده است. این بنفع مملکت نیست، فردا وقتی با مشکل مواجه شدیم می‌فهمیم چه اتفاقی در داخل کشور افتاده است. تنها فقط بحث اینگونه برخودهای امنیتی یا برخوردهای نامناسبی که می‌شود هم نیست، نوع قانونگذاری و چارچوب‌هایی که ما در مجلس نوشتیم، محدود کردن درآمدها، برخوردهای خارج از شان با جمعه‌ی پزشکی، نتیجه‌اش این است که آرام آرام نیروهای پزشک از کشور خارج می‌شوند و این زمانی خود را نشان خواهد داد که دیگر خیلی دیر است برای اینکه بخواهیم کاری بکنیم.
بیانیه‌ی پزشکی قانونی درمورد مهسا امینی بزعم برخی پزشکان بیانیه‌ی عجیبی بود و اعتراض بعضی پزشکان پزشکی قانونی را هم بدنبال داشت. نظرتان در مورد این بیانیه چه بود؟
بیانیه را ندیده‌ام و نمی‌دانم. آنچه من در صداوسیما و گفت‌وگوهای مختلفی که داشتم اعلام کردم این بود که نمی‌دانم چرا بجای اینکه ما مسئله را خیلی شفاف با مردم درمیان بگذاریم و اگر اتفاقی افتاده با مقصرین برخورد کنیم و اگر نیفتاده هم اطلاع‌رسانی شفافی داشته باشیم؛ به این شکل عمل نمی‌کنیم و نتیجه این می‌شود ه هرکس از ظن خود پیامی را در جامعه منتشر می‌کند. وقتی از طرف حکومت است یک عده قبول نمی‌کنند و وقتی از طرف مخالفان است می‌گویند که لابد چنین است. درحالیکه روز اول اگر این موضوع را شفاف بیان می‌کردند و قاطع هم برخود می‌کردند چنین نمی‌شد.
بالاخره دختری به قسمتی رفته و به هردلیلی فوت کرده است، باید می‌آمدند و این را شفاف می‌کردند، به هرحال نباید این موضوع به سادگی اتفاق می‌افتاد. بجای اینکه سریع با این مسئله برخورد کنند و شفاف‌سازی کنند، مدام طولش دادند و در نتیجه شایعات شروع شد، و بعد این تظاهرات خیابانی و بعد از خارج هم عده‌ای سوار این جریان شدند و شورش را براه انداختند و دیگر سره از ناسره در این مشخص نبود که حق کجاست و باطل کجا.
نظر شخص شما بعنوان یک پزشک درمورد سوءاستفاده از آمبولانس‌های درمانی در مقابله با اعتراضات و همچنین ورود نیروهای امنیتی به درون بیمارستان‌ها چیست؟
این چیزی را که دیدم خودم هم نمی‌توانم قبول کنم که از آمبولانس چنین استفاده‌ای کردند! اصلا آدم فکر می‌کند دستی در کار است که دارد این کار را می‌کند؛ چون نیروی انتظامی که به اندازه کافی ماشین دارد و لزومی ندارد از آمبولانس استفاده کند، راحت می‌تواند با ون یا خیلی‌چیزها برود. استفاده از آمبولانس اصلا برای من قابل توجیه نیست و اصلا نمی‌فهمم چرا این کار انجام شده است. برای اینکه نیروهای امنیتی وظیفه‌شان است بیایند در جاهایی که اعتراضی هست، در چارچوب قانون آن را مدیریت کنند و اینکه چرا باید از آمبولانس استفاده کنند برای من روشن نیست. واقعا این را باید شفاف‌سازی کنند که موضوع چه بوده است. من در مجلس پیگیری می‌کنم که ماجرای آمبولانس‌ها چه بوده و چقدر صحت دارد و چه اتفاقی افتاده است.
مگر سوریه است یا جنگ عراق است که بخواهند بر سر خارجی‌ها کلاه بگذارند؛ آنجا هم قابل توجیه نیست؛ اما بالاخره هرجا شورشی می‌شود و کارشکنی شکل می‌گیرد یا اعتراضی هست نیازی نیست که بخواهند با آمبولانس بروند یا مخفی‌کاری بکنند.
فکر هم می‌کنم در آن حد نبوده باشد اما اینکه اصلا چرا اینکار را کرده‌اند را من نمی‌فهمم و کلا نمی‌توانم توجیه کنم. برایم خیلی ثقیل است؛ چه دلیلی دارد؟! این را نشان داده‌اند اما برای من قبول کردنش ثقیل است. این مسئله را در مجلس پیگیری می‌کنم که بوده یا نبوده و اصلا چرا و آمبولانس متعلق به کجا بوده است. اصلا امکان ندارد با آمبولانس‌های دولتی بشود این کار را کرد. باید بپرسم که قضیه‌ی آمبولانس چه بوده است و چه اتفاقی رخ داده است.

