پیام ویژه

آخرين مطالب

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان: ارزش نهادن به نیروهای مولد و مبتکر از اهداف جشنواره امتنان از نخبگان جامعه کار و تولید است وزارت رفاه

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان: ارزش نهادن به نیروهای مولد و مبتکر از اهداف جشنواره امتنان از نخبگان جامعه کار و تولید است
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان گفت: ارزش نهادن به نیروهای مولد، متخصص و مبتکر و ترویج و ارتقاء هر چه بیشتر فرهنگ کار، مشارکت، خلاقیت و نوآوری، ایجاد انگیزه در میان کارگران و کارفرمایان از مهمترین اهداف جشنواره امتنان از نخبگان جامعه کار و تولید استان است.

به گزارش روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان، ارسلان غمگین، در حاشیه سی و چهارمین جشنواره امتنان از کارگران، گروههای کار و واحدهای نمونه که همزمان در هفتمین روز از دهه مبارک فجر استان در محل سالن همایش اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان برگزار شد، با بیان اینکه، امروز مفتخر هستیم که در سی و چهارمین آیین تجلیل از نخبگان جامعه کار و تولید در خدمت بهترین های حوزه کار و تولید باشیم، گفت: به منظور استفاده از ظرفیت های موجود در دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی تلاش کردیم در سال جاری آیین معرفی منتخبان جشنواره امتنان از نخبگان کار و تولید استان را در بهمن ماه برگزار کنیم.
غمگین در خصوص اهداف برگزاری این آیین افزود: به استناد ماده 195 قانون کار و به منظور ارج نهادن به اندیشه ها، تلاش ها و فعالیتهای ارزشمند کارگران و تشویق نیروهای کارگری مولد، متخصص و مبتکر و ترویج و ارتقاء هر چه بیشتر فرهنگ کار، مشارکت، خلاقیت و نوآوری، ایجاد انگیزه در میان کارگران و کارفرمایان همه ساله جشنواره امتنان از نخبگان جامعه کار و تولید برگزار می‌شود.
وی با تاکید بر این که، با برگزاری همه ساله این رویداد بزرگ آخرین خلاقیت ها و نوآوری ها و ارزش نهادن به نیروهای مولد، متخصص و مبتکر شناسایی و احصاءشده و شرایط مناسبی جهت اعتلای فرهنگ کار و تلاش و رشد، شکوفایی و بالندگی هر چه بیشتر جامعه کار و تولید، تحقق اقتصاد مقاومتی، قطع رشته‌های وابستگی و تحکیم استقلال کشور فراهم می شود.
وی با اشاره به اینکه جشنواره امتنان به شناسایی و تجلیل از کارگران نمونه، گروه های کار نمونه و واحدهای نمونه در بخش‌های صنعتی، کشاورزی و خدمات در سطح استانی و ملی می‌پردازد، به شاخص های انتخاب رتبه های برتر و منتخبین اشاره کرد و کفت: خلاقیت، افزایش بهره وری، بومی سازی دانش و تکنولوژی، صرفه جویی، مسائل زیست محیطی، میزان اشتغال ایجاد شده، ایمنی، کشف و تحقیق و پژوهش، شاخص های اصلی جشنواره در بخش کارگر نمونه و گروه کار نمونه بوده که بر همین اساس این شاخص ها در بخش واحد نمونه، به میزان اشتغال ایجاد شده، آموزش و توانمندسازی شاغلین، تحقیق و توسعه حمایت از محیط زیست، تضمین کیفیت، کسب عناوین و جوایز معتبر، رشد تولید و صادرات، به کارگیری سیستم های انگیزشی، مشارکت کارگران در تصمیم گیری ها و رعایت قوانین رفاهی، بهداشتی، درمانی، ایمنی و حفاظت فنی و بهداشت کار، بیمه‌ای، مسکن کارگری، فعالیت‌های فرهنگی و ورزشی و سایر مقررات قانون کار است.
مدیر کل تعاون کار و رفاه اجتماعی خوزستان ادامه داد: در سی و چهارمین دوره جشنواره که افتخار برگزاری آن را داشتیم با برنامه ریزی ها و پیگیری های همکاران این اداره کل در ستاد و ادارات شهرستان ها شاهد استقبال گسترده جامعه هدف جهت شرکت در جشنواره بودیم و تعداد 4497 متقاضی کارگر نمونه و 63 واحد کار نمونه در سامانه از استان خوزستان ثبت نام کردند که نسبت به دور گذشته این جشنواره در سال گذشته رشد قابل توجهی داشته است.
19 بهمن 1401 14:57
کد خبر : 298,838
کلیدواژه ها: جشنواره امتنان، جامعه کار و تولید، خوزستان، غمگین
نظرات بینندگان

