پیام ویژه

آخرين مطالب

سرتیم حفاظت از رجوی: برخی شواهد حاکی از زنده بودن «مسعود» است ویژه سایر رسانه ها

سرتیم حفاظت از رجوی: برخی شواهد حاکی از زنده بودن «مسعود» است
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - سرتیم حفاظت از مسعود رجوی در برنامه «قرار شنبه‌ها» گفت: تاریخ مصرف رجوی تمام شده و مرده و زنده بودن او تفاوت چندانی ندارد، اما از روی برخی شواهد می‌توان به زنده بودن او پی برد.
کتاب «تهران تا تیرانا» خاطرات مسعود خدابنده، عضو جداشده سازمان منافقین و سرتیم حفاظت از مسعود رجوی روز سه شنبه 15 آذر در دوازدهمین جلسه از فصل سوم قرار سه‌شنبه‌ها توسط انتشارات شهید کاظمی رونمایی شد.
در این برنامه که با استقبال قابل توجه مخاطبان روبرو شد، ابراهیم خدابنده برادر راوی کتاب از اعضای جداشده سازمان مجاهدین خلق، صفاءالدین تبرائیان کارشناس تاریخ و نویسنده کتاب خوابگردها و محمد جعفربگلو نویسنده کتاب تهران تا تیرانا سخنرانی کردند.
ابراهیم خدابنده که سابقه سه دهه عضویت در سازمان مجاهدین خلق را دارد، با اشاره به ترورهای دهه 60 گفت: بعد از عملیات 7 تیر و 8 شهریور 60، مسعود رجوی در جلسات خصوصی می‌گفت ما هرجا که نتوانستیم نفوذ کنیم، آنجا را منفجر کردیم.
وی که سال‌ها در مرکزیت سازمان مجاهدین خلق (منافقین) حضور داشت، ادامه داد: سازمان هرجا که توانست با نفوذ در آن تأثیر بگذارد این کار را کرد (مثل بنی‌صدر و بیت آقای منتظری) و هرجا که در نفوذ ناکام بود، دست به عمل تروریستی زد (مثل دفتر حزب جمهوری و دفتر نخست‌وزیری).
وی در پاسخ به این سؤال که آیا مسعود رجوی زنده است یا مرده گفت: واقعیت این است که تاریخ مصرف رجوی تمام شده و مرده و زنده بودن او تفاوت چندانی ندارد. اما از روی برخی شواهد می‌توان به زنده بودن او پی برد و به گمان من او هنوز زنده است.
این عضو جداشده منافقین با اشاره به خطر فرقه رجوی گفت: حیات سازمان مجاهدین خلق هنوز تمام نشده و همچنان فعالیت‌های مخرب خود را ادامه می‌دهد.
خدابنده با اشاره به خیانت‌های منافقین علیه ملت ایران در دوران دفاع مقدس گفت: بعد از اینکه از سازمان جدا شدم، یک رو پدرم به من گفت: برای من همه خیانت‌ها و جنایت‌های مجاهدین خلق قابل هضم است؛ اما نمی‌توانم این را درک کنم که سازمان چطور راضی به همکاری با دشمن متجاوز علیه مردم خودش شد؟
وی افزود: در کشورهای غربی که خود را مهد دموکراسی می‌دانند نیز خیانت بزرگترین جرم است و شخص خائن به وطن مستوجب اعدام است.
