پیام ویژه

آخرين مطالب

پوتین چه واکسنی زده است؟ ویژه سایر رسانه ها

پوتین چه واکسنی زده است؟
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه در مصاحبه ای با خبرنگار ویژه کاخ کرملین اعلام کرد که چه واکسنی را زده است. قرار است، مصاحبه کامل فردا (یکشنبه) در یک برنامه تلویزیونی پخش شود.
به گزارش مشرق، شبکه تلویزیونی روسیه 1روز شنبه گوشه کوچکی از مصاحبه پوتین با پاول زاروبین خبرنگار این شبکه مستقر در کاخ کرملین را منتشر کرد که قرار است، مصاحبه کامل فردا (یکشنبه) در برنامه مسکو. کرملین. پوتین در این شبکه تلویزیونی پخش شود.
زاروبین از پوتین پرسید که مردم می خواهند بدانند که شما چه واکسنی را زدید و قرار است پاسخ پوتین به این پرسش فردا در مصاحبه کامل پخش شود.
رئیس جمهوری روسیه توضیح داد که در ساعات نخست پس از واکسیناسیون چه احساسی داشته است و گفت که حتی برای اینکه از بالا رفتن درجه حرارت بدن خود غافل نماند، دماسنج را دم دست گذاشته است.
وی گفت: «برای اینکه برای بروز هر نوع واکنشی پس از ترزیق واکسن ضد کرونا آماده باشم، دماسنج را قبل از خواب روی میز کنار تختم گذاشتم».
رسانه روسی گفت: هیچکس به استثنای پزشک معالج پوتین تاکنون از این جزییات اطلاع نداشت اما رئیس جمهوری روسیه در مصاحبه اختصاصی با زاروبین از این راز پرده برداشت.
فقط پزشک شخصی رئیس جمهور از جزئیات واکسینه شدن وی مطلع است. ولادیمیر پوتین روز سه شنبه هفته گذشته 23 ماه مارس با تزریق واکسن در برابر ویروس کرونا واکسینه شد.
رئیس جمهور روسیه اظهار داشت که پس از واکسینه شدن، می تواند جغرافیای سفرهای کاری خود را گسترده تر کند.
به گزارش ایرنا، دیمیتری پسکوف سخنگوی مطبوعاتی رئیس جمهوری روسیه گفت: پوتین علیه ویروس کرونا واکسینه شده و حس خوبی دارد.
پسکوف با بیان اینکه پس از واکسیناسیون، ولادیمیر پوتین رئیس دولت حال خوبی دارد، تصریح کرد: پوتین پس از واکسیناسیون، فردا چهارشنبه 24 مارس یک روز کاری کامل خواهد داشت.
پیش‌تر اعلام شده بود که رئیس جمهوری با یکی از سه واکسن روسی واکسینه خواهد شد.
کاخ کرملین خاطرنشان کرده بود که واکسیناسیون ولادیمیر پوتین به صورت یک رویداد عمومی برگزار نخواهد شد.
واکسن «اسپوتنیک وی» در ماه مه سال 2020 توسط مرکز ملی تحقیقات علمی ویروس شناسی «گامالیا» در روسیه ساخته شد. این واکسن با استفاده از ادنوویروس انسانی ساخته شده و یکی از ارزانترین واکسن های جهان است. هر دوز آن 10 دلار قیمت دارد. تا پایان سال گذشته، این واکسن برای واکسیناسیون عمومی در روسیه مورد تأیید قرار گرفت که واکسیناسیون شهروندان روسیه در دسامبر سال 2020 آغاز شد که برای شهروندان روسیه کاملا رایگان است.
واکسن «اسپوتنیک وی» ساخت موسسه میکروبیولوژی و اپیدیمیلوژی گامالیا نخستین واکسن ثبت‌شده در جهان است. این واکسن در حال حاضر به طور گسترده در روسیه و ده‌ها کشور دیگر استفاده می‌شود.
بر اساس اطلاعات بنیاد سرمایه گذاری های مستقل روسیه، واکسن «اسپوتنیک وی» در16 کشور جهان به ثبت رسیده است. انتظار می رود که طی چند روز آینده، شهروندان بولیوی، قزاقستان، ترکمنستان، فلسطین، امارات متحده عربی، پاراگوئه، مجارستان، ارمنستان، الجزیره، بوسنی و جمهوری صربستان، ونزوئلا و ایران با واکسن «اسپوتنیک وی» روسیه واکسینه بشوند.
بیش از 50 کشور درخواست دریافت 1.2 بیلیون دوز واکسن «اسپوتنیک وی» را برای شرکای بنیاد سرمایه گذاری های مستقیم روسیه در هند، برزیل، چین، کره جنوبی ارسال کرده اند و دیگر کشورها در حال تولید این واکسن برای بازار جهانی هستند.
تاکنون بیش از 400 هزار دوز واکسن اسپوتنیک وی نیز به ایران ارسال شده است و بر اساس اولین قرارداد قرار است دو میلیون دوز واکسن اسپوتنیک به ایران تحویل شود.
دومین واکسن روسی «اپی‌واک‌کرونا» نام دارد و ساخت مرکز تحقیقاتی وکتور است که استفاده گسترده از آن در آیندۀ نزدیک برنامه‌ریزی شده است. میزان ایمنی و کارآیی این واکسن با احتمال 100 درصد تخمین زده شده است.

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/618489/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

زمان آغاز پیش‌فروش بلیت‌ قطارهای مسافری خرداد

نتانیاهو در بن‌بست؛ تحلیل «کارشناسان اسرائیلی» از مذاکرات ایران و آمریکا

خبر خوش وزیر کار برای مستمری‌بگیران تامین اجتماعی

جریان‏‌شناسی اصول‏گرایان و لیدرهایشان

«پوست‌اندازیِ سعودی‌ها»؛ رپرتاژ مجله بریتانیایی برای بن‌سلمان

مرگ نظریه پرداز قدرت نرم

روزنامه ترکیه از توافق پنهان دولت آنکارا و پ.ک.ک خبر داد

کرملین: روسیه پیشنهاد آتش‌بس 30 روزه را بررسی می‌کند

جزئیات جدید از فوت اعضای خانواده در سقوط چاه کشاورزی

دارو هم کالای لاکچری شد؟

کدام خلیج؟ کدام فارس؟

سرورهای سامسونگ در حال تبدیل شدن به زامبی سایبری هستند!

مالک شریعتی، نماینده مجلس: 15 میلیارد دلار ارز در خانه‌های مردم است

شمایل راست سنتی و نماد محافظه‌کاری

نخست‌وزیر پاکستان: در جنگ با هند پیروز شدیم

برای تندروها اهمیت ندارد مردم چقدر تحت فشار هستند!

لیبرمن: روابط اسرائیل و آمریکا در بدترین وضعیت قرار دارد

سیاستمدار صهیونیست: اسرائیل در جهان منزوی است

کلاهبرداری 270 میلیاردی یک زن با فروش انواع خودرو

رمزارزهای غیرمجاز و فرسودگی شبکه؛ دلایل دیگر بحران برق از زبان نماینده مجلس

تصمیم با داده غلط، آتش زیر خاکستر نارضایتی را شعله‌ور می‌کند

از زیرزمین تا بالای سر دشمن

درگیری مرگبار دو همسایه بر سر بچه گربه‌ها؛ متهم فراری اعتراف کرد

از ونزوئلا تا تهران؛ وقتی نفت داریم ولی برق نداریم!

ارزشمندترین شرکت‌های جهان در ماه مه 2025

بابک زنجانی وارد می شود؛ نفت، خودرو، ریل و...

اتفاق جالبی که برای بانک‌های پر مصرف روی داد

صدور مجوز ورود و توزیع بنزین سوپر صادر شد

سونی توانایی‌های صوتی گوشی پرچمدار جدیدش را به‌نمایش گذاشت

رصد آیزنهاور با مهاجر 6

اعتراض هزاران صهیونیست به سیاست‌های نتانیاهو

یونیسف: طرح اسرائیل برای امداد رسانی انتخاب بین کوچ یا مرگ است

رازگشایی از فروش کودک در بیمارستان؛ نوزاد 2 ماهه صد میلیون تومان فروخته شد

پایان بورس 20 اردیبهشت 1404؛ فشار بازار سهام افتاد!

نماینده مجلس:‌ دو پتروپالایشگاهی که در دولت قبل قرار بود ساخته شود پیشرفت خاصی نداشت

وزیر خارجه چین سفر شی به مسکو را «موفقیت‌آمیز» خواند

وکالت رایگان مصدومان حادثهٔ بندر شهید رجایی

طرح‌های جذاب کارگران نخبه برای بهره‌وری تولید

انتظارات از سفر ترامپ به خلیج فارس

اسرائیل هیوم: ترامپ برای تحقق هرچه زودتر توافق مبادله اسیران فشار اصرار دارد

مرگ مرموز دختر جوان؛ متهم ادعای بی‌گناهی کرد

فاجعه برای گیمرها؛ قیمت کنسول بازی تا 70 درصد گران می‌شود؟

آتش‌بس بین هند و پاکستان دوام نیاورد

«عدم عضویت در ناتو»؛ شرط ویتکاف برای صلح اوکراین

پاکستان: اگر پاسخ نمی‌دادیم، هند تهاجمی‌تر می‌شد

دنا پلاس در بازار چقدر گران‌تر از کارخانه است؟

خیمه‌شب‌بازی برای به هم زدن مذاکرات هسته‌ای

سانحه شدید در جاده؛ پژو 207 له شد اما سرنشینان سالم ماندند!

قابلیت تجربه بین نسلی در نسخه پولی بازی Deltarune ارائه می‌شود

توهم ترامپ در مورد خلیج فارس