پیام ویژه

آخرين مطالب

سریال «شهرزاد» مقابل اوین! ویژه سایر رسانه ها

سریال «شهرزاد» مقابل اوین!
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - آرمان ملی /متن پیش رو در آرمان ملی منتشر شده و بازنشر آن در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست
مطهره شفیعی| شاید کمتر فردی تصور داشت که بازیگران نقش در اعتراضات اخیر داشته باشند، اما چنین شد. برخی بازیگران به نوعی با معترضان همراهی کردند که بعضا به دادسرا احضار شدند و معدودی هم مانند «ترانه علیدوستی» در بازداشت به‌سر می‏‏‌برند. در این میان جریانی که سال‌هاست علیه برخی بازیگران شایعه‏‏‌پراکنی یا آنها را تخریب می‏‏‌کرد، فرصت خوبی برای حمله جدی‏‏‌تر به آنها پیدا کرده است. مانند کیهان که در آبان‌ماه «ترانه علیدوستی» را سوژه تخریب قرار داد و نوشت: «خانم بازیگری که قبلا در سریالی با بودجه حاصل از اختلاس بازی کرده بود، اخیرا اقدام به انتشار تصویر بی‏‏‌حجاب همراه با کاغذی که روی آن شعار- به زعم خودش حمایت از آزادی و زنان- نوشته را منتشر کرده است. هنوز فراموش نکرده‏‏‌ایم «ترانه علیدوستی» وقتی فهمید سریال شهرزاد، حاصل پول‏‏‌های اختلاس شده از صندوق ذخیره فرهنگیان است و درواقع تهیه‏‏‌کننده سریال، حق و حقوق معلم‏‏‌های زحمتکش را خرج این سریال کرده بود، نه‏‏‌تنها حاضر به پس دادن دستمزد حاصل از این پول آلوده نشد که سکوت هم پیشه کرد؛ اعتراض که هیچ، حتی حاضر به انتقاد از تهیه‏‏‌کننده و سرمایه‏‏‌گذاری که مرتکب فساد اقتصادی شدند هم نکرد. همین رفتارهای ریاکارانه و متناقض است که باعث شده برخی از شبه‏‏‌سلبریتی‏‏‌ها به‏‏‌جای الگو به ضدالگو تبدیل شوند.»
دیروز «جوان» هم نوشت: «یک حاشیه ترانه علیدوستی مربوط به جنبش «می‏‏‌تو» است که برگشته از عنوان لاتین جنبشی علیه تجاوز جنسی به زنان است که ترانه علیدوستی موج آن را در سینمای ایران شروع کرد و افشاگری‏‏‌هایی علیه برخی از تعرضات به زنان سینما داشتند. عدم راستی‏‏‌آزمایی ادعاها و انتشار بدون سند ادعاهای تعرض، تجاوز و نیز نگاه تبعیض‌آمیز نسبت به هم‏‏‌قبیله‏‏‌ای‏‏‌ها باعث شد موجی که او شروع کرده با انتقادات جدی در فضای عمومی روبه‏‏‌رو شود. از سویی این موج بر وجود فساد در پشت پرده سینما صحه می‏‏‌گذاشت. با این حال دستگاه قضائی با او برخوردی نکرد.» پس از بازداشت ترانه علیدوستی تعدادی از بازیگران به مقابل زندان اوین آمدند که روزنامه جوان چنین به این حضور واکنش نشان داد: «به گزارش رسانه‏‏‌های اصلاح‏‏‌طلب و نیز برخی رسانه‏‏‌های فارسی زبان غربی این افراد در این جمع شرکت داشتند: رخشان بنی‏‏‌اعتماد، پیمان معادی، آزاده صمدی، سحر دولتشاهی، لیلی رشیدی، میترا حجار، غزل شاکری، هنگامه قاضیانی (که خود اخیرا بازداشت شده بود) و... آنچه این جمع را یکی کرده، هویت سینمایی و صنف بازیگری است. در واقع اعتراض به این است که کسی از قبیله ما بازداشت نشود، آن هم البته هم‏‏‌قبیله‏‏‌ای‏‏‌هایی که به لحاظ منافع سیاسی هم با ما در یک راستا باشند، وگرنه اگر مثل علیرام نورایی در فیلمی بازی کنند که ما دوست نداریم، او را از صنف خودمان طرد می‏‏‌کنیم! یا حتی توجهی نمی‏‏‌کنند در بیمـــاری و بیمارســتان و تنهایی اســت یا حتی مراسم تشییع او چگونه برگزار می‏‏‌شود!» اما حضور یک چهره جالب بود. شهاب حسینی! گفته می‏‏‌شود، او برای حمایت از علیدوستی به مقابل زندان رفت و این اقدام او تداعی‌کننده سریال شهرزاد است که در آن هم شهاب حسینی در نقش «قباد» برای برداشتن موانع از سر راه شهرزاد اقدامات زیادی کرد. شهاب حسینی در زمان بازداشت علیدوستی هم نوشت: «خانم ترانه علیدوستی یکی از بازیگران ارزشمند، بااخلاق و دغدغه‌مند سینمای ایران و از عشاق این وطن، به گواه شناختی است که در چند همکاری از ایشان دارم. شنونده دغدغه‏‏‌های این هنرمند متعهد و مردمی باشید. ایشان را آزاد کرده و به آغوش فرزند خردسالش بازگردانید».
شهاب حسینی در سیبل انتقاد مجلس
البته شهاب حسینی هم دور از حاشیه نیست. در ویدئویی که در فضای مجازی منتشر شده، شهاب حسینی، بازیگر مشهور از نمایندگان مجلس انتقاد کرده و گفت: «یادتان رفته حقوق‌تان از بیت‌المال همین مردم است؟» این بازیگر به بیانیه 227 هم اشاره داشت. دیروز روابط عمومی مجلس شورای اسلامی در واکنش به اظهارات شهاب حسینی هنرمند سرشناس و توانمند کشورمان درباره بیانیه نمایندگان مجلس، با رد ادعای دروغین درخواست اعدام دستگیرشدگان اغتشاشات اخیر در این بیانیه، خواستار اصلاح اظهارات این هنرمند از سوی وی شد. واقعیت این است که ادعایی که آقای شهاب حسینی مطرح می‏‏‌کند، ادامه جمله جعلی و دروغینی است که رسانه‏‏‌های فارسی‏‏‌زبان معاند درباره بیانیه 227 نفر از نمایندگان ساخته و پرداخته‏‏‌اند و همان‏‌طور که پیش از این بارها توضیح داده شده، این جمله جعلی که «نمایندگان خواستار اعدام دستگیرشدگان هستند» در این بیانیه نیامده و هیچ ارتباطی به این بیانیه و محتوای آن ندارد. حتی اگر رسانه‏‏‌های معاند به جعل و دروغ دست بزنند یا برخی اذهان تسلیم چارچوب‏‏‌سازی این رسانه‏‏‌ها شوند، حتما برای هنرمندی چون شهاب حسینی تفاوت اعدام و قصاص آشکار است و از ایشان انتظار نمی‏‏‌رود که فریب این فضاسازی رسانه‏‏‌ای را بخورد و لذا امیدواریم که ایشان «صدای حقیقت» باشد و این اظهارات اشتباه خود را اصلاح کند.
کینه‏‏‌ورزی به بهای تخریب فرهنگ
بازیگران به‌خوبی واقف هستند که باید تابع تصمیمات قوه قضائیه و نهادهای مربوطه باشند و تخطی از آن مورد قبول نیست. مانند اقدامی که حمید فرخ‌نژاد که به آمریکا رفت و خروج او از کشور بر دامنه حمله به بازیگران افزود. کیهان نوشت: «فرخ‏‏‌نژاد هم مانند برخی از بازیگران و ورزشکاران فرصت‏‏‌طلب و بی‏‏‌اخلاق، بارها ضعف شخصیتی و بی‏‏‌تعهدی خود را نشان داده بود»، اما هجمه به بازیگران که بسیاری از آنها نشان‌دهنده کینه‏‏‌های گذشته است، چندان جالب نیست و تنها سبب تضعیف فرهنگ کشور می‏‏‌شود.

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/866512/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

برادر دو قلو به خاطر اختلاف مالی به قتل رسید

تعرفه بسته‌های اینترنت تغییر می‌کند؟

دزدان مست، دست مالباخته را قطع کردند

آیا کولر گازی موتور بزرگ گری از دیگر برندها بهتر است؟

پرونده یک فقره تصادف منجر به کشف قتل عمد شد

آغاز مذاکرات حماس و رژیم صهیونیستی پس از آزادی اسیر آمریکایی صهیونیستی

گروگانگیری همکار همسر به خاطر یک مشت دلار

مرغ‌های تخم‌گذار به بحران خوردند

لایحه «مبارزه با اخلالگران اقتصادی» تصویب شد

سامسونگ با معرفی اولین نمایشگر گیمینگ 500 هرتزی جهان، رکوردها را جابه‌جا کرد

غزه شاهد بدترین بحران‌ غذایی در جهان و رنجی غیرقابل توصیف

درخواست کمیسیون اروپا برای تقویت همکاری تسلیحاتی با اوکراین

هند: پاکستان غافلگیر شد، پاسخ آن نامنظم بود

رانندگان با سرعت غیرمجاز نقره‌داغ می‌شوند

حدود 2.8 میلیون مسکن خالی و 3 میلیون مستاجر در کشور داریم

مرحله سوم کالابرگ الکترونیک میان زمین و هوا

دیدار نماینده ولی‌فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران با فرمانده مرکز مقاومت بسیج

قمه‌کشی در مقابل دانشگاه آزاد؛ فرد شرور در کمتر از 24 ساعت دستگیر شد

ساعت فعالیت مدارس تغییر کرد؛ 6 صبح تا 13

سرمقاله اطلاعات/ مذاکرات در آن سوی خلیج تاریخی فارس

بن‌گویر: جنگ را نباید متوقف کنیم

ساعت فعالیت مدارس از 6 صبح تا 13 تعیین شد

شیخ نعیم قاسم امشب سخنرانی می‌کند

ترامپ: چه خبرهای بزرگی؛ اسیری که تصور می شد مُرده آزاد خواهد شد

بیانیه جمعیت مبارزه با استعمال دخانیات

قطعی برق و اینترنت حوزه‌های امتحان نهایی ممنوع

پایان محدودیت‌‌های تردد شبانه در آزادراه تهران‌ ـ کرج

رکورد 50 ساله تولید نیروگاه‌های حرارتی شکسته شد

نماینده مجلس: بانک مرکزی تسهیلات ساخت مسکن را متناسب با تورم افزایش دهد

گوریلا گلس سرامیک 2 معرفی شد؛ شیشه بسیار مقاوم گلکسی S25 اج

سرمقاله صبح نو/ تفاوت آمریکای پشت میز مذاکره

سنت‌شکنی الجزایر برای شرکت در نشست مهم سران عرب

چین درباره مذاکرات اوکراین نظر داد

تعداد جان‌باختگان انفجار در بندر شهید رجایی به 58 نفر افزایش یافت

سرمقاله وطن امروز/ در دنیای چمبرلین‌ها تو چرچیل باش

رئیس‌جمهور لبنان: سلاح باید فقط در اختیار دولت باشد

کاهش 7 درصدی موالید در کشور

قیمت 4 قلم کالای اساسی تعیین شد

کاهش ساعات ادارات در جبران ناترازی برق

توافقی که به سود آمریکا بود اما برای اسرائیل نه

انگلیس ماکت‌های تسلیحاتی به اوکراین فرستاد

نتانیاهو: تشکیل کشور فلسطین تنها یک بازی سیاسی است

تعداد شهدای غزه به 52 هزار و 862 نفر رسید

هشدار یک سازمان امدادرسانی از وضعیت غزه؛ کودکانی که از فرط گرسنگی نای گریه کردن ندارند

توافق هسته‌ای روسیه و ویتنام برای ساخت نیروگاه‌

گوترش نقش صلح‌سازی عمان را ستود

بارزانی: از تصمیم پ.ک.ک برای انحلال و گذاشتن سلاح‌ها بر روی زمین حمایت می‌کنیم

پکن از پیشنهاد از سرگیری مذاکرات با اوکراین استقبال می‌کند

درخواست یک نماینده مجلس برای صدور مجوز کشت خشخاش/سپهوند: به 600 تن تریاک نیاز داریم

اظهارات قابل تامل معاون وزیر بهداشت؛ از سن باروری تا میانگین سنی ایرانی‌ها هنگام تولد اولین فرزند