پیام ویژه

آخرين مطالب

احتمال کمبود گاز در آلمان سياسي

احتمال کمبود گاز در آلمان
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - رئیس آژانس شبکه (انرژی) فدرال آلمان با تاکید بر اینکه بحران برق این کشور تمام نشده، هشدار داد: ممکن است برای جلوگیری از بحران انرژی در زمستان آینده به کاهش بیشتر مصرف گاز طبیعی مجبور شویم.
به گزارش مشرق، کلاوس مولر، رئیس آژانس شبکه (انرژی) فدرال آلمان هشدار داد، ممکن است نیاز باشد، مشاغل و خانوارهای آلمانی برای جلوگیری از بحران انرژی در زمستان آینده مصرف گاز طبیعی خود را بیشتر کاهش دهند.
وی در مصاحبه‌ای با فایننشال تایمز در مورد خطر کمبود احتمالی گاز صحبت کرد و هشدار داد: بحران برق در آلمان «تمام نشده است» و این امر بسیار به سردتر بودن یا نبودن زمستان امسال نسبت به سال گذشته وابسته است.
به گفته این مقام آلمانی، این وضعیت تا حد زیادی به این موضوع بستگی دارد که آیا دولت همچنان به محدود کردن استفاده از گاز و اطمینان از عرضه متنوع ادامه می‌دهد یا خیر.
وی خاطرنشان کرد: آلمان در زمستان 24-2023 برای نخستین بار تجربه زمستان بدون هیچ گاز دریافتی از روسیه را خواهد داشت و این درحالی است که انتظار نمی‌رود عرضه گاز طبیعی مایع (ال‌ان جی) در جهان، امسال و سال آینده به میزان چشم‌گیری افزایش یابد.

پیام ویژه


مولر افزود: صنعت آلمان در نتیجه صرفه جویی شدید انرژی توسط شرکت ها و خانوارها، زمستان امسال، 20 درصد گاز کمتری مصرف کرد اما ممکن است مجبور باشد، مصرف را بیشتر هم کاهش دهد.
وی به فایننشال تایمز گفت: «ما بسیار خوش شانس بودیم که در سال 23-2022 زمستان بسیار معتدلی در اروپا داشتیم.»
این مقام آلمانی تصریح کرد: «شما می‌بینید که آب و هوا چه تأثیر مهمی دارد، می بینید چقدر گاز باید برای گرم کردن خانه ها در هنگام سردی هوا سوزانده شود.»
رئیس شبکه فدرال آلمان همچنین هشدار داد: بهبود اقتصادی چین می‌تواند به افزایش تقاضا برای گاز منجر شود که می تواند پیامدهای قیمتی به دنبال داشته باشد.
آلمان به همراه سایر دولت‌های اروپایی به تدریج وابستگی به عرضه انرژی روسیه را کاهش داده‌اند. در حالی که اتحادیه اروپا واردات گاز از خط لوله روسیه را ممنوع نکرد اما انتقال گاز این کشور به اروپا به علت تحریم‌های مربوط به اوکراین و به دنبال خرابکاری که خط لوله نورد استریم یک را از کار انداخت، به میزان قابل توجهی کاهش یافت. این خط لوله یکی از مسیرهای اصلی برای انتقال گاز روسیه به اروپا بود.
در نتیجه، آلمان دیگر گاز روسیه را مستقیما دریافت نمی‌کند و به گفته مولر، قیمت انرژی دیگر به اندازه‌ای که قبلا بود، پایین نمی‌اید.
پیش از این، نتایج یک تحقیقات موسسه مکنزی نشان داده بود، ممکن است آلمان طی دو سال آینده با کمبود برق مواجه شود.
بر اساس نتایج این تحقیقات، آلمان تا سال 2025 با کمبود 4 گیگاوات برق مواجه خواهد بود و این رقم تا سال 2030 به 30 گیگاوات افزایش پیدا خواهد کرد.
این تحقیق هشدار داد است که این کشور در حال حرکت به سوی کمبود جدی برق است و اختلاف 30 گیگاواتی بین تولید و میزان مورد نیاز برق در این کشور در سال 2030 برابر با ظرفیت تولید 30 نیروگاه بزرگ حرارتی است.
از طرفی، دولت آلمان باید تا سال 2030 بیش از یک تریلیون دلار برای مقابله با خطرات و چالش‌های ناشی از بحران انرژی اختصاص دهد و این کشور تاکنون در صدر جدول کشورهای اتحادیه اروپا در هزینه کرد انرژی قرار دارد.

