پیام ویژه

آخرين مطالب

مخازن پسماند پایتخت نونوار می‌شود/ احداث شهرک پسماند با 110 سوله در تهران شهرداری تهران

مخازن پسماند پایتخت نونوار می‌شود/ احداث شهرک پسماند با 110 سوله در تهران
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران گفت: با توجه به درخواست‌های مکرر و انتظارات شهروندان در رابطه با بهبود وضعیت مخازن، 100 میلیارد تومان به نوسازی و جایگزینی مخازن پسماند شهری در سال 1402 اختصاص یافت.

مهدی پیرهادی در گفت و گو با خبرنگار شهر ، با تأکید بر توجه ویژه کمیسیون خدمات شهری به بهبود وضعیت در این حوزه، اظهار کرد: ما در همین راستا جلسات متعددی را با مدیران مربوطه و کارشناسان حوزه خدمات شهری برگزار کردیم تا با بررسی تمام ابعاد و آسیب‌شناسی کاستی‌ها و مشکلات موجود، در بودجه سال 1402 شهرداری تهران شرایط برای بهبود وضعیت خدمات شهری فراهم شود.
رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران با تأکید بر اینکه شهرداری تهران موظف است رقم بودجه این حوزه را ذیل مأموریت‌های خدمات‌شهری و محیط‌ زیست هزینه کند، یادآور شد: برنامه‌های اصلی این حوزه شامل مدیریت پسماند، توسعه زیرساخت و نگهداری فضای سبز، توسعه و نگهداری زیرساخت و تأسیسات شهری، بهبود محیط زیست، مدیریت و راهبری مأموریت خدمات شهری و محیط زیست، هدایت آب‌های سطحی و ساماندهی رود دره‌ها، زیباسازی منظر شهری و تملک جهت کاربری خدمات شهری و فضای سبز است.
وی با اشاره به اهمیت حوزه پسماند در بخش خدمات شهری تصریح کرد: شورای اسلامی شهر تهران بر اساس نتایج حاصل از آسیب‌شناسی‌های صورت گرفته در طرح جامع مدیریت پسماند شهر تهران و استفاده از نظرات خبرگان حوزه خدمات شهری به این نتیجه رسید که در صورت حمایت تمامی نهادها و سازمان‌های موظف در قانون مدیریت پسماندها مصوب سال 1383 و اختصاص بودجه و اعتبارات مورد نیاز و فراهم‌سازی زیرساخت‌های مورد نیاز جهت پیاده‌سازی طرح جامع، بخش قابل توجهی از مشکلات نرم‌افزاری و سخت‌افزاری مورد نیاز برطرف خواهد شد.
رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران با اعلام اینکه روزانه بالغ بر پنج هزار و 800 تن پسماند معادل 10 درصد پسماند کشور در سطح شهر تهران تولید می‌شود، گفت: از این میزان 70 درصد پسماند تر و فسادپذیر و 30 درصد نیز پسماند خشک است که نشان‌دهنده وضعیت نامطلوب تفکیک پسماند از مبدأ است؛ لذا یکی از اقدامات مؤثر در جهت ساماندهی و مدیریت پسماند در سال جاری ایجاد صنایع تبدیلی نظیر تولید کمپوست مطلوب است.
پیرهادی تأکید کرد: در همین راستا، ارتقاء کیفیت خدمات جمع‌آوری، حمل و نقل پسماند در مبدأ و بهبود فرآیند پسماند مدیریت پسماند در مقصد آن یعنی مجتمع آرادکوه و مجتمع آبعلی، مبنای سیاست بودجه‌ریزی حوزه پسماند در سال 1402 قرار گرفت.
وی با بیان اینکه در حال حاضر نزدیک به 58 هزار مخزن در سطح معابر و خیابان‌های تهران وجود دارد، یادآور شد: با توجه به درخواست‌های مکرر و انتظارات شهروندان در رابطه با بهبود وضعیت مخازن، 100 میلیارد تومان به نوسازی و جایگزینی مخازن پسماند شهری در سال 1402 اختصاص یافت؛ همچنین مقرر شد از منابع مازاد بودجه مبلغ 200 میلیارد تومان به تسهیلات مکانیزاسیون و نوسازی ناوگان رفت و روب شهری اختصاص یابد.
عضو شورای اسلامی شهر تهران، بهبود نهایی وضعیت مدیریت پسماند را مستلزم افزایش مشارکت مسئولانه و داوطلبانه شهروندان در کنار تأمین زیرساخت‌های مورد نیاز عنوان کرد و افزود: در راستای ارتقاء فرهنگ مدیریت پسماند و جلب مشارکت‌ حداکثری شهروندان، مقرر شد 10 درصد از درآمد سالیانه حاصل از سرجمع مبالغ دریافتی بهای خدمات مدیریت پسماند به آموزش و فرهنگسازی شهروندان در این زمینه اختصاص پیدا کند.
وی با اشاره به پیش‌بینی ایجاد شهرک پسماند در بودجه سال 1402 و برنامه چهارم توسعه شهرداری تهران، یادآور شد: 110 سوله در این شهرک جانمایی، طراحی و آماده‌سازی می شود. مقرر شد مجوزهای لازم از دستگاه‌های ذیربط دریافت شود تا در همین فضا نسبت به پردازش و تولید محصولات اقدام شود.
پیرهادی با بیان اینکه تکمیل و راه اندازی مراکز MRF در سال جاری مورد توجه قرار گرفته است، تصریح کرد: احداث کارخانه زباله‌سوز بیمارستانی نیز یکی از موضوعاتی است که باید نسبت به توسعه آن اقدام شود.
رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران تأکید کرد: احداث کارخانه تولید سوخت RDF یکی از مواردی است که اگر شهرداری با وزارت خانه های مربوطه به نتیجه برسد می تواند این سوخت را به دیگر کارخانجات هدایت کند.
وی با بیان اینکه احداث اولین سایت متمرکز تولید انرژی در مجتمع آبعلی از دیگر طرح های حوزه پسماند است، گفت: احداث چهار سایت مدیریت پسماند حجیم نیز در برنامه دیده شده که با احداث این سایت‌ها، بسیاری از پسماندهای حجیم به مواد اولیه برای تولیدات کارخانجات دیگر تبدیل خواهد شد.
عضو شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه در سال جاری از دپوی محصولات ساختمانی مجتمع آبعلی مواد قابل استفاده تولید خواهد شد، خاطرنشان کرد: اگر این اتفاق بیفتد یکی از دستاوردهای مثبت مدیریت شهری خواهد بود.
وی از احداث اولین کارخانه نوآوری پسماند کشور مبتنی بر اکوسیستم دانش بنیان خبر داد و افزود: در سال جدید نگاه ویژه به این مجموعه‌ها صورت گرفته است.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1123227/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بلومبرگ گزارش داد: بازی استراتژیک بن‌سلمان در برابر ترامپ

