پیام ویژه

آخرين مطالب

چرا هیچگاه علیه منافقین، پژاک، الاهوازیه و دیگر تروریست‌ها در مجامع بین‌المللی شکایت نکردیم؟ ویژه سایر رسانه ها

چرا هیچگاه علیه منافقین، پژاک، الاهوازیه و دیگر تروریست‌ها در مجامع بین‌المللی شکایت نکردیم؟
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - محمدصادق کوشکی گفت: می‌توانستیم در مواقع خاص اقداماتی حقوقی علیه بسیاری از جریان‌های ضدایرانی انجام دهیم که ندادیم.
شورای حکام و شورای حقوق بشر سازمان ملل در حالی علیه ایران قطعنامه صادر می‌کنند که در مورد نخست این خود آمریکا و غربی‌ها بودند که در موضوع برجام نقض عهد کردند و در مورد دوم این آنها و به ویژه آمریکا و رژیم صهیونیستی است که همواره بدترین اشکال نقض حقوق بشر را به نمایش گذاشته‌اند اما غربی‌ها می‌کوشند با هر ابزاری که در اختیار دارند، ایران را تحت فشار قرار دهند.
محمدصادق کوشکی، فعال و تحلیلگر مسائل سیاسی، درباره این موضوع به «مثلث‌آنلاین» گفت: «مسیری که جمهوری اسلامی از سال 57 تا کنون طی کرده، مبتنی بر استقلال بوده است، مسیری که تطابقی با منافع غربی‌ها نداشته است زیرا آنها ایران مستقل در منقطه غرب آسیا را بر نمی‌تابند و از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی با این موضوع مشکل داشته‌اند. برای متوقف‌کردن چنین مسیری هم از همان سال‌ها با انواع ابزارهایی که در دست داشتند، جمهوری اسلامی را تحت فشار قرار دادند و چه ا قطعنامه‌هایی که ارزش حقوقی نداشت و چه با قطعنامه‌های حقوقی که بر جامعه ایران اثر داشت، سعی کردند جمهوری اسلامی را عقب برانند. همه کار هم کردند؛ از تحریم گرفته تا محکوم‌کردن ایران به بهانه اینکه چرا قاتلین و قاچاقچیان مواد مخدر را قصاص و اعدام می‌کنید و در حوزه‌ای دیگر ایران را به دلیل صنعتش هسته‌ای‌اش تهدیدی برای جهان معرفی کردند و به این بهانه باز هم تحریم‌هایی جدید را وضع کردند».
او ادامه داد: «البته باید اشاره کنم که ما هم در این بین ضعف‌هایی داشتیم و در مواقع خاص خودش که می‌توانستیم اقداماتی حقوقی علیه بسیاری از جریان‌های ضدایرانی انجام دهیم، انجام ندادیم. مثلا ما هیچگاه علیه سازمان مجاهدین خلق در مجامع بین‌المللی شکایت نکردیم. در سال69 و 70 این امکان وجود داشت که از طریق خانواده‌های قربانیانی که عزیزانشان توسط منافقین به شهادت رسیده‌ بودند، در مجامع بین‌المللی شکایت‌های متعددی مطرح کنیم اما نکردیم. ما می‌توانستیم بیش از 20هزار شکایت علیه آنها مطرح کنیم اما نکردیم که اگر چنین می‌شد این سازمان امروز نمی‌توانست برای فشار بر ایران در همین سازمان‌های غربی اقداماتی انجام دهد زیرا در همان سازمان‌ها محکوم شده بود اما چنین نشد تا امروز نهادهای غربی با استناد به گزارش‌های این سازمان علیه ایران قطعنامه صادر کنند و حتی همین سازمان تروریستی علیه جمهوری اسلامی ادعاهای حقوق بشری مطرح کند که می‌بینیم نتیجه‌اش زندانی‌شدن یک شهروند ما به نام حمید نوری در غرب است».
این تحلیلگر مسائل سیاسی همچنین بیان کرد: «ما باید توازن حقوقی ایجاد می‌کردیم؛ مثلا بعد از حمله عراق به کویت یا بعد از تهاجم آمریکا به عراق و در شرایطی که تفرت عمومی علیه صدام ایجاد شده بود، ما باید علیه فروشندگان سلاح به صدام در جنگ ایران و عراق شکایت می‌کردیم. ممکن بود این شکایت‌ها علیه شرکت‌های غربی که به صدام سلاح فروخته بودند به نتیجه‌ای هم نمی‌رسید اما می‌توانست در خود مجامع بین‌المللی غربی‌ها به اهرمی برای اِعمال فشار از سوی ایران تبدیل شود. بخش بین‌الملل قوه قضائیه و بخش ذی‌صلاح در وزارت خارجه در همه ادوار باید پاسخگو باشند که چرا چنین نشد و ما از ابزارهای بین‌المللی استفاده کامل را نبردیم؟»
این فعال سیاسی اظهار کرد: «فقط هم این موارد نیست. مثال‌هایی دیگر می‌زنم. چرا ما علیه احزاب کرد جدایی طلب مانند حزب دموکرات، کومله و پژاک اقامه دعوا نکردیم؟ مگر همین پژاک کم قربانی از شهروندان ما گرفت؟ چرا بعد از حمله تروریستی الاهوازیه از این گروه تروریستی شکایت در نهادهای بین‌المللی و دادگاه‌های غربی نکردیم؟ این گروه در دانمارک، آمریکا و کانادا دفتر دارد، چرا در این کشورها اقدامی صورت نگرفت؟ چرا از بستر سازمان ملل و نهادهای زیرمجموعه‌اش برای محکومیت این گروه تروریستی و البته دیگر گروه‌های جدایی‌طلب عرب بهره نبردیم؟ ما می‌توانستیم از طریق خانواده‌های قربانیان در مجامع بین‌المللی احقاق حق کنیم ولو اینکه حقی هم داده نمی‌شد اما این دست اقدامات می‌توانست اهرم‌های فشار ما را بیشتر کند. اینکه در طول 43سال گذشته وزارت خارجه و دیگر نهادها مدام اقدامات تروریستی گروه‌هک‌ها را محکوم کنند، چه فایده‌ای دارد؟ چرا نرفتند و در عرصه بین‌المللی علیه اینها حرفی نزدند؟ ».
کوشکی در پایان گفت: «بخشی از این اهمال‌ها ناشی از عدم شناخت از ماهیت قضایی کشورهای اروپایی و سازمان ملل است؛ به این معنا که علاوه بر اهمال برخی مسئولان سواد لازم را نداشتند. باز هم تأکید می‌کنم که من هم باور دارم لزوما در دادگاه‌های اروپایی یا نهادهای حقوقی و کیفری سازمان ملل احقاق حق نمی‌شود اما حرف من از باب سیاسی است؛ به این معنی که می‌توانستیم با این دست اقدامات به دنیا بگوییم که ما هیچ‌وقت طرف ظالم نبوده‌ایم و چه بسا مظلوم هم واقع شده‌ایم».