خدابنده با اشاره به فعالیت‌های منافقین و تکاپوهای فرقه رجوی در وقایع اخیر کشور گفت: در هنگام بازی‌های تیم ملی در جام جهانی، جریان معاند منتظر باخت تیم ملی بودند. به یاد دارم که در جام جهانی 98 فرانسه، وقتی ایران با آمریکا بازی داشت، مسعود رجوی به اعضا پیغام داد و گفت هرگز نمی‌تواند با پیروزی تیم ایران خوشحال شود. لذا اعلام کرد که اعضا باید به ورزشگاه بروند و از این فرصت برای تبلیغ سازمان و برهم زدن تمرکز بازیکنان استفاده کنند.
اساساً در فرقه رجوی، اغلب به زنان پست و مقام اعطا می‌شد
در ادامه صفاءالدین تبرائیان کارشناس تاریخ نیز در این مراسم گفت: به نظر اینکه این گروه را «منافقین» بنامیم اشتباه است، چرا که آن‌ها دیگر نفاق را کنار گذاشته و علناً به دشمنی با ملت ایران مشغولند.
این نویسنده و پژوهشگر تاریخ با اشاره به وصلت مسعود رجوی و مریم عضدانلو گفت: همانطور که در کتاب تهران تا تیرانا آمده، ازدواج مریم و مسعود رجوی نه شرعی بود و نه عرفی. مسعود رجوی عامدانه یکی از اعضای رده بالای سازمان یعنی مهدی ابریشمچی را مجبور کرد که همسرش مریم عضدانلو را ترک کند تا مسعود با او ازدواج کند. مسعود این اقدام را انجام داد تا مهدی ابریشمچی را تحقیر کند.
وی ادامه داد: اساساً در فرقه رجوی، اغلب به زنان پست و مقام اعطا می‌شد. حتی زنان به مقام فرماندهی می‌رسیدند. مسعود رجوی برای تحقیر مردان، زنان را برمی‌کشید.
صداقت راوی یکی از ویژگی های کتاب «تهران تا تیرانا» است
در ادامه محمد جعفربگلو دیگر سخنران این برنامه بود. نویسنده کتاب «تهران تا تیرانا» گفت: از سال 98 به جمع‌آوری خاطرات مسعود خدابنده اقدام کردم. ما در تدوین خاطرات چند مؤلفه را مدنظر قرار دادیم. اول اینکه به تلاش کردیم مطالب نو و تازه را روایت کنیم؛ دوم اینکه تکیه ما بر دیده‌ها بود و نه شنیده‌ها؛ هدف ما این بود که مشاهدات مسعود خدابنده را در کتاب بیاوریم. مورد دیگر که بسیار برای ما اهمیت داشت این بود که در عین توجه به جزئیات، از روایت حواشی اضافه خودداری کنیم تا کتاب فربه نشود.
این نویسنده ادامه داد: به نظر من یکی از ویژگی‌های مهم کتاب همین اختصار آن است که مطالعه آن را برای خواننده راحت کرده است.
جعفربگلو گفت: دیگر ویژگی کتاب، صداقت راوی آن است. مثلاً در بخشی از کتاب، راوی خودش را نقد می‌کند و خود را نیز مقصر می‌داند. وقتی خواننده به این بند از کتاب می‌رسد، درمی‌یابد که راوی صادقانه صحبت کرده است.
«قرار سه‌شنبه‌ها» یک ویژه برنامه فرهنگی است با محوریت کتاب که هر هفته توسط انتشارات شهیدکاظمی در استان قم برگزار می‌گردد که مورد استقبال اهالی فرهنگ و کتابخوانان قرار گرفته است.
کتاب «تهران تا تیرانا»؛ خاطرات مسعود خدا بنده، عضو سابق سازمان مجاهدین خلق و سرتیم حفاظت از مسعود رجوی به کوشش محمد جعفربگلو توسط انتشارات شهیدکاظمی روانه بازار شده است.
منبع: مهر