پلمب کارگاه تولید غیرمجاز سوسیس و کالباس با گوشت گراز!

کالاهای اساسی یا لوکس؟

بازگشت به خانه اول؟

اسیر دو تابعیتی اسرائیلی - آمریکایی دیدار با نتانیاهو را نپذیرفت

ثبت یک رکورد در بورس تهران؛ آیا بازار سرمایه فردا هم مثبت خواهد ماند؟

چرا هشتادمین سالگرد پایان جنگ جهانی دوم مهم است

نماینده سابق: ایران و آمریکا روی کلیات توافق کردند و وارد مسائل جزیی‌تر شده‌اند

لعنت بر پدر و مادر ناترازی

آمار کارمندان هروئینی و تریاکی دولت در سال 52

پیش بینی متفاوت یک کارشناس از آینده قیمت طلا و ارز

آیفون گران می‌شود!

یا خط قرمزی مطرح نشده یا عقب‌نشینی کردند

ادعای جدید «حمید رسایی»

فعال اصلاح‌طلب: خروجی دور چهارم مذاکرات، جنگ‌طلبان را منزوی کرد

مذاکره ادامه دارد

راه نجات مسکن از دل واگذاری زمین می‌گذرد

انتقاد مجری تلویزیون از تغییر ساعت مدارس

پیش‌‌بینی بورس سه‌ شنبه 23 اردیبهشت 1404

رویای ساخت هواپیمای ایرانی به دولت چهاردهم رسید

چرا گروه پ.ک.ک منحل شد؟

نعیم قاسم: مقاومت تجاوز اسرائیل را متوقف کرد

تیراندازی صاحبخانه، سارق خانه را از پای درآورد

یارانه گوشت حذف شد

یارانه کالابرگ مرحله سوم اردیبهشت واریز شد

زمین‌گیر شدن 40 نفر از اراذل با شلیک پلیس در سال جاری

حمله خرس به دامدار 60 ساله

«ریال دیجیتال» در بلاتکلیفی است؛ بدون قانون، بدون آینده

شبکه شتاب به شبکه پرداخت روسیه وصل شد

مهاجرانی: کشور با کسری 20 هزار مگاواتی برق مواجه است

مهم‌ترین راهبرد حل ناترازی از زبان سخنگوی دولت

پیش بینی قیمت دلار 23 اردیبهشت 1404

SSDهای 512 ترابایتی همین نزدیکی‌هاست!

کلید حل بحران ناترازی انرژی در جیب این اعجوبه قرن است

سخنرانی دبیرکل حزب الله لبنان آغاز شد

امیر کویت از ارتقای سطح نمایندگی دیپلماتیک با لبنان خبر داد

حماس، تلاش شهرک‌نشینان برای ذبح قربانی در مسجد الاقصی را محکوم کرد

آتش در خانه نخست وزیر انگلیس

نخست وزیر هند: فقط در زمینه مقابله با تروریسم و ‌کشمیر با پاکستان مذاکره خواهیم کرد

روایتی عجیب از حادثه انفجار بندرعباس؛ ماشین با 50 تن بار 5 متر بلند شد!

استخر آب کشاورزی جان کودک 10 ساله را گرفت

اما و اگرهای لغو اجرای قانون ممنوع بودن واردات کالاهای خارجی دارای مشابه ایرانی

روی دیگر زندگی مهاجران افغانستانی در ایران

صاعقه در بنگلادش جان 13 نفر را گرفت

آمار عجیب از صنعت لوکس و پول‌ساز خرید و فروش حیوانات در ایران

هوای تهران خنک‌ می‌شود

رئیس بانک مرکزی: امسال حذف صفرهای پول ملی را دنبال می‌کنیم

روایت عجیب فرار یک زندانی از بیمارستان

دستگیری 40 نفر از اراذل با شلیک پلیس در سال جاری

کنسرسیوم هسته‌ای یکی از طرح‌های روی میز