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/863571/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سرمقاله اطلاعات/ این وضعیت دوام می‌یابد؟

جولان نظامیان اسرائیلی در جنوب لبنان

کالیفرنیا دستور جمع آوری چادرهای بی‌خانمان‌ها را صادر کرد

نشست ترامپ و بن سلمان در کاخ «یمامه» در ریاض

ادعایی درباره دستور رئیس قوه قضائیه در خصوص پرونده تتلو

فرار مالیاتی 350 فعال رمز ارز با 150 همت گردش مالی رو شد

جدیدترین آمار شهدا و مجروحان غزه

حمله هوایی به یک موتور سیکلت در لبنان

ادامه حملات به مناطق مختلف نوار غزه/ ساکنان غزه با قحطی و گرسنگی روبه‌رو هستند

عملیات قاطعانه پلیس علیه قاچاق سوخت در بندر کلاهی

تحویل پروژه‌های حمایتی مسکن در شهرها، فقط 6 درصد

وعده جدید دولت درباره تامین برق: 50 هزار مگاوات انرژی خورشیدی در کشور مستقر می‌شود

قیمت انواع تخم مرغ در بازار

اپل قرار است «کارخانه‌های پرتعدادی» در خاک آمریکا احداث کند

سرمقاله فرهیختگان/ آقایان! وقت جنگ سنگر را رها نکنید

جدیدترین آمار شهدا و مجروحان ناشی از حملات رژیم صهیونیستی به غزه

حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان

اژه‌ای: باید هزینه را برای جنایتکاران بالا ببریم

نماینده اسبق مجلس: عده‌ای جاسوس نمی‌گذارند ایران در شرایط جنگ اقتصادی با چین و روسیه رابطه خوبی برقرار کند

گفتگوی سه نفره ایلان ماسک، ترامپ و بن سلمان

آمریکا برنامه حمایت از پناهجویان را لغو کرد

متوسط هزینه ساخت هر مترمربع مسکن اعلام شد؛ وضعیت بحرانی برای خانه‌دار شدن

فرزین: بدون سوییفت با هر بانکی می توانیم ارتباط برقرار کنیم

رونمایی از فاز دوم اتصال شبکه شتاب ایران به میر روسیه

اظهارات سخنگوی دولت در مورد ماجرای نیترات موجود در هندوانه‌ها

صمصامی: برای گرفتن مالیات، فقط بلدند سراغ معلمان و بنگاه‌های تولیدی بروند

سرمقاله وطن امروز/ «مرگ خودخواسته» در «بن‌بست خودخواسته»

احوال پرسی ترامپ با مقامات عربستان

پیشنهاد دبیر کل پیشین ناتو برای تشکیل ائتلافی جهت تحریک ترامپ

حماس: آزادی الکساندر نتیجه مذاکرات بود نه فشار نظامی؛ نتانیاهو اسرائیلی‌ها را گمراه می‌کند

نرخ سوخت مایع و برق واحدهای کشاورزی مشخص شد

شرط و شروط زلنسکی پیش از نشست استانبول

سفر وزیر خارجه رژیم صهیونیستی به ژاپن

استقبال رسمی از ترامپ در کاخ پادشاهی عربستان

خرید با کارت‌های روسی در ایران ممکن شد

سخنگوی دولت در واکنش به اعتراض نانوایان: بابت قطعی برق از آن‌ها عذرخواهی می‌کنیم

40 درصد سود پیش‌بینی‌شده با سرمایه‌گذاری در صنعت برق و انرژی کشور با مجوز رسمی

صمصامی: تفکر اقتصادی مدنی‌زاده از همتی تندتر است

گلکسی S25 اج چگونه خنک می‌ماند؟ سامسونگ راهکاری هوشمندانه دارد

سرمقاله جوان/ ضرورت پرورش مجاهد فرهنگی

وزیر صهیونیست: ترامپ یک شبه مواضعش را تغییر می‌دهد

اسرائیل خواهان لغو حکم بازداشت نتانیاهو شد

حماس: ترور «حسن اصلیح» جنایتی جنگی است

وضعیت بحرانی نرخ باروری در کشور از زبان سخنگوی کمیسیون اجتماعی

ماجرای کشف 500موبایل سرقتی در یک عملیات پلیس

پس از اعتراض نانوایان؛ سخنگوی دولت: بابت قطعی برق از آن‌ها عذرخواهی می‌کنیم

تشییع پیکر حسن اصلیح در غزه

ادای سوگند نخست‌وزیر «استرالیا» برای دور دوم نخست وزیری

«به دست آوردن منابع مالی کلان»؛ هدف ترامپ از تور منطقه‌ای

معاون اسبق وزیر نفت: پاک‌نژاد دقیقا نظرات و سیاست‌های زنگنه را در وزارت نفت اجرا می‌کند