پیام ویژه

آخرين مطالب

سردار رادان: اراذل و اوباش باید سوراخ‌موش بخرند فرهنگی و اجتماعی

سردار رادان: اراذل و اوباش باید سوراخ‌موش بخرند
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - فارس / فرمانده انتظامی جمهوری اسلامی گفت: سال 1404 را، سال خشکاندن قدرت‌نمایی اراذل و اوباش قرار می‌دهیم، دیواره پوشالی آن‌ها را خُرد می‌کنیم و آن‌ها را به سمت سوراخ‌موش‌هایی هدایت می‌کنیم که باید بخرند.
سردار احمدرضا رادان صبح امروز در آیین تکریم و معارفه فرمانده انتظامی استان اظهار کرد: به شما در برابر مردم بزرگ کرمان قول می‌دهم با در اختیار داشتن چنین فرماندهان عزیزی و همکاران مجاهدمان، سال 1404 را سال خشکاندن قدرت‌نمایی اراذل و اوباش قرار می‌دهیم، دیواره پوشالی آن‌ها را خُرد می‌کنیم و آن‌ها را به سمت سوراخ‌موش‌هایی هدایت می‌کنیم که باید بخرند. 
وی بیان کرد: امسال، سال سختی برای برهم‌زنندگان نظم، امنیت و آرامش مردم خواهد بود، زیرا مگر می‌شود با آرامش، نظم و امنیت مردم شوخی کرد و اگر این عهد تا پایان سال عملیاتی نشد، اولین مقصر «احمدرضا رادان» است و دومی هم ندارد. 
فرمانده انتظامی جمهوری اسلامی اضافه کرد: آیین فرماندهی در انتظامی بر اساس یکسری از ماموریت‌های شاخص باید نقش ببندد، نگارش شود و بر اساس آن پیاده و اجرا شود. 
رادان عنوان کرد: این سبک فرماندهی باید سبک خاصی باشد تا بتواند ارتقای کارکنان را افزایش دهد و از آنجا که این سازمان با مردم سروکار دارد، باید اطمینان‌بخشی از اصول امنیت برای تولید احساس امنیت باشد. 
این مقام انتظامی ضمن گرامیداشت یاد شهدا اظهار کرد: استان کرمان فرماندهان بزرگی در خود پرورش داده که با عملکرد شهید سردار حاج قاسم سلیمانی و دیگر رزمندگان (بسیجی‌ها و ارتشی‌ها و…)، این خطه یک استان جهانی است و نام و آوازه آن به واسطه ایثارگری‌ها و پرورش مجاهدان فی سبیل الله است. 
وی با اشاره به اقدامات خصمانه دشمن علیه ملت و حمله تروریستی در مراسم سالگرد شهید سلیمانی افزود: توطئه‌ها نشان می‌دهد آن‌ها حتی از یاد و نام دلاورمردی‌های کرمانی‌ها و حاج قاسم می‌ترسند. 
رادان در ادامه سخنانش با اشاره به وظایف فرماندهی در نیروی انتظامی از جمله ارتقاء کارکنان بیان کرد: فرمانده با مردم سر و کار دارد که در کنار پلیس باشند برای یک هدف و آن، اطمینان بخشی از اصول امنیت برای تولید احساس امنیت است. 
فرمانده انتظامی کل کشور گفت: از طرف دیگر پلیس با مجرمان و بزه‌کارانی سر و کار دارد که هدف دوم را نشانه گرفته و بسترهای تعاملی برای نقش بستن بهتر وظایف که برای همکاران، مردم و مقابله با مجرمان نیاز است. 
وی تصریح کرد: یک مدیر در انتظامی کل کشور از سطوح عملیاتی تا میانی و عالی وظیفه دارد در احیا، انتشار و بلوغ این سبک فرماندهی کار کند. 
رادان گفت: سبک مدیریت در انتظامی سبک رشد و هدایت، خدمتگزاری بی‌منت برای مردم، سبک جهادی و اقتدار در برابر گروه مجرمان است و افزایش تعامل محیطی برای عملیاتی کردن این سبک‌ها نیاز است و از این جهت خود را همواره خدمتگذار مردم می‌دانیم. 
فرمانده کل انتظامی کشور با اشاره به برنامه‌های سال جاری پلیس تصریح کرد: امسال اراذل و اوباش جرات خودنمایی و حقی برای برهم زدن امنیت و آرامش مردم نخواهند داشت. 
وی افزود: قول می‌دهم با در اختیار داشتن فرماندهان و همکاران مجاهدمان، 1404 را سال خشکاندن قدرت‌نمایی اراذل و اوباش قرار داده و دیواره اقتدار پوشالی آن‌ها را خرد کنیم. 
رادان اظهار کرد: به مردم، معتمدان و خانواده شهدا که خون خود را دادند قول می‌دهم انشاءالله پای خون شهدایمان می‌ایستیم و این عهد را می‌بندیم نخواهیم گذاشت خون شهدا پایمال عده‌ای قانون‌شکن و عربده‌کش بشود. 
فرمانده فراجا در پایان از خدمات سردار ناصر فرشید فرمانده انتظامی سابق استان کرمان تجلیل کرد و گفت: او فردی با اخلاص، شجاع و لایق است.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1585766/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

