پیام ویژه

آخرين مطالب

تسهیل فرآیندهای صدور مجوزهای کسب و کار منطبق با شاخص های جهانی منطقه آزاد کیش

تسهیل فرآیندهای صدور مجوزهای کسب و کار منطبق با شاخص های جهانی
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش در خصوص اقدامات مثبت دولت سیزدهم که حذف فرآیندهای اضافی در صدور مجوزهای کسب و کار به ویژه برای مناطق آزاد بود تسهیل این فرایندها را بر اساس شاخص های جهانی عنوان کرد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش به نقل از ایرنا ، رحیم سرهنگی در حاشیه برگزاری دومین نمایشگاه معرفی بسته های سرمایه گذاری و توانمندی های مناطق آزاد تجاری و ویژه اقتصادی، گفت: در این راستا تلاش کردیم فرآیندهای صدور مجوزهای سرمایه گذاری در کیش را احصا کرده و آنها را با شاخص های جهانی سهولت کسب و کار انطباق دهیم تا مشخص شود که کیش در کدام شاخص ها خوب نیست و گلوگاه های آن شناسایی شود.
سرهنگی اظهار داشت: منطقه آزاد کیش سه جزیره کیش، هندورابی و فارور را زیر پوشش دارد، اما تاکنون تنها در یک چهارم از کل جزیره های زیرپوشش این منطقه سرمایه گذاری شده و سه چهارم دیگر بویژه جاذبه های مطلوبی مانند جزیره مرجانی باقیمانده است، هنوز در بسیاری از مناطق بکر جزیره های مزبور سرمایه گذاری انجام نگرفته است.
مدیر عامل سازمان منطقه آزاد تجاری- صنعتی کیش افزود: بنا به دستور وزیر اقتصاد و دبیر شورای عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی کشور، مناطق آزاد باید خود به سمت سرمایه گذار رفته، موانع در مسیر جذب سرمایه گذاری را شناسایی و رفع کنند، همچنین تلاش نمایند سرمایه گذاران را از کشورهای اطراف در منطقه جذب کنند که در صورت محقق شدن این امر تحولی در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی رخ خواهد داد.
وی با تاکید بر اینکه ظرفیتهای کیش شناسایی شده است، بیان داشت: یک بسته 100 تایی سرمایه گذاری در کیش آمده شده است زیرا این منطقه طرح جامعی دارد و در آن همه مشخصات کسب و کارها در پهنه های مختلف این سرزمین تعیین شده و برای هر یک از این پهنه ها بسته سرمایه گذاری تعریف شده لذا ارزش زمین،آورده سرمایه گذار، هزینه، مدت برگشت سرمایه و مدت زمان اجرای طرح مشخص شده است.
مدیر عامل سازمان منطقه آزاد تجاری - صنعتی کیش با اشاره به حضور سالانه 2 میلیون و 200 هزار نفر گردشگری در این منطقه افزود: از آنجا که مشهد به واسطه وجود بارگاه منور رضوی مقصد گردشگری اسلامی است، کیش نیز دومین مقصد گردشگران در کشور به شمار می رود، هم اکنون 30 درصد از سرمایه گذاران در کیش را مشهدی ها تشکیل می دهند، در واقع آنها سرمایه گذاری خود را از مشهد آغاز کرده و در کیش کامل کرده اند.
به گفته وی، خیلی از سرمایه گذاران مشهدی تورهایی را به صورت زنجیره ای از مشهد تا کیش برای گردشگران خارجی بویژه عراق تدارک می بینند و آنان را در هتلهای خود در مشهد و کیش سکونت می دهند، از این منظر قرابت های زیادی بین دو نقطه گردشگری در کشور وجود دارد.
سرهنگی اضافه کرد: منطقه آزاد تجاری - صنعتی کیش تلاش کرده تا هر آنچه مورد نیاز یک سرمایه گذار در منطقه است را فراهم کند، در واقع 100 بسته سرمایه گذاری که برای این منطقه تعریف شده، بی نام بوده و فقط کافی است که اسم سرمایه گذار در آن درج شود، والا همه اقدامات و زمینه ها برای جذب سرمایه گذاری انجام گرفته است.
وی اظهار داشت: در چند روزی که در مشهد به واسطه نمایشگاه معرفی بسته های سرمایه گذاری و توانمندیهای صادراتی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی ایران حضور داشتیم، با سرمایه گذاران و کارآفرینان بزرگ این شهر دیدار کرده و جاذبه های سرمایه گذاری کیش را به آنان معرفی کردیم.
رحیم سرهنگی اظهار داشت : افزود: تصور اشتباهی که در مورد مناطق آزاد در کشور وجود دارد، آن است که این مناطق به جای اینکه هاب و منشا صادرات کالا باشند تبدیل به منشا واردات شده اند، در حالیکه این تصور کاملا اشتباه است، تراز تجاری همه مناطق آزاد مثبت بوده است.
وی بیان کرد: مناطق آزاد در کشور از قوانین خوبی برخوردار هستند اما تاکنون به این قانون به خوبی عمل نشده یا به خوبی بر آن نظارت نشده است، امیدواریم در برنامه هفتم توسعه تحولاتی در این زمینه انجام گیرد تا به سمتی پیش رویم که مشوق های صادراتی برای مناطق آزاد در نظر گرفته شود.
به گفته وی، پیش از این مشوق های صادراتی از مناطق آزاد کشور گرفته شده بود تا تفاوتی با سایر مناطق نداشته باشند، بهتر است در برنامه هفتم توسعه این مساله مورد تجدیدنظر قرار گیرد و کشور از مزایای مناطق آزاد محروم نشود.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد تجاری - صنعتی کیش گفت: کیش بواسطه اینکه سرزمین سرمایه ها و مملو از جاذبه های گردشگری و موقعیت جغرافیایی و ژئوپلیتیکی است در هر حوزه ای مزیتهای جذب سرمایه گذار را دارد، کیش با 10 کشور عربی از طریق دریا ارتباط دارد و از این منظر از مزیتهای خوب سرمایه گذاری در حوزه تجاری و صنعتی برخوردار است

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1390099/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مرحله دوم سود سهام عدالت چه زمانی واریز می‌شود؟

قیمت ارز‌های دیجیتال در 21 اردیبهشت 1404؛ بیت کوین حدوداً 8.5 میلیارد تومان

نسیم آرامش در شبه‌قاره

کرملین: استقرار صلح‌بانان اروپایی در اوکراین را نمی‌پذیریم

ویدئویی از آتش‌سوزی جنگل‌های ایلام

بلاگر معروف به اتهام پخش عکس‌های خصوصی همسرش دستگیر شد

امیدی به احیای بانک آینده نیست؛ مجوز گزیر بدهید

معامله 94 کیلوگرم شمش طلا در 21 اردیبهشت ماه

بازگشت تریاک افغانستان و پاکستان به پشت مرزهای ایران

بازداشت بیش از 770 کودک زیر 18 سال در کرانه باختری از 7 اکتبر

دیدار وزیر کشور طالبان با نمایندگان چین و پاکستان درباره همکاری‌های منطقه‌ای

سکه در مسیر افزایش قیمت؛ دلار 83 هزار تومان شد

گوشی بعدی وان‌پلاس و اوپو دوربین تله‌فوتو 200 مگاپیکسلی خواهد داشت

دوگانه بهارستانی‌ها در رفتار با پاستور

14 سالمند در غزه از گرسنگی جان دادند

گروگان‌گیری تروئیکا

اذعان ارتش هند به انهدام جنگنده‌هایش توسط پاکستان

تلفات نظامیان صهیونیست در عملیات نیروهای مقاومت در غزه

نشست ترکیه، اردن و سوریه در آنکارا برای بررسی تحولات امنیتی منطقه

خبرگزاری فرانسه: هدف حمایت اسرائیل از دروزی‌ها، تضعیف سوریه است

جزئیات تماس تلفنی جولانی با بن‌سلمان

مرگ تلخ دختر دانش آموز پیش از آغاز امتحان بر اثر ایست قلبی

صلح لرزان

تداوم فضای تعلیق نه به نفع ایران و نه به نفع امریکاست

آتش‌سوزی گسترده در تعویض روغنی بدون مصدوم خاموش شد

از بندر تا «باغو»؛ بندرعباس 15 روز پس از انفجار

استاد مطالعات خاورمیانه دانشگاه تل‌آویو: اسرائیل در باتلاق سوریه گرفتار خواهد شد

جاسازی 2.5 کیلو کوکایین در معده؛ مسافر ایران در فرودگاه بازداشت شد

پیکر یکی دیگر از جانباختگان حادثه بندر شهید رجایی شناسایی شد

قیمت برنج هندی قد کشید؛ این برنج در آستانه میلیونی‌شدن است

شیائومی 16 با تراشه بسیار قدرتمند و باتری پرظرفیت عرضه می‌شود

حمایت مادورو از ابتکار پوتین برای مذاکره با اوکراین

آتش‌سوزی گسترده در نزدیکی «اشدود» اشغالی و تخلیه خانه‌های مسکونی «کفار آفیو»

مراجعه 400 مصدوم انفجار بندر شهید رجایی به پزشکی قانونی

سارقان برای دزدیدن طلای بدلی، سر زن جوان را بردیدند!

هواپیمایی امارات : سود 6.2 میلیارد دلاری

صفر تا صد هزینه‌های بانکی به صفر می‌رسد؟

زیان 1.5 میلیارد دلاری صنعت گردشگری اسرائیل از جنگ و ناامنی

نماینده کنگره هند: ترامپ نیاز به آموزش دارد

استقبال «اردوغان» از پیشنهاد «پوتین» برای مذاکرات صلح استانبول

روزنامه عبری از 3 اختلاف در روابط تل‌آویو و آمریکا پرده برداشت

هواشناسی هشدار داد؛ گرد و خاک در تهران و 15 استان دیگر

دنبال این هستیم که تحریم‌ها برداشته شود و نفع آن به ما برسد

اختلاف قدیمی با برادر منجر به قتل شد

«اتاق فرار هوش سیاه»؛ تجربه‌ای متفاوت از آموزش در بیمه دی

مانیتور گیمینگ فیلیپس با پنل IPS و نرخ نوسازی تصویر 390 هرتز معرفی شد

کلاهبرداری 210 میلیاردی با وعده خرید و فروش املاک

پول گندم‌ گندم‌کارها کجاست؟

دولت‌ها چگونه با تورم مقابله می‌کنند؟

خرید ارزان ترین لوله گالوانیزه برق ، از کجا بخریم؟