پیام ویژه

آخرين مطالب

جزیره کیش میزبان سلسله برنامه های ویژه گرامیداشت هفته گردشگری منطقه آزاد کیش

جزیره کیش میزبان سلسله برنامه های ویژه گرامیداشت هفته گردشگری
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - سرپرست معاونت گردشگری سازمان منطقه آزاد کیش در نشست خبری؛ سلسله برنامه های ویژه هفته جهانی گردشگری در جزیره را تشریح کرد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، مهدی ادیبان در نشست خبری و گفتگو با خبرنگاران و اصحاب رسانه جزیره کیش که صبح دوشنبه سوم مهر در سالن اجتماعات سازمان برگزار شد؛ برنامه های ویژه گرامیداشت هفته گردشگری در راستای شعار جهانی امسال "ترویج فرهنگ گردشگری سبز" تشریح کرد.
به گفته ادیبان با توجه به رویکرد ویژه و تمرکز بر مسائل زیست محیطی جزیره کیش با هدف ترویج و نشر فرهنگ "گردشگری سبز" برنامه هایی به منظور رونق بخشی این صنعت طراحی و اجرا می شود.
وی با بیان این که برنامه های این رویداد گردشگری با نواختن زنگ گردشگری در مدارس کیش از ساعت 9 صبح چهارشنبه پنجم مهر به طور رسمی آغاز خواهد شد، تاکید کرد: فرهنگ گردشگری به عنوان بخشی از سبک زندگی و آشنایی با حقوق گردشگری، اجزا و ابعاد این صنعت باید در برنامه های فرهنگی دانش آموزان قرار گیرد.
سرپرست معاونت گردشگری سازمان منطقه آزاد کیش، تقدیر و قدردانی از تلاشگران صنعت گردشگری کیش را از دیگر برنامه این رویداد برشمرد و گفت: روز پنجشنبه ششم مهر از پیشکسوتان صنعت گردشگری در بخش خصوصی تقدیر خواهد شد.
مهدی ادیبان در تکمیل سخنان خود، خاطر نشان کرد: تعدا سه نفر از مجموعه های فعال در حوزه های گردشگری و چهره های شاخص و پیشکسوت به نمایندگی از جوامع مختلف؛ به عنوان برگزیدگان و پیشکسوتان مورد تقدیر قرار می گیرند.
ادیبان، بیان داشت: با تدوام برنامه های پیش بینی شده در روزهای پنجشنبه و جمعه؛ تورهای ویژه کودکان و نوجوانان و همچنین برنامه پاکسازی سواحل برگزار می شود.
وی، جشنواره ورزشی و فوتبالی با تاکید بر حوزه دانش آموزی را از دیگر برنامه های این رویداد معرفی کرد و افزود: مسابقات پاراسلینگ و نجات غریق با همکاری امور دریایی که یکی از محورهای توسعه گردشگری ورزشی محسوب می شود با گرایش به دریا، مور توجه قرار گرفته است.
سرپرست معاونت گردشگری سازمان منطقه آزاد کیش، بازدید جوامع دفاتر خدمات گردشگری و مسافرتی از جزیره هندورابی و آشنایی از ظرفیت های این جزیره را از ویژه برنامه های هفته گرامیداشت گردشگری عنوان کرد و گفت: این جزیره از مجموعه جزاریر اقماری منطقه آزاد کیش می باشد و برنامه هایی به همین منظور و در راستای رونق بخشیدن به جزیره هندورابی و کیش در دستور کار قرار گرفته است.
مهدی ادیبان با بیان این که حدودا هزار بنگاه گردشگری مرتبط در کیش فعال هستند، خاطر نشان کرد: صنعت گردشگری مبنای کسب و کار کیش می باشد و توسعه و رونق بخشیدن به صنعت گردشگری با گسترش روابط درون صنعت امکان پذیر است.

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1412042/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مرحله دوم سود سهام عدالت چه زمانی واریز می‌شود؟

قیمت ارز‌های دیجیتال در 21 اردیبهشت 1404؛ بیت کوین حدوداً 8.5 میلیارد تومان

نسیم آرامش در شبه‌قاره

کرملین: استقرار صلح‌بانان اروپایی در اوکراین را نمی‌پذیریم

ویدئویی از آتش‌سوزی جنگل‌های ایلام

بلاگر معروف به اتهام پخش عکس‌های خصوصی همسرش دستگیر شد

امیدی به احیای بانک آینده نیست؛ مجوز گزیر بدهید

معامله 94 کیلوگرم شمش طلا در 21 اردیبهشت ماه

بازگشت تریاک افغانستان و پاکستان به پشت مرزهای ایران

بازداشت بیش از 770 کودک زیر 18 سال در کرانه باختری از 7 اکتبر

دیدار وزیر کشور طالبان با نمایندگان چین و پاکستان درباره همکاری‌های منطقه‌ای

سکه در مسیر افزایش قیمت؛ دلار 83 هزار تومان شد

گوشی بعدی وان‌پلاس و اوپو دوربین تله‌فوتو 200 مگاپیکسلی خواهد داشت

دوگانه بهارستانی‌ها در رفتار با پاستور

14 سالمند در غزه از گرسنگی جان دادند

گروگان‌گیری تروئیکا

اذعان ارتش هند به انهدام جنگنده‌هایش توسط پاکستان

تلفات نظامیان صهیونیست در عملیات نیروهای مقاومت در غزه

نشست ترکیه، اردن و سوریه در آنکارا برای بررسی تحولات امنیتی منطقه

خبرگزاری فرانسه: هدف حمایت اسرائیل از دروزی‌ها، تضعیف سوریه است

جزئیات تماس تلفنی جولانی با بن‌سلمان

مرگ تلخ دختر دانش آموز پیش از آغاز امتحان بر اثر ایست قلبی

صلح لرزان

تداوم فضای تعلیق نه به نفع ایران و نه به نفع امریکاست

آتش‌سوزی گسترده در تعویض روغنی بدون مصدوم خاموش شد

از بندر تا «باغو»؛ بندرعباس 15 روز پس از انفجار

استاد مطالعات خاورمیانه دانشگاه تل‌آویو: اسرائیل در باتلاق سوریه گرفتار خواهد شد

جاسازی 2.5 کیلو کوکایین در معده؛ مسافر ایران در فرودگاه بازداشت شد

پیکر یکی دیگر از جانباختگان حادثه بندر شهید رجایی شناسایی شد

قیمت برنج هندی قد کشید؛ این برنج در آستانه میلیونی‌شدن است

شیائومی 16 با تراشه بسیار قدرتمند و باتری پرظرفیت عرضه می‌شود

حمایت مادورو از ابتکار پوتین برای مذاکره با اوکراین

آتش‌سوزی گسترده در نزدیکی «اشدود» اشغالی و تخلیه خانه‌های مسکونی «کفار آفیو»

مراجعه 400 مصدوم انفجار بندر شهید رجایی به پزشکی قانونی

سارقان برای دزدیدن طلای بدلی، سر زن جوان را بردیدند!

هواپیمایی امارات : سود 6.2 میلیارد دلاری

صفر تا صد هزینه‌های بانکی به صفر می‌رسد؟

زیان 1.5 میلیارد دلاری صنعت گردشگری اسرائیل از جنگ و ناامنی

نماینده کنگره هند: ترامپ نیاز به آموزش دارد

استقبال «اردوغان» از پیشنهاد «پوتین» برای مذاