پیام ویژه

آخرين مطالب

امروز آخرین مهلت ثبت نام مصاحبه آزمون دکتری دانشگاه آزاد فرهنگی و اجتماعی

امروز آخرین مهلت ثبت نام مصاحبه آزمون دکتری دانشگاه آزاد
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - باشگاه خبرنگاران / ثبت نام داوطلبان به‌منظور شرکت در مصاحبه دکتری دانشگاه آزاد تا پایان امروز از طریق سایت مرکز سنجش ادامه خواهد داشت.
اواخر اردیبهشت بود که نتایج اولیه دعوت به مصاحبه دکتری دانشگاه آزاد اعلام شد تا براساس آن داوطلبان از نتیجه انتخاب رشته خود مطلع شوند، با این‌حال آن دسته از داوطلبانی که در این مرحله پذیرفته شده‌اند باید برای حضور در مصاحبه آزمون دکتری که قبول شدن در آن به‌معنی پذیرفته شدن برای تحصیل در مقطع دکتری است، برخی نکات را مدنظر قرار دهند که در ذیل به این مباحث اشاره می‌شود.
- ثبت‌نام از داوطلبان به‌منظور شرکت در مصاحبه تا پایان امروز (سه‌شنبه، 4 خرداد) از طریق سایت مرکز سنجش، پذیرش و فارغ‌التحصیلی ادامه خواهد داشت.
- داوطلبانی که واجد شرایط در مرحله مصاحبه علمی آزمون دکتری تخصصی شده‌اند، لازم است با مراجعه به سایت فوق نسبت به انتخاب رشته (یا رشته‌های) مورد نظر خود جهت ثبت‌نام و حضور در مصاحبه علمی اقدام کنند.
- داوطلبان به‌منظور ورود به سامانه باید از کد دسترسی انتخاب رشته (مندرج در ذیل کارنامه اولیه) و کد ملی خود استفاده کنند.
- فرم مربوط به سوابق تحصیلی، علمی، آموزشی و پژوهشی داوطلبان از طریق سامانه قابل دریافت بوده و متقاضیان باید نسبت به تکمیل آن اقدام کنند. داوطلبان فرم را به‌همراه سایر سوابق علمی پژوهشی خود در قالب یک فایل آماده و در سامانه در محل مربوطه بارگذاری کنند.
- داوطلبان امکان بارگذاری تنها یک فایل pdf را خواهند داشت و درصورتی‌که داوطلب بیش از یک فایل را بارگذاری کند، آخرین فایل درنظر گرفته خواهد شد.
- درنظر داشته باشید امکان انتخاب رشته/گرایش به‌منظور ثبت‌نام جهت مصاحبه علمی و پرداخت وجه مصاحبه تنها زمانی امکان‌پذیر خواهد بود که فایل سوابق تحصیلی، علمی، آموزشی و پژوهشی توسط متقاضی در سامانه بارگذاری شده باشند.
- داوطلبان لازم است پس از پرداخت وجه مصاحبه و ثبت‌نام در رشته (رشته‌های) مورد نظر خود، رسید ثبت‌نام را از منوی سمت راست در سامانه دریافت و تا زمان دریافت برگه ورود به جلسه مصاحبه مجازی نزد خود حفظ کنند.
- پس از پرداخت وجه و ثبت‌نام به‌منظور شرکت در مصاحبه امکان لغو ثبت‌نام و عودت وجه تحت هیچ‌شرایطی وجود ندارد. البته داوطلبانی که در بیش از یک رشته دعوت به مصاحبه شده‌اند، می‌توانند با مراجعه به سامانه نسبت به ثبت‌نام در رشته‌های مجاز خود اقدام کنند.
- مصاحبه علمی داوطلبان آزمون دکتری تخصصی در سال جاری به‌صورت مجازی برگزار خواهد شد. زمان و نحوه آن طی اطلاعیه جداگانه اعلام می‌شود.