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/860872/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

زندانی در زمان تغییر شیفت پرستاران از بیمارستان گریخت

بانویی که از روز اول حادثه بندرعباس، میدان را خالی نکرد

نرخ خرید حمایتی گوشت گوساله مشخص شد

آیا گران کردن قیمت کیفیت اینترنت را بالا می‌برد؟

وداع با اسلحه

رمزگشایی از سفر پوتین به تهران

ایران و آمریکا؛ ترامپ نیازمند پیروزی‌های مقطعی است

ترامپ: ولیعهد عربستان با وجود سن کم از حکمت برخوردار اس

دستگیری 18 قاچاقچی سازمان یافته احشام؛ 589 راس گوسفند غیرمجاز کشف شد

طرح جدید آمریکا برای مذاکرات آتش‌بس در غزه

پارلمان گرجستان انحلال حزب ساکاشویلی را کلید زد

رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-35 از آمریکاست

زلنسکی: اگر پوتین بیاید، به استانبول می‌روم

یورش ده‌ها شهرک‌نشین صهیونیست به مسجد الاقصی

ماجرای سرقت 10 هزار دلار از نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران چه بود؟

نرخ خرید حمایتی گوشساله مشخص شد

کارکنان کمپ غیرقانونی فرد معتاد را خفه کردند؛ رها کردن جسد مقابل بیمارستان

بازارهای سهام آسیا بی‌رمق شدند

گوگل لوگوی خود را تغییر داد

تجهیز ارمنستان به سامانه‌های موشکی هند؛ آرایش جدید در قفقاز؟

شلیک قاچاقچیان مواد مخدر به ماموران پایتخت؛ 3 متهم دستگیر شدند

ایران از صادرکننده انرژی به واردکننده تبدیل شد؛ راه‌حل کجاست؟

امضای سند شراکت راهبردی میان ترامپ و بن سلمان

فرودگاه صنعاء فعالیتش را از فردا ازسر می‌گیرد

راز قتل زن جوان بعد از 6 سال فاش شد

قتل هولناک 2 برادر برای سرقت ضایعات آهن؛ اجساد در چاه پیدا شد

دیه 59 جان‌ باخته حادثه بندر شهید رجایی پرداخت شد

ادعای فارس در مورد بابک زنجانی و بیژن زنگنه

آپدیت iOS 19 باگ‌های کمتری نسبت‌به نسخه‌های اخیر خواهد داشت

تصادف پژو 405 و پراید 3 کشته و زخمی بر جا گذاشت

کره جنوبی می‌خواهد تجربیات خود را در حوزه مسکن به ایران منتقل کند

نتانیاهو: ممکن است آتش‌بس را برای یک دوره مشخص قبول کنیم

سرلشکر سلامی سخنران ویژه مراسم شهدای خدمت

خبر ازدواج تتلو در زندان تایید شد

مادر شهید رئیسی: هنوز منتظرم ابراهیم از در بیاید

بورس رکوردشکنی کرد؛ عبور از تراز 3.2 میلیون واحدی

رویترز: ویتکاف و کلاگ برای مذاکرات صلح اوکراین عازم استانبول می‌شوند

رئیس علمای هند: دفاع از هند وظیفه‌ای همگانی است

اروپا: هدف روسیه از مذاکرات آتش بس در استانبول، وقت کشی است

برخورد مرگبار پژو پارس با درخت؛ خودرو نصف شد

دستورالعمل رفاهیات کارکنان دانشگاه‌های علوم پزشکی ابلاغ شد

توقیف کامیونت با 24 میلیون تومان خلافی

دبیر سندیکای صنعت برق: اهمیت مدیریت مصرف برق کمتر از افزایش ظرفیت تولید نیست

قیمت جدید مرغ زنده و گوشت مرغ منجمد اعلام شد

نحوه استفاده شما از ChatGPT سن‌تان را مشخص می‌کند!

مجلس با افزایش قیمت اینترنت مخالف کرد

ترامپ در دیدار با بن سلمان: عربستان و آمریکا دوست یکدیگر هستند

ویتکاف دست به دامن تونی بلر شد

کشف بیش از 9 تُن انواع مواد مخدر در کشور

سرامیک خودرو چیست ؟ آموزش و اجرا