پیام ویژه

آخرين مطالب

بازسازی 120 هزار متر مربع بنای ارزشمند در تهران شهرداری تهران

بازسازی 120 هزار متر مربع بنای ارزشمند در تهران
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - شهر: 27 خانه موزه تملک، مرمت و احیا شد و در اختیار شهروندان قرار گرفت. بافت تاریخی نیز مورد توجه قرار گرفت و نهضت سرمایه گذاری در احیا بناهای تاریخی و ارزشمند شهر شکل گرفت. بیش از 100 جداره بناهای ارزشمند پیرایش شد و 11 ابنیه تاریخی و فرهنگی معادل 120 هزار متر مربع به نفع شهروندان احیا و بازسازی شد، آرامستان های فرهنگی، تاریخی و مذهبی نیز احیا شد. پهنه ها و گذر های فرهنگی متعددی ایجاد و ساماندهی شدند.

به گزارش شهر، هویت شهر به ساخت و ساز اتوبان و بزرگراه خلاصه نمی شود. بلکه بزرگان شهر، ابنیه های تاریخی شهر، خیابان ها حتی خانه ها و چنارهای قدیمی و... نیز جزو هویت شهر تهران است و دارای عقبه ای تاریخی.
در دوره گذشت بسیاری از انبیه های تاریخی مورد بی مهری قرار گرفت. با وجود آن که بسیاری از فعالان حوزه میراث فرهنگی درباره خطرهایی که ابنیه تاریخی را تهدید می کرد. بارها و بارها هشدار دادند اما دور از چشم مدیران شهری و وزارت میراث فرهنگی و گردشگری خانه های تاریخی یکی بعد از دیگری از پا درآمدند و به خاک نشستند تا جای آنها برج ها و آسمان خراش ها سر به فلک بکشند و جیب مالکان را پر کنند.
در دوره جدید مدیریت شهری، سند راهبردی مدیریت منطقه تاریخی تهران، تملک و احیاء تعداد قابل توجهی از بناهای تاریخی و ارزشمند تهیه شد. ایجاد نهضت سرمایه گذاری در احیاء بناهای تاریخی و ارزشمند، ساماندهی و بازپیرایی راسته ها و گذرهای تاریخی شهر، ایجاد بانک بناهای تاریخی و ارزشمند شناسایی شده در شهر تهران از اقدامات مدیریت شهری در این دوره برای صیانت از میراث تاریخی بوده است.

پیام ویژه


در این دوره سعی شد اقداماتی برای بازآفرینی مکان‌هایی که دارای پیشینه قابل توجه هستند، انجام شود. این کارها بر مبنا و رویکرد اقتصاد مبتنی بر فرهنگ انجام شده است. موزه‌های دخانیات و پمپ بنزین، بوتیک هتل، خانه معمار، تالار مشاهیر ورزش و خانه موزه سیمین و جلال از جمله پروژه‌های به‌سرانجام رسیده به شمار می‌رود. ضمن اینکه موزه صنعت با احیای کارخانه سیمان تهران، خانه موزه نیما، و... نیز در حال انجام است.
در این راستا 27 خانه موزه تملک، مرمت و احیا شد و در اختیار شهروندان قرار گرفت. بافت تاریخی نیز مورد توجه قرار گرفت و نهضت سرمایه گذاری در احیا بناهای تاریخی و ارزشمند شهر شکل گرفت. بیش از 100 جداره بناهای ارزشمند پیرایش شد و 11 ابنیه تاریخی و فرهنگی معادل 120 هزار متر مربع به نفع شهروندان احیا و بازسازی شد، آرامستان های فرهنگی، تاریخی و مذهبی نیز احیا شد. پهنه ها و گذر های فرهنگی متعددی ایجاد و ساماندهی شدند.

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/667983/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سقوط 7 تن از اعضای یک خانواده در چاه کشاورزی؛ 6 نفر جان باختند

مقاومت غیرمنتظره؛ گوشی گوگل 4 روز در جکوزی ماند و سالم بیرون آمد

مدودف: عملیات نظامی روسیه در اوکراین ابدی نیست

لاپید: نتانیاهو باید ترس از یمنی‌ها را کنار بگذارد

بدون تعارف امشب با حاج علی ملائکه مداح و خادم حرم مطهر رضوی

جشن بزرگ امام رضایی ها در تهران

شرط عجیب اسراییل برای صدور مجوز ورود کمک‌های غذایی به غزه

پیش بینی قیمت طلا و سکه 20 اردیبهشت 1404

احتمال استفاده از تراشه اگزینوس 2600 در سری گلکسی S26 افزایش یافت

رالی بیت کوین به اوج؛ هدف بعدی 105 هزار دلار؟

رویترز: آمریکا و اروپا در حال نهایی‌سازی پیشنهاد آتش‌بس 30 روزه بین اوکراین و روسیه هستند

آلمان، اوکراین را نا اُُمید کرد

این لوازم آرایشی غیرمجاز اعلام شد

عضو سابق راکستار: GTA 6 در مقایسه با دیگر عناوین ارزش 80 دلار را دارد

اکونومیست: پوتین چه می‌خواهد؟

پوتین: مصر شریک کلیدی ما در آفریقا است

فرمانده مقاومت در حمله اسرائیل به شهادت رسید

جانباز 70درصد «حاج حسن خیری» به مقام والای شهادت نائل آمد

طراحی دایره‌ای گلکسی واچ سامسونگ اصلاح می‌شود

احتمال حذف اسرائیل از معادله توافق هسته‌ای واشنگتن-ریاض

آماده‌باش تمام نیروهای امدادی برای برگزاری اجتماع امام رضایی‌ها

وزیر صمت: صنعت و تولید در اولویت تامین انرژی و برق است

ارتش پاکستان: پاسخ به هند قطعی و در زمان مشخص از سمت ما خواهد بود

حمله به نظامیان پاکستان در وزیرستان 9 کشته برجای گذاشت

سفیر روسیه تحریم‌های جدید لندن را «بی‌اثر» خواند

چراغ سبز ترامپ به خزانه‌داری آمریکا برای کاهش تعرفه چین

ترافیک سنگین در محور کندوان؛ یک طرفه‌شدن جاده چالوس از ساعت 18

صدا، دوربین، سیگار، حرکت!

ارتش یمن: به فرودگاه بن‌گوریون حمله موشکی کردیم

تشدید مراقبت از بیماری‌های حاد تنفسی با تاکید بر کرونا و آنفلوانزا

20 هزار موتور فرسوده در تهران با موتور برقی جایگزین می‌شوند

جدیدترین تصاویر تبلیغاتی گلکسی S25 اج از عمر باتری 1 روزه خبر می‌دهند

انتقاد رئیس‌جمهوری برزیل از ترامپ در دیدار با پوتین

دستیار پوتین: روسیه دنبال ازسرگیری صادرات گاز به اروپا است

تمدید تعلیق پروازهای سوئیس، آلمان و هند به سرزمین‌های اشغالی

یک مقام آگاه از قوه قضاییه: حکم قطعی برای تتلو صادر نشده است

الاغ هم‌ قیمت پراید شد

واکنش صهیونیست‌ها به حمله موشکی انصارالله یمن

مایک هاکبی: به زودی کمک‌های انسانی به غزه وارد خواهد شد

تغییر ساعت آغاز به کار متروی تهران از فردا

ویجت نوار جستجو گوگل در اندروید بازطراحی خواهد شد

تصاویری از فرار دسته جمعی شهرک نشینان صهیونیست در پی شلیک موشک یمن

پیش‌ بینی بورس شنبه 20 اردیبهشت 1404

انگلیس: تنش‌ها میان هند و پاکستان نگران‌کننده است

حماس: حقوق ابتدایی ملت فلسطین قابل مذاکره نیست

پایه‌گذار مفهوم "قدرت نرم"، در 88 سالگی درگذشت

6 میلیون ایرانی به آسم مبتلا هستند

حمله موشکی یمن به فلسطین اشغالی؛ پروازهای فرودگاه تل‌آویو متوقف شد

نرخ بهره در کشورهای مختلف جهان در سال 2025 چقدر است؟

دولت دوم ترامپ به دنبال تغییر بنیادین در سیاست خارجی آمریکاست