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1114294/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

گام تاکتیکی یا پایان یک منازعه دیرینه؟

چرا مذاکرات ایران و آمریکا پیشرفت مشهودی نداشته است؟

تعطیلی بانک‌ها در روزهای پنجشنبه تا پایان تابستان

بحران کم‏‌سوادی میان فقرا

بازگشت به قرنطینه و ماسک؟

موضع‌گیری علیه صادرات پنهان آب

سایه توافق بر دیوار بی‌اعتمادی؟

نوت 16 و نوت 16 پرو رونمایی شدند؛ گوشی‌های ارزشمند میزو با مشخصات چشمگیر

قالیباف فعلا برای ریاست مجلس رقیب ندارد

در خدمت و خیانت کنسرسیوم هسته‌ای

چرایی عقب‌نشینی همزمان آمریکا و چین

دلار نفتی؛ کشورهای جنوب خلیج‌فارس چگونه توسعه یافتند؟

پیش بینی قیمت دلار 24 اردیبهشت 1404

آغاز شمارش معکوس برای مستأجران / بیگی‌نژاد: اجاره مسکن با درآمد خانوارها متناسب نیست

مکرون و کوکایین؛ رسوایی یا شایعه‌سازی؟

یمن : فرودگاه بن گوریون را با موشک بالستیک هایپرسونیک هدف قرار دادیم

ایران 3.5 درجه گرمتر شد

سازمان غذا و دارو از اصلاح قیمت داروها خبر داد

تفاوت عجیب قیمت آرد آزاد و یارانه‌ای

اعتراض خریداران به تغییر قیمت در قراردادهای قطعی خودرو

قیمت خودروهای گروه بهمن

پیش‌بینی بورس چهارشنبه 24 اردیبهشت 1404

گزارشی از چرایی توقف حملات آمریکا به یمن

حضور خانوادگی مردم در نمایشگاه کتاب تهران

رییس سازمان غذا و دارو: قیمت داروها اصلاح می‌شود

پولدارها 29 برابر فقرا یارانه انرژی می‌گیرند

اجاره بها در تهران؛ مطالبه حداقل 20 تا 100 درصدی افزایش اجاره بها در مقایسه با سال گذشته را نشان می‌دهد

تعدیل نیروی گسترده در مایکروسافت؛ دست‌کم 6 هزار نفر اخراج می‌شوند

تأکید اردوغان بر کمک آنکارا برای توقف جنگ اوکراین

ترامپ بایدن شد؛ سردرگمی رئیس جمهور آمریکا در پیدا کردن مسیر!

واکنش‌ها به تغییر ساعت کار مدارس

وقتی سیب را به جای موز قالب می‌کنند!؛ واردات موز با مجوز سیب

قیمت نجومی گیلاس نوبرانه

واردات تلفن همراه مشمول دریافت ضمانت‌نامه بانکی در گمرک شد

نشست هم‌اندیشی کارشناسان حوزه آموزش شاهد و ایثارگر گلستان با حضور مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گلستان

دیدار چهره به چهره مدیر کل بنیاد مازندران با جامعه ایثارگری قائمشهر

برگزاری نخستین همایش بین‌المللی مصدومین شیمیایی با تأکید بر دیپلماسی ایثار و حمایت وزارت امور خارجه

پسر عموی مست، عشق دختر عمویش را کشت

کارشناس اورژانس ناجی دختر 6 ساله شد

برق اتمی نیروگاه بوشهر به مدار می‌آید

استاد دانشگاه جرج واشنگتن: ایران مهم‌ترین محور سفر ترامپ است

هشدار سطح نارنجی هواشناسی/آماده‌باش هلال‌احمر در شمال غربی و غرب کشور

برخورد دو پژو 405 سه قربانی گرفت

11 بانک روسی از کارت‌های ایرانی پشتیبانی می‌کنند، رونمایی از شبکه شتاب ایران و میر روسیه

رقم عجیب زیان صنعت کشور از قطعی برق؛ بیش از 20 میلیارد دلار

ساعت ارزان امیزفیت بیپ وارد بازارهای بیشتری می‌شود

شلیک موشک از یمن به اراضی اشغالی

ادعای تل‌آویو درباره تلاش برای ترور محمد السنوار

ترامپ: عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد

وزیر نیرو: سدها خالیست؛ چرا علما فکری نمی‌کنند؟