پیام ویژه

آخرين مطالب

ردمی نوت 12S و نوت 12 پرو 4G به زودی از راه می‌رسند خواندنی ها

ردمی نوت 12S و نوت 12 پرو 4G به زودی از راه می‌رسند
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - مجله دیجی کالا / اینطور که به نظر می‌رسد شیائومی قصد دارد به زودی از دو گوشی اقتصادی ردمی نوت 12S و ردمی نوت 12 پرو 4G هم رونمایی کند.
شیائومی در حال حاضر سری ردمی نوت 12 را راهی بازار کرده است. این گوشی‌ها شامل ردمی نوت 12 پرو پلاس، نوت 12 پرو، نوت 12 و نوت 12 4G می‌شوند. همچنین گفته می‌شود یک مدل توربو هم از این سری قرار است به زودی راهی بازار شود که سرعت شارژر آن مثال‌زدنی خواهد بود. اما اینطور که به نظر می‌رسد، ظاهرا دو گوشی دیگر هم به این مجموعه اضافه خواهند شد؛ ردمی نوت 12S و ردمی نوت 12 پرو 4G.
ردمی نوت 12S یک گوشی میان‌رده‌ی اقتصادی است که نمایشگری 6٫43 اینچی با وضوح +FHD خواهد داشت. نوع پنل به کار رفته در این گوشی AMOLED است و رفرش‌ریت آن هم به 90 هرتز می‌رسد. به عنوان قلب تپنده، در این گوشی پردازنده‌ی مدیاتک هلیو G96 ایفای نقش می‌کند که از هشت هسته شامل 2 هسته از نوع Cortex-A76 با فرکانس 2٫050 گیگاهرتز و 6 هسته از نوع Cortex-A55 با فرکانس 2 گیگاهرتز بهره می‌برد.
بازار

پیام ویژه


این پردازنده از اینترنت 5G پشتیبانی نمی‌کند؛ در نتیجه ردمی نوت 12S یک گوشی با اینترنت 4G خواهد بود. این گوشی از دوربین اصلی 108 مگاپیکسلی بهره خواهد برد که یک دوربین فوق عریض 8 مگاپیکسلی و یک سنسور سوم با مشخصات نامعلوم آن را همراهی خواهند کرد. سایر مشخصات این گوشی از قبلی دوربین سلفی، باتری، سرعت شارژر، قیمت و… هنوز مشخص نیست و باید منتظر انتشار خبرهای بیشتر در رابطه با این محصول باشیم.

پیام ویژه


ردمی نوت 12 پرو 4G اما یک گوشی با مشخصات بهتر از مدل S خواهد بود. این گوشی اگرچه همچنان 4G است و نمی‌تواند از سریع‌ترین فناوری اینترنت داده پشتیبانی کند اما از نمایشگری 6٫67 اینچی با وضوح +FHD و رفرش‌ریت 120 هرتز بهره می‌برد که پنل به کار رفته در آن هم مثل مدل 12S از نوع AMOLED خواهد بود.
انتظار می‌رود به عنوان قلب تپنده، پردازنده‌ی قدیمی اسنپدراگون 732G را در این گوشی شاهد باشیم. دوربین‌های پنل پشتی این گوشی شامل یک سنسور اصلی 108 مگاپیکسلی، فوق عریض 8 مگاپیکسلی و سنسور سوم نامشخص می‌شوند. البته اطلاعاتی که در رابطه با ردمی نوت 12 پرو و ردمی نوت 12S منتشر شده هنوز به صورت رسمی تأیید نشده و برای دریافت اطلاعات بیشتر و موثق‌تر باید اندکی منتظر بمانیم.

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1118241/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بلومبرگ گزارش داد: بازی استراتژیک بن‌سلمان در برابر ترامپ

پلمب کارگاه تولید غیرمجاز سوسیس و کالباس با گوشت گراز!

کالاهای اساسی یا لوکس؟

بازگشت به خانه اول؟

اسیر دو تابعیتی اسرائیلی - آمریکایی دیدار با نتانیاهو را نپذیرفت

ثبت یک رکورد در بورس تهران؛ آیا بازار سرمایه فردا هم مثبت خواهد ماند؟

چرا هشتادمین سالگرد پایان جنگ جهانی دوم مهم است

نماینده سابق: ایران و آمریکا روی کلیات توافق کردند و وارد مسائل جزیی‌تر شده‌اند

لعنت بر پدر و مادر ناترازی

آمار کارمندان هروئینی و تریاکی دولت در سال 52

پیش بینی متفاوت یک کارشناس از آینده قیمت طلا و ارز

آیفون گران می‌شود!

یا خط قرمزی مطرح نشده یا عقب‌نشینی کردند

ادعای جدید «حمید رسایی»

فعال اصلاح‌طلب: خروجی دور چهارم مذاکرات، جنگ‌طلبان را منزوی کرد

مذاکره ادامه دارد

راه نجات مسکن از دل واگذاری زمین می‌گذرد

انتقاد مجری تلویزیون از تغییر ساعت مدارس

پیش‌‌بینی بورس سه‌ شنبه 23 اردیبهشت 1404

رویای ساخت هواپیمای ایرانی به دولت چهاردهم رسید

چرا گروه پ.ک.ک منحل شد؟

نعیم قاسم: مقاومت تجاوز اسرائیل را متوقف کرد

تیراندازی صاحبخانه، سارق خانه را از پای درآورد

یارانه گوشت حذف شد

یارانه کالابرگ مرحله سوم اردیبهشت واریز شد

زمین‌گیر شدن 40 نفر از اراذل با شلیک پلیس در سال جاری

حمله خرس به دامدار 60 ساله

«ریال دیجیتال» در بلاتکلیفی است؛ بدون قانون، بدون آینده

شبکه شتاب به شبکه پرداخت روسیه وصل شد

مهاجرانی: کشور با کسری 20 هزار مگاواتی برق مواجه است

مهم‌ترین راهبرد حل ناترازی از زبان سخنگوی دولت

پیش بینی قیمت دلار 23 اردیبهشت 1404

SSDهای 512 ترابایتی همین نزدیکی‌هاست!

کلید حل بحران ناترازی انرژی در جیب این اعجوبه قرن است

سخنرانی دبیرکل حزب الله لبنان آغاز شد

امیر کویت از ارتقای سطح نمایندگی دیپلماتیک با لبنان خبر داد

حماس، تلاش شهرک‌نشینان برای ذبح قربانی در مسجد الاقصی را محکوم کرد

آتش در خانه نخست وزیر انگلیس

نخست وزیر هند: فقط در زمینه مقابله با تروریسم و ‌کشمیر با پاکستان مذاکره خواهیم کرد

روایتی عجیب از حادثه انفجار بندرعباس؛ ماشین با 50 تن بار 5 متر بلند شد!

استخر آب کشاورزی جان کودک 10 ساله را گرفت

اما و اگرهای لغو اجرای قانون ممنوع بودن واردات کالاهای خارجی دارای مشابه ایرانی

روی دیگر زندگی مهاجران افغانستانی در ایران

صاعقه در بنگلادش جان 13 نفر را گرفت

آمار عجیب از صنعت لوکس و پول‌ساز خرید و فروش حیوانات در ایران

هوای تهران خنک‌ می‌شود

رئیس بانک مرکزی: امسال حذف صفرهای پول ملی را دنبال می‌کنیم

روایت عجیب فرار یک زندانی از بیمارستان

دستگیری 40 نفر از اراذل با شلیک پلیس در سال جاری

کنسرسیوم هسته‌ای یکی از طرح‌های روی میز