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/865072/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

نوت 16 و نوت 16 پرو رونمایی شدند؛ گوشی‌های ارزشمند میزو با مشخصات چشمگیر

قالیباف فعلا برای ریاست مجلس رقیب ندارد

در خدمت و خیانت کنسرسیوم هسته‌ای

چرایی عقب‌نشینی همزمان آمریکا و چین

دلار نفتی؛ کشورهای جنوب خلیج‌فارس چگونه توسعه یافتند؟

پیش بینی قیمت دلار 24 اردیبهشت 1404

آغاز شمارش معکوس برای مستأجران / بیگی‌نژاد: اجاره مسکن با درآمد خانوارها متناسب نیست

مکرون و کوکایین؛ رسوایی یا شایعه‌سازی؟

یمن : فرودگاه بن گوریون را با موشک بالستیک هایپرسونیک هدف قرار دادیم

ایران 3.5 درجه گرمتر شد

سازمان غذا و دارو از اصلاح قیمت داروها خبر داد

تفاوت عجیب قیمت آرد آزاد و یارانه‌ای

اعتراض خریداران به تغییر قیمت در قراردادهای قطعی خودرو

قیمت خودروهای گروه بهمن

پیش‌بینی بورس چهارشنبه 24 اردیبهشت 1404

گزارشی از چرایی توقف حملات آمریکا به یمن

حضور خانوادگی مردم در نمایشگاه کتاب تهران

رییس سازمان غذا و دارو: قیمت داروها اصلاح می‌شود

پولدارها 29 برابر فقرا یارانه انرژی می‌گیرند

اجاره بها در تهران؛ مطالبه حداقل 20 تا 100 درصدی افزایش اجاره بها در مقایسه با سال گذشته را نشان می‌دهد

تعدیل نیروی گسترده در مایکروسافت؛ دست‌کم 6 هزار نفر اخراج می‌شوند

تأکید اردوغان بر کمک آنکارا برای توقف جنگ اوکراین

ترامپ بایدن شد؛ سردرگمی رئیس جمهور آمریکا در پیدا کردن مسیر!

واکنش‌ها به تغییر ساعت کار مدارس

وقتی سیب را به جای موز قالب می‌کنند!؛ واردات موز با مجوز سیب

قیمت نجومی گیلاس نوبرانه

واردات تلفن همراه مشمول دریافت ضمانت‌نامه بانکی در گمرک شد

نشست هم‌اندیشی کارشناسان حوزه آموزش شاهد و ایثارگر گلستان با حضور مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گلستان

دیدار چهره به چهره مدیر کل بنیاد مازندران با جامعه ایثارگری قائمشهر

برگزاری نخستین همایش بین‌المللی مصدومین شیمیایی با تأکید بر دیپلماسی ایثار و حمایت وزارت امور خارجه

پسر عموی مست، عشق دختر عمویش را کشت

کارشناس اورژانس ناجی دختر 6 ساله شد

برق اتمی نیروگاه بوشهر به مدار می‌آید

استاد دانشگاه جرج واشنگتن: ایران مهم‌ترین محور سفر ترامپ است

هشدار سطح نارنجی هواشناسی/آماده‌باش هلال‌احمر در شمال غربی و غرب کشور

برخورد دو پژو 405 سه قربانی گرفت

11 بانک روسی از کارت‌های ایرانی پشتیبانی می‌کنند، رونمایی از شبکه شتاب ایران و میر روسیه

رقم عجیب زیان صنعت کشور از قطعی برق؛ بیش از 20 میلیارد دلار

ساعت ارزان امیزفیت بیپ وارد بازارهای بیشتری می‌شود

شلیک موشک از یمن به اراضی اشغالی

ادعای تل‌آویو درباره تلاش برای ترور محمد السنوار

ترامپ: عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد

وزیر نیرو: سدها خالیست؛ چرا علما فکری نمی‌کنند؟

ماموریت ترامپ در قلب صحرا!

راننده و زن بدلکار روی سقف پراید دستگیر شدند

ابطال بیش از 7500 معاینه فنی در اردیبهشت امسال

ارزیابی سفیر سابق ایران در مسکو از «سفر پوتین به تهران»

پیام تسلیت رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پی درگذشت پدر شهیدان معزز «فرهادی تروجنی»

وزیر نیرو: برق را 5000 تومان می‌خریم 49 یا 39 تومان می‌فروشیم!

گزارش رئیس مرکز بهبود محیط کسب و کار از برخورد با مسئولان متخلف