پیام ویژه

آخرين مطالب

جذب 94 هزارمیلیارد ریال سرمایه گذاری درکیش در8سال گذشته منطقه آزاد کیش

جذب 94 هزارمیلیارد ریال سرمایه گذاری درکیش در8سال گذشته
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - معاون اقتصادی و سرمایه گذاری سازمان منطقه آزاد کیش از جذب 94 هزار میلیارد ریال سرمایه گذاری درجزیره کیش در8سال گذشته تاکنون خبرداد.

به گزارش روابط عمومی و اموربین الملل سازمان منطقه آزاد کیش به نقل ازایرنا، دایوش سلیمی اظهار داشت: در8 سال گذشته تاکنون میزان سرمایه گذاری های جذب شده به صورت میانگین 25 درصد نسبت به مدت مشابه خود افزایش داشته که 78 هزار میلیارد ریال آن در بخش غیرصنعتی و 16 هزار میلیارد ریال نیز در بخش صنعتی سرمایه گذاری شده است.
وی با بیان اینکه 30 درصد سرمایه گذاری های جذب شده در این مدت مربوط به سال 1399 است افزود: سرمایه گذاری تحقق یافته ارزی در این دوره نیز بیش از 578 میلیون دلار تخمین زده شده که به طور متوسط 70 درصد نسبت به مدت مشابه خود رشد داشته است.
سلیمی اضافه کرد: در سال های 93 تا 99 به طور متوسط سالانه 677 شغل در بخش صنعتی منطقه آزاد کیش ایجاد شده و در پایان سال 99 با افزایش بیش از چهار هزار و 700 شغل تعداد کل شاغلان در واحدهای صنعتی به پنج هزار و 400 نفر رسیده است.
وی گفت: در طول خدمت دولت تدبیر و امید در این منطقه به طور متوسط سالانه 18 واحد صنعتی شروع به فعالیت کرده و تاکنون با شروع بکار 126 واحد تعداد واحدهای فعال جزیر به 369 مورد رسیده است.
معاون اقتصادی و سرمایه گذاری سازمان منطقه آزاد کیش با بیان اینکه 60 درصد این واحدها در سال های 98 و 99 شروع بکار کرده است گفت: همچنین با حمایت دولت به طور متوسط هر سال هشت واحد راکد دوباره به مدار تولید بازگشته است.
وی افزود: حمایت های مالی، تسهیل روند تولید و تداوم فعالیت از جمله حمایت های انجام شده در این مدت از واحدهای غیر فعال بوده که در نتیجه آن 56 واحد مجددا شروع به تولید کرده است.
هم اکنون علاوه بر مراکز تجاری و خدماتی، حدود 340 واحد صنعتی و خدمات صنعتی با حجم سرمایه گذاری ریالی 10 هزار و 593 میلیارد ریال و 534 میلیون دلاری در زمینه های مختلف از جمله تولیدات "مصنوعات پلاستیکی، تجهیزات پزشکی، مصنوعات چوبی، بسته بندی مواد غذایی و محصولات آرایشی و بهداشتی" در این منطقه فعال است و دراین واحدها پنج هزارو 567 نفر مشغول به کارهستند.
جزیره کیش یکی از چهار مناطق گردشگر پذیر جنوب غرب آسیا بوده که همه ساله حدود یک میلیون و 800 هزار نفر گردشگر پذیرش می‌کرد که در سال گذشته به حداقل ممکن رسیده است.
کیش از جزیره های استان هرمزگان با بیش از 91 کیلومتر مربع مساحت در 18 کیلومتری کرانه جنوبی ایران واقع شده که در گذشته آن را قیس می خواندند.
این جزیره از دیرباز تاکنون به دلیل موقعیت راهبردی، زیبایی های بی نظیر و توسعه همه‌جانبه اقتصادی و گردشگری مقصد گردشگران و فعالان حوزه تجارت و اقتصاد بوده و همواره یکی از مطرح ترین مناطق آزاد کشور محسوب می‌شود.

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/658511/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تصادف زنجیره‌ای 13 کشته و زخمی بر جا گذاشت

خوش‌بینی سیاسی در بازارهای موازی؛ تحلیلی از بازار ارز و طلا

آیفون 17 پرو مکس شاید با نام آیفون 17 اولترا به بازار بیاید

فاصله‌گذاری معنادار با «سوپر انقلابی ها»

انفجار مهیب در «لاذقیه» سوریه

مالک تلگرام سرانجام فرانسه را ترک کرد

رویترز: آمریکا، کره‌جنوبی را در رده کشورهای «حساس» قرار داد

سال آینده 250 محیط‌بان جذب می‌شوند

«آسیب چشمی» شایع ترین آسیب چهارشنبه سوری

عرضه میوه شب عید با 30% کاهش قیمت

روایت تجارت نیوز از علل و آثار ناترازی بانکی در اقتصاد ایران

منطقه ویژه مرزی مشترک ایران و ترکیه راه‌اندازی می‌شود

شارژ اولیه ساعت هوشمند چقدر است؟

ترامپ از دست رسانه‌های آمریکا عصبانی شد!

ممنوعیت مسافرتی ترامپ برای 41 کشور جهان

هشدار فعال شدن همه گسل های تهران

میوه‌های تنظیم بازاری بالاتر از بازار قیمت خورد

نسخه اولیه سکوی ملی هوش مصنوعی رونمایی شد

کشورهای اروپایی، خواستار تغییر قوانین این اتحادیه برای مقابله با قیمت گاز شدند

افزایش 300 درصدی منابع تغذیه دانشجویی در سال آینده

مرگ مشکوک جوان تازه رها شده از اعتیاد

تلخ‌ترین اتفاق سال 1403؛ سقوط بالگرد رئیس جمهور و شهادت همه سرنشینان/ نظر شما چیست؟

مردم شرق سوریه علیه قانون اساسی دولت جولانی دست به تظاهرات زدند

تخصیص سالانه 7 درصد درآمد ناخالص ملی به تصادفات

آیا کالای اساسی در ماه رمضان و نوروز تامین است؟

قیمت گلکسی تب S10 FE سامسونگ لو رفت؛ گران‌تر از نسل قبل

سقوط یک پهپاد اسرائیلی در جنوب فلسطین اشغالی

مختومه شدن 665 هزار فقره پرونده در سازمان تعزیرات حکومتی

«نظر» جایگزین «کامنت» شد

کالبدشکافی مک‌بوک ایر M4 تعمیرپذیری مشابه مدل‌های قبلی را نشان می‌دهد

معترضان ایلان ماسک تسلاهایش را به آتش کشیدند

اوکراین در آستانه از دست دادن کارت بازی کورسک

ورود 3000 اتوبوس برقی به ناوگان اتوبوسرانی در سال آینده

سقف برداشت از خودپردازها از امروز 300هزار تومان شد

یرئیس جمهور مجارستان:‌ اروپا می‌خواهد اوکراین را استعمار کند

دستیار رییس سازمان بورس: جاماندگان سهام عدالت منتظر نباشند

حمله وحشیانه رژیم صهیونیستی؛ 9 غیرنظامی فلسطینی شهید شدند

حماس بیانیه داد؛ تنها پس از آغاز مرحله دوم مذاکرات توافق غزه، زندانیان را آزاد می‌کنیم

زلنسکی: سربازان اوکراینی در «کورسک» محاصره نشده‌اند

حمله پهپادی اسرائیل به لبنان؛ دو نفر شهید شدند

فروش مواد محترقه در واحدهای صنفی ممنوع است

اقتصاد انگلیس بر خلاف پیش‌بینی‌ها کوچک شد

با دستور وزیر راه و شهرسازی 24.5 کیلومتر از مسیر ایواوغلی تا گیت منطقه آزاد ماکو احداث می‌شود

پس‌لرزه‌های حادثه تروریستی قطار در پاکستان؛ اسلام‌آباد انگشت اتهامش را به سمت هند گرفت

مخالفت جدی بخش خصوصی با طرح تولید تلفن همراه در خارج از کشور

گوگل و OpenAI به‌دنبال معافیت دولتی برای آموزش هوش مصنوعی با محتوای کپی‌رایت هستند

گوگل می‌خواهد اجرای بازی‌های اندروید روی PC را ممکن کند

بازی سوم مجموعه‌ Space Marine با نبردهایی عظیم‌تر در راه است

سرمقاله ابتکار/ چه گذشت و چه خواهد شد؟

انگلیس: نگذاریم پوتین با توافق ترامپ بازی دربیاورد