رده بندی بهترین دوربین گوشی جهان در ماه آوریل؛ خبری از سامسونگ نیست

نان و ملیت؛ درباره پیشنهاد برداشتن یارانه مهاجران افغانستانی

تنش جدید در اسرائیل؛ آتش‌سوزی‌ها عمدی هستند؟

حمله پهپادی یمن علیه ناو هواپیمابر وینسون آمریکا

آیا قیمت بیت کوین به 100 هزار دلار می‌رسد؟

روبیو: تصمیماتی در حوزه سیاست خارجی می‌گیریم که برای آمریکا خوب باشد

رژیم صهیونیستی 800 کودک را از حق تحصیل محروم خواهد کرد

قتل داماد با چاقو؛ قاتل گیر قاچاقچیان کلاهبردار افتاد

معامله گران بازار سهام و ارز دست به عصا شدند

صدور تمامی بیمه‌ها مشروط به استعلام از سامانه املاک و اسکان شد

گام بلند سامسونگ برای ایجاد انقلاب در گوشی های آینده

کدام کشورها به مردم ایران تسلیت نگفتند؟

کودکان غزه در مرز مرگ از گرسنگی

وزیر خارجه پاکستان: به اقدامات تنش‌آمیز هند شدیداً پاسخ می‌دهیم

ایرلاین هفت دست؛ هواپیما هیچی!

پاس گل ناخواسته ترامپ به لیبرال‌های کانادا

شهباز شریف هند را به اقدامات تحریک آمیز متهم کرد

حمله هکرها به سامانه پرداخت الکترونیکی رژیم صهیونیستی

رشد 42 هزار واحدی شاخص بازار سرمایه؛ عبور ارزش بورس تهران از 10 هزار همت

ترامپ: چین وضعیت بسیار بدی دارد

اوکراین: آتش‌بس 30 روزه می‌خواهیم

دستور صریح استاندار مازندران برای پیگیری بحث مسکن ایثارگران

تبریک روز‌ دختر از میان دود و آتش!

بدمستی مرد جوان به قتل مقابل جگرکی منجر شد

پوکو F7 حالا فاصله چندانی تا عرضه رسمی ندارد

عون: در سفر محمود عباس، مسئله سلاح فلسطینی‌ها در لبنان بررسی می‌شود

الزامی شدن استفاده از سامانه املاک و اسکان در بیمه‌ها

دیه جان‌باختگان حادثه انفجار بندر شهید رجایی واریز شد

داستان یک مرد؛ آتش‌نشانی که خودش را از تهران به بندرعباس رساند

34 درصد واردات کشور با نرخ ارز 28500 تومان صورت گرفته است

متقاضیان تسهیلات بانکی بخوانند؛ پرداخت وام ازدواج و فرزندآوری چه تغییری کرد؟

زنگ خطر بازگشت تورم‌های 3 رقمی؛ موج جدید تورمی در راه است

چاقویی در چمدان؛ ماجرای قتل‏‌های خانگی زنان مهاجر ایرانی

ترامپ: با چین به توافق خواهیم رسید

آتش‌سوزی بی‌سابقه در تاریخ اسرائیل؛ حمل و نقل مختل شد

قتل زن آرایشگر 40 ساله؛ شناسایی قاتل ادامه دارد

خرید با کالابرگ‌های الکترونیکی تسهیل شد

زمان واریز کالابرگ اردیبهشت ماه مشخص شد

تخم‌مرغ 25 هزار تومانی درب مرغداری؛ تعطیلی گسترده مرغداری‌ها کلید خورد

واردات پارچه 2 برابر شد؛ 80 درصد واردات پوشاک از مناطق آزاد

کناره گیری ایلان ماسک از کاخ سفید، بی سر و صدا!

پوتین: دیر یا زود روابط روسیه با اروپا احیا می‌شود

سقوط در دریای سرخ

واریز یارانه ویژه دولت برای بازنشستگان حداقل بگیر تامین اجتماعی

روسیه، فرانسه را مسخره کرد؛ بازدارندگی‌تان مثل چترهای کاغذی است

افزایش 80درصدی سوء تغذیه در میان کودکان غزه

انفجار موتورسیکلت‌ بمب‌گذاری شده در تل‌آویو

برخورد پژو و ساینا 6 مصدوم بر جا گذاشت

حادثه برای مینی‌بوس مدرسه؛ 15 مصدوم درمان و ترخیص شدند

دلار آمریکا در حساس‌ترین دوره تاریخی خود؟