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/883007/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دستگیری 18 قاچاقچی سازمان یافته احشام؛ 589 راس گوسفند غیرمجاز کشف شد

طرح جدید آمریکا برای مذاکرات آتش‌بس در غزه

پارلمان گرجستان انحلال حزب ساکاشویلی را کلید زد

رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-35 از آمریکاست

زلنسکی: اگر پوتین بیاید، به استانبول می‌روم

یورش ده‌ها شهرک‌نشین صهیونیست به مسجد الاقصی

ماجرای سرقت 10 هزار دلار از نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران چه بود؟

نرخ خرید حمایتی گوشساله مشخص شد

کارکنان کمپ غیرقانونی فرد معتاد را خفه کردند؛ رها کردن جسد مقابل بیمارستان

بازارهای سهام آسیا بی‌رمق شدند

گوگل لوگوی خود را تغییر داد

تجهیز ارمنستان به سامانه‌های موشکی هند؛ آرایش جدید در قفقاز؟

شلیک قاچاقچیان مواد مخدر به ماموران پایتخت؛ 3 متهم دستگیر شدند

ایران از صادرکننده انرژی به واردکننده تبدیل شد؛ راه‌حل کجاست؟

امضای سند شراکت راهبردی میان ترامپ و بن سلمان

فرودگاه صنعاء فعالیتش را از فردا ازسر می‌گیرد

راز قتل زن جوان بعد از 6 سال فاش شد

قتل هولناک 2 برادر برای سرقت ضایعات آهن؛ اجساد در چاه پیدا شد

دیه 59 جان‌ باخته حادثه بندر شهید رجایی پرداخت شد

ادعای فارس در مورد بابک زنجانی و بیژن زنگنه

آپدیت iOS 19 باگ‌های کمتری نسبت‌به نسخه‌های اخیر خواهد داشت

تصادف پژو 405 و پراید 3 کشته و زخمی بر جا گذاشت

کره جنوبی می‌خواهد تجربیات خود را در حوزه مسکن به ایران منتقل کند

نتانیاهو: ممکن است آتش‌بس را برای یک دوره مشخص قبول کنیم

سرلشکر سلامی سخنران ویژه مراسم شهدای خدمت

خبر ازدواج تتلو در زندان تایید شد

مادر شهید رئیسی: هنوز منتظرم ابراهیم از در بیاید

بورس رکوردشکنی کرد؛ عبور از تراز 3.2 میلیون واحدی

رویترز: ویتکاف و کلاگ برای مذاکرات صلح اوکراین عازم استانبول می‌شوند

رئیس علمای هند: دفاع از هند وظیفه‌ای همگانی است

اروپا: هدف روسیه از مذاکرات آتش بس در استانبول، وقت کشی است

برخورد مرگبار پژو پارس با درخت؛ خودرو نصف شد

دستورالعمل رفاهیات کارکنان دانشگاه‌های علوم پزشکی ابلاغ شد

توقیف کامیونت با 24 میلیون تومان خلافی

دبیر سندیکای صنعت برق: اهمیت مدیریت مصرف برق کمتر از افزایش ظرفیت تولید نیست

قیمت جدید مرغ زنده و گوشت مرغ منجمد اعلام شد

نحوه استفاده شما از ChatGPT سن‌تان را مشخص می‌کند!

مجلس با افزایش قیمت اینترنت مخالف کرد

ترامپ در دیدار با بن سلمان: عربستان و آمریکا دوست یکدیگر هستند

ویتکاف دست به دامن تونی بلر شد

کشف بیش از 9 تُن انواع مواد مخدر در کشور

سرامیک خودرو چیست ؟ آموزش و اجرا

زیان 3 میلیارد دلاری هوندا از تعرفه‌های آمریکا

باگ عجیب آی‌مسیج اپل؛ وقتی برخی از پیام‌های صوتی ارسال نمی‌شوند

رهبر جمهوری شوروی سابق: تا 2028 عضو اتحادیه اروپا می‌ شویم

جیب‌بری در بی‌آر‌تی توسط یک مادر و دختر

افزایش و اصلاح قیمت 900 قلم دارو در سال گذشته

سرمقاله سازندگی/ سه پیام دور چهارم

6 کشته طی درگیری‌های ‌پایتخت لیبی

سوئد یک دیپلمات را به اتهام جاسوسی بازداشت کرد