پیام ویژه

آخرين مطالب

با آتش نشانی در 4 سالی که گذشت/5

از توسعه تجهیزات تا کاهش زمان رسیدن به محل حادثه شهرداری تهران

از توسعه تجهیزات تا کاهش زمان رسیدن به محل حادثه
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - شهر:مهدی جمالی نژاد رئیس سازمان شهرداری ها و دهیاری های وزارت کشور آخرین وضعیت توسعه و تجهیزات سازمان آتش نشانی شهرداری تهران را تشریح کرد.

به گزارش شهر مدیریت هر کلانشهر برای افزایش ایمنی و تامین زیر ساخت های لازم برای بهبود کیفیت زندگی و به حداقل رساندن نیاز به حمایت نهاد های بالای دستی دارد. یکی از نهاد های بالا دستی برای کمک به مدیریت کلانشهر ها و بهبود سطح زندگی شهروندان وزارت کشور و نهاد زیر مجموعه آن با عنوان سازمان شهرداری ها و دهیاری های وزارت کشور است.
مهدی جمالی نژاد رئیس سازمان شهرداری ها و دهیاری های وزارت کشور در گفت و گوی با خبرنگار شهر در تشریح آخرین وضعیت تجهیزات ایمنی پایتخت در حوزه آتش نشانی گفت: مدیریت شهر تهران در سال‌های اخیر با اختصاص منابع و بودجه مناسب ، گام‌های بلندی جهت به روز رسانی تجهیزات در آتش نشانی تهران برداشته شده است ( نزدیک به 600 میلیارد تومان برای توسعه توان عملیاتی آتش نشانی ).
رئیس سازمان شهرداری ها و دهیاری های وزارت کشور افزود: این وسایل در انواع مختلف شامل خودروهای اطفایی ، خودروهای نردبان با ارتفاع های مختلف تا ارتفاع 64 متر، تجهیزات انفرادی مربوط به حفاظت فردی آتش نشانان، انواع تجهیزات نجات، خودروها و تجهیزات مربوط به امداد رسانی در سیل، خودروهای ویژه معابر کم عرض شهر، توسعه کمی شیرهای آتش نشانی که مشخصاًیکی از تجهیزات بسیار مهم در پشتیبانی عملیات اطفا در شهرها می باشند و در سال 99 تعداد 1200 عدد نصب و تعداد این شیرها در شهر به حدود 9000 دستگاه رسیده است.
جمالی نژاد اضافه کرد: با توجه به شرایط فعلی آتش نشانی تهران می توان گفت ، شاهد وضعیت خوبی هستیم و البته باید توجه داشت که این حرکت و تلاش باید مستمر باشد.
او در پاسخ به این سوال که تجهیزات آتش نشانی تهران نسبت به گذشته چه تغییراتی داشته است، گفت: در توسعه ایستگاه های آتش نشانی نیز با دو رویکرد افزایش تعداد ایستگاه ها به منظور کاهش زمان دسترسی آتش نشانان به محل حادثه به طوری که این زمان از میانگین چهار دقیقه و نوزده ثانیه به چهار دقیقه و نه ثانیه کاهش یافته که حاصل اصافه شدن شش ایستگاه آتش نشانی و رسیدن به مرز 133 ایستگاه در شهر تهران هستیم که این تعداد تا پایان سال به 136 ایستگاه ارتقاء خواهد یافت.
رئیس سازمان شهرداری ها و دهیاری های وزارت کشور ادامه داد: نباید این نکته را فراتموش کرد که قدمت ساختمان بعضی از ایستگاه ها و یا تغییر شرایط ترافیکی شهر مناسب سازی موقعیت مکانی و یا تخریب و نوسازی ایستگاه های قدیمی است.
جمالی نژاد در پاسخ به این سوال که با توجه به مطالب مطرح شده در حال حاضر کسورات بخش آتش نشانی پایتخت در چه حوزه هایی است، گفت: مهمترین بحث در این بخش فرهنگ سازی و پیشگیری به عنوان یک اصل و نهادینه شدن مقررات ملی و ضوابط ایمنی است که علیرغم تمامی تلاشهای صورت پذیرفته هنوز نیازمند توجه جدی تری است.
او ادامه داد: هزینه بر بودن تجهیزات و ماشین الان آتش نشانی و اینکه شهرداری ها توان مالی لازم برای تامین آن را نداشته تدابیری مانند معافیت مالیاتی واردات و حمایت های داخلی تولید این اقلام را می طلبد .رئیس سازمان شهرداری ها و دهیاری های وزارت کشور ادامه داد: علاوه بر بروز رسانی سریع مقررات آموزش های تخصصی و مدرن به آتش نشانان شناسایی رفتار حریق با توجه به مصالح جدید یکی از نیازهای اساسی است.
جمالی نژاد در تشریح برنامه وزارت کشور برای توسعه تجهیزات آتش نشانی در کلانشهر تهران افزود: توسعه آتش نشانی و ارتقاء ایمنی شهر از طریق ظرفیت های قانونی و هماهنگی بین بخشی دستگاهها وزارت کشور در این ارتباط لایحه مدیریت یکپارچه آتش نشانی شهری و روستایی را با همراهی شهرداری تهران تهیه و به دولت ارائه نموده است که در مراحل پایانی تصویب است .
رئیس سازمان شهرداری ها و دهیاری های وزارت کشور ادامه داد: در بند( خ)تبصره 5 بودجه 1400 بالغ بر 10میلیارد ریال اعتبار برای تامین خودروهای نردبان دار و ماشین آلات آتش نشانی پیش بینی شده است که با پایدار نمودن آن بخشی از ماشین آلات مورد نیاز خودرویی شهر تهران تامین خواهد شد.
جمالی نژاد ادامه داد: در راستای اجرای مصوبه دولت مبنی بر ایمن سازی ابنیه و تاسیسات دستگاههای اجرایی نظارت دقیق تر از سوی شهرداری تهران بعمل آمده و مراتب ناایمنی به دستگاه ها تذکر و برخورد بعمل می آید.
او با اشاره به تفاهم نامه انجام شده فی مابین شهرداری تهران و وزارت کشور گفت: در قالب تفاهم نامه فی مابین وزارت کشور و شهرداری تهران که در آخر سال گذشته منعقد شد موضوع آموزش های تخصصی و تربیت مربی در دستور کار قرار گرفته است که اولین دوره آن در هفته آتی بصورت کاملا رایگان برای فرماندهان آتش نشانی استان تهران برگزار خواهد شد.

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/663869/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مجازات عدم‌ارائه‌دهندگان اطلاعات اتباع غیرمجاز به بازرسان کار

یارانه خانوارهای دهکهای چهارتا نهم واریز شد

سفره‏‌های فقیر، بدن‌‏های بیمار

دستگیری سارقان حرفه‌ای کابل با 37 فقره سرقت

توقف قدرت‌نمایی؛ عاملان نزاع به صحنه جرم بازگردانده شدند

از آتش تا میز مذاکره؛ عملکرد مجالس نهم تا دوازدهم درباره مذاکرات هسته‎ ای

سانتیمانتالیسم روشنفکرانه

وزیر خارجه اسرائیل فرانسه را به خاطر به رسمیت شناختن فلسطین تهدید کرد

اهمیت مدیریت زمان در رانندگی

واکنش بازار مسکن به کاهش 22 هزار تومانی قیمت دلار

حملات آمریکا به غرب یمن

آمریکا آب پاکی را روی دست اوکراین ریخت

وزیر بهداشت: سهم سلامت از تولید ناخالص ملی نزدیک به 6 درصد است

سرعت بالای وانت، پاکبان را به گام مرگ کشاند

تغییرات حقوق بازنشستگان کشوری به اردیبهشت موکول شد

ChatGPT حالا می‌تواند موقعیت مکانی عکس‌ها را با دقتی شگفت‌انگیز شناسایی کند

استراتژی هوشمندانه از مسکو تا رم

ادعای زلنسکی درباره پیشروی در کورسک

بیشترین علت تصادفات رانندگی در تهران

خرید تضمینی گندم توسط تعاون روستایی از 6 استان

واریز حقوق فروردین بازنشستگان کشوری بر مبنای حکم حقوق سال 1403

پیام سعودی چه بود؟

بزرگترین تبادل اسرا بین روسیه و اوکراین از زمان شروع جنگ

ماجرای غش‌کردن یک دختر در کنفرانس خبری ترامپ چه بود؟

یکی از نیروهای امنیتی در حین مأموریت شهید شد

پیکر غزاله بعد از حادثه چه شد؟

وبینار رایگان آموزش ترید / درآمد 100 دلار روزانه بعد از این وبینار دور از ذهن نیست! + 50 هزار ارز په‌په

خودرو 387 میلیون دلار ارز گرفت

روسیه مدعی آزادسازی بیش از 99 درصد استان کورسک اوکراین شد

خانواده‌های شهدا و ایثارگران ذخایر ارزشمند نظام جمهوری اسلامی ایران هستند/ باید از ظرفیت نخبگان ایثارگری استفاده شود

آمار قابل‌تامل آزمایش‌های پزشکی در ایران

شهادت یکی از نیروهای امنیتی مازندران حین مأموریت

پیش‌بینی مسیر پرچالش بازار نفت در سال 2025

برنامه/ با PC Remote Play ریزر می‌توانید بازی‌های پی‌سی را روی گوشی تجربه کنید

جان کری تو هم؟!

قمار نافرجام زلنسکی در خاک روسیه

آغاز تظاهرات علیه ترامپ از امروز در سراسر آمریکا

سخنگوی قسام: همچنان سرنوشت اسیر اسرائیلی دارای تابعیت آمریکایی نامعلوم است

قتل مادربزرگ به‌ خاطر لپ‌تاپ

شرایط بهره مندی از طرح رایگان چکاپ سلامت اعلام شد

صدای این بلندگو را فقط صاحبش می‌شنود

مزدوران 50هزار نفری آمریکا در یمن

نزدیک به 300 اسیر روسی و اوکراینی مبادله شدند

افشای پیشنهاد عجیب اروپا به اوکراین درباره ادامه جنگ با روسیه

نجات دختر 16 ساله از دست هیولای هوسران

طعنه اسیر صهیونیست به ترامپ

رسانه عربی: اسرائیل استحکامات جدیدی در «داخل اراضی لبنان» می‌‎سازد

عروسی که عزا شد؛ فوت جوان 25 ساله بر اثر تیراندازی

ادامه روند ریزش قیمت طلا و ارز؛ دلار به کانال 84 هزارتومان بازگشت

پیام پادشاه سعودی چه بود؟