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/669302/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

زمان آغاز پیش‌فروش بلیت‌ قطارهای مسافری خرداد

نتانیاهو در بن‌بست؛ تحلیل «کارشناسان اسرائیلی» از مذاکرات ایران و آمریکا

خبر خوش وزیر کار برای مستمری‌بگیران تامین اجتماعی

جریان‏‌شناسی اصول‏گرایان و لیدرهایشان

«پوست‌اندازیِ سعودی‌ها»؛ رپرتاژ مجله بریتانیایی برای بن‌سلمان

مرگ نظریه پرداز قدرت نرم

روزنامه ترکیه از توافق پنهان دولت آنکارا و پ.ک.ک خبر داد

کرملین: روسیه پیشنهاد آتش‌بس 30 روزه را بررسی می‌کند

جزئیات جدید از فوت اعضای خانواده در سقوط چاه کشاورزی

دارو هم کالای لاکچری شد؟

کدام خلیج؟ کدام فارس؟

سرورهای سامسونگ در حال تبدیل شدن به زامبی سایبری هستند!

مالک شریعتی، نماینده مجلس: 15 میلیارد دلار ارز در خانه‌های مردم است

شمایل راست سنتی و نماد محافظه‌کاری

نخست‌وزیر پاکستان: در جنگ با هند پیروز شدیم

برای تندروها اهمیت ندارد مردم چقدر تحت فشار هستند!

لیبرمن: روابط اسرائیل و آمریکا در بدترین وضعیت قرار دارد

سیاستمدار صهیونیست: اسرائیل در جهان منزوی است

کلاهبرداری 270 میلیاردی یک زن با فروش انواع خودرو

رمزارزهای غیرمجاز و فرسودگی شبکه؛ دلایل دیگر بحران برق از زبان نماینده مجلس

تصمیم با داده غلط، آتش زیر خاکستر نارضایتی را شعله‌ور می‌کند

از زیرزمین تا بالای سر دشمن

درگیری مرگبار دو همسایه بر سر بچه گربه‌ها؛ متهم فراری اعتراف کرد

از ونزوئلا تا تهران؛ وقتی نفت داریم ولی برق نداریم!

ارزشمندترین شرکت‌های جهان در ماه مه 2025

بابک زنجانی وارد می شود؛ نفت، خودرو، ریل و...

اتفاق جالبی که برای بانک‌های پر مصرف روی داد

صدور مجوز ورود و توزیع بنزین سوپر صادر شد

سونی توانایی‌های صوتی گوشی پرچمدار جدیدش را به‌نمایش گذاشت

رصد آیزنهاور با مهاجر 6

اعتراض هزاران صهیونیست به سیاست‌های نتانیاهو

یونیسف: طرح اسرائیل برای امداد رسانی انتخاب بین کوچ یا مرگ است

رازگشایی از فروش کودک در بیمارستان؛ نوزاد 2 ماهه صد میلیون تومان فروخته شد

پایان بورس 20 اردیبهشت 1404؛ فشار بازار سهام افتاد!

نماینده مجلس:‌ دو پتروپالایشگاهی که در دولت قبل قرار بود ساخته شود پیشرفت خاصی نداشت

وزیر خارجه چین سفر شی به مسکو را «موفقیت‌آمیز» خواند

وکالت رایگان مصدومان حادثهٔ بندر شهید رجایی

طرح‌های جذاب کارگران نخبه برای بهره‌وری تولید

انتظارات از سفر ترامپ به خلیج فارس

اسرائیل هیوم: ترامپ برای تحقق هرچه زودتر توافق مبادله اسیران فشار اصرار دارد

مرگ مرموز دختر جوان؛ متهم ادعای بی‌گناهی کرد

فاجعه برای گیمرها؛ قیمت کنسول بازی تا 70 درصد گران می‌شود؟

آتش‌بس بین هند و پاکستان دوام نیاورد

«عدم عضویت در ناتو»؛ شرط ویتکاف برای صلح اوکراین

پاکستان: اگر پاسخ نمی‌دادیم، هند تهاجمی‌تر می‌شد

دنا پلاس در بازار چقدر گران‌تر از کارخانه است؟

خیمه‌شب‌بازی برای به هم زدن مذاکرات هسته‌ای

سانحه شدید در جاده؛ پژو 207 له شد اما سرنشینان سالم ماندند!

قابلیت تجربه بین نسلی در نسخه پولی بازی Deltarune ارائه می‌شود

توهم ترامپ در مورد خلیج فارس