پیام ویژه

آخرين مطالب

القدس العربی: ایران ضربات سختی به اسرائیل زد یادداشت

القدس العربی: ایران ضربات سختی به اسرائیل زد
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - کیهان /متن پیش رو در کیهان منتشر شده و انتشار آن به معنای تایید تمام یا بخشی از آن نیست
یک روزنامه منطقه‌ای عرب زبان نوشت، ضربات مقاومت فلسطین به اسرائیل، اقتدار منطقه‌ای ایران را نشان داد.
روزنامه القدس العربی در گزارشی نوشت: ضربات اخیر مقاومت فلسطین به اسرائیل نشان داد که ایران تا چه اندازه در افزایش قدرت گروه‌های مقاومت در منطقه موفق عمل کرده است. در همین زمینه روجر بویس در روزنامه انگلیسی خاطر نشان می‌کند: اسرائیل‌اشتباه کرد و در همان دامی افتاد که خود آن را به وجود آورده بود و موشک‌ها به طور غیرمنتظره از نوار غزه به سوی اسرائیل (سرزمین‌های‌اشغالی) شلیک شدند. همچنین اعتراضات در سراسر کرانه باختری شعله‌ور گردید و از یک انتفاضه جدید سخن به میان آمد و بر اساس یک پیش‌بینی واقعی «معامله قرن» «دونالد ترامپ» قبل از شکوفا شدن نابود خواهد شد.
مقاومت فلسطین چند هزار موشک را به سوی شهرهای مختلف از جمله تل آویو شلیک کرد و فضایی از رعب و وحشت ایجاد کرد... ویدیویی در سطح گسترده منتشر شد. این ویدئو یک مرد فلسطینی را نشان می‌دهد که در هنگام شلیک موشک‌های مقاومت از غزه به سوی سرزمین‌های‌اشغالی فریاد می‌کشد، «یا لثارات سلیمانی»، «یا لثارات قاسم» و «بسم الله قاصم الجبارین». انتشار این ویدئو باعث شد تا پرونده موشک‌های موجود در اختیار دو جنبش حماس و جهاد اسلامی و نقش ایران در این پرونده بار دیگر در مطبوعات اسرائیل مطرح شود.
روزنامه «جروزالم پست» گزارشی در ارتباط با زرادخانه موشکی جنبش مقاومت اسلامی حماس و تشکیلات جهاد اسلامی در فلسطین منتشر کرد و نوشت: ارزیابی سازمان اطلاعات اسرائیل نشان می‌دهد که حماس ده‌ها نوع موشک با برد بین 100 تا 160 کیلومتر در اختیار دارد که می‌توانند بخش اعظم اسرائیل را پوشش دهند و جهاد اسلامی نیز تعداد اندکی موشک‌های «براق 100 » را در اختیار دارد که برد آنها بیش از 100 کیلومتر است. حماس همچنین صدها موشک در اختیار دارد که برد آنها بین 70 تا 80 کیلومتر است و می‌توانند سه هدف مهم یعنی تل‌آویو و شهرهای در مسیر آن و فرودگاه «بن گوریون» و بیت المقدس را مورد هدف قرار دهند. جهاد اسلامی نیز تعداد اندکی موشک «براق 70 » با برد مشابه در اختیار دارد. بر اساس ارزیابی نهادهای اطلاعاتی اسرائیل، انبارهای موشکی حماس دربردارنده 5 تا 6 هزار موشک کوتاه برد است.
برای مراکز تصمیم‌گیری اسرائیل، نقش ایران در پیشبرد توان همپیمانان منطقه‌اش در زمینه ساخت و پیشبرد سامانه‌های موشکی آشکاراست. «عاموس هرئیل» در روزنامه «هاآرتص» یادآور شد، ایران به پیشرفت نمایانی در پیشبرد صنایع تسلیحاتی خود و ساخت راکت‌ها و موشک‌های دقیق و بالستیک و پهپاد دست یافته است.
هرئیل افزود: نهادهای اطلاعاتی اسرائیل هم‌اکنون شاهد خیزش قابل توجهی در توان ایران در زمینه‌های گوناگون هستند. وی همچنین به یگان 340 متعلق به نیروهای سپاه قدس‌اشاره کرد که در زمینه بحث و بررسی و پیشبرد خدمات ارائه شده به تمامی گروه‌های مسلح همپیمان تهران مشغول فعالیت است. رهبران ایران در نظر دارند که هر یک از این گروه‌ها بتوانند در کشور خود در زمینه تولید مواد مورد نیاز خویش به خوکفایی برسند به گونه‌ای که دیگر نیازی به ارسال سلاح نداشته باشند، زیرا چنین توانی در کمتر قابل شناسایی است.

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/667257/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

واژگونی تراکتور جان راننده 70 ساله را گرفت

کاهش نسبی دما در شرق و جنوب شرق کشور

پیش بینی بورس یکشنبه 31 فروردین 1404

رونمایی ناتینگ فون 3 در تابستان 1404 رسماً تأیید شد

چین، روسیه و ایران را دور می‌‏زند

کناره‌گیری قریب الوقوع رونن بار از ریاست شاباک

کمک 1 میلیارد دلاری سازمان ملل به سوریه

ترامپ از زمان بازگشت به کاخ سفید تاکنون با رئیس کمیسیون اروپا صحبت نکرده است

آمریکا صدور روادید دانشجویی برای چینی‌ها را بدون دلیل لغو کرد

مجازات عدم‌ارائه‌دهندگان اطلاعات اتباع غیرمجاز به بازرسان کار

یارانه خانوارهای دهکهای چهارتا نهم واریز شد

سفره‏‌های فقیر، بدن‌‏های بیمار

دستگیری سارقان حرفه‌ای کابل با 37 فقره سرقت

توقف قدرت‌نمایی؛ عاملان نزاع به صحنه جرم بازگردانده شدند

از آتش تا میز مذاکره؛ عملکرد مجالس نهم تا دوازدهم درباره مذاکرات هسته‎ ای

سانتیمانتالیسم روشنفکرانه

وزیر خارجه اسرائیل فرانسه را به خاطر به رسمیت شناختن فلسطین تهدید کرد

اهمیت مدیریت زمان در رانندگی

واکنش بازار مسکن به کاهش 22 هزار تومانی قیمت دلار

حملات آمریکا به غرب یمن

آمریکا آب پاکی را روی دست اوکراین ریخت

وزیر بهداشت: سهم سلامت از تولید ناخالص ملی نزدیک به 6 درصد است

سرعت بالای وانت، پاکبان را به گام مرگ کشاند

تغییرات حقوق بازنشستگان کشوری به اردیبهشت موکول شد

ChatGPT حالا می‌تواند موقعیت مکانی عکس‌ها را با دقتی شگفت‌انگیز شناسایی کند

استراتژی هوشمندانه از مسکو تا رم

ادعای زلنسکی درباره پیشروی در کورسک

بیشترین علت تصادفات رانندگی در تهران

خرید تضمینی گندم توسط تعاون روستایی از 6 استان

واریز حقوق فروردین بازنشستگان کشوری بر مبنای حکم حقوق سال 1403

پیام سعودی چه بود؟

بزرگترین تبادل اسرا بین روسیه و اوکراین از زمان شروع جنگ

ماجرای غش‌کردن یک دختر در کنفرانس خبری ترامپ چه بود؟

یکی از نیروهای امنیتی در حین مأموریت شهید شد

پیکر غزاله بعد از حادثه چه شد؟

وبینار رایگان آموزش ترید / درآمد 100 دلار روزانه بعد از این وبینار دور از ذهن نیست! + 50 هزار ارز په‌په

خودرو 387 میلیون دلار ارز گرفت

روسیه مدعی آزادسازی بیش از 99 درصد استان کورسک اوکراین شد

خانواده‌های شهدا و ایثارگران ذخایر ارزشمند نظام جمهوری اسلامی ایران هستند/ باید از ظرفیت نخبگان ایثارگری استفاده شود

آمار قابل‌تامل آزمایش‌های پزشکی در ایران

شهادت یکی از نیروهای امنیتی مازندران حین مأموریت

پیش‌بینی مسیر پرچالش بازار نفت در سال 2025

برنامه/ با PC Remote Play ریزر می‌توانید بازی‌های پی‌سی را روی گوشی تجربه کنید

جان کری تو هم؟!

قمار نافرجام زلنسکی در خاک روسیه

آغاز تظاهرات علیه ترامپ از امروز در سراسر آمریکا

سخنگوی قسام: همچنان سرنوشت اسیر اسرائیلی دارای تابعیت آمریکایی نامعلوم است

قتل مادربزرگ به‌ خاطر لپ‌تاپ

شرایط بهره مندی از طرح رایگان چکاپ سلامت اعلام شد

صدای این بلندگو را فقط صاحبش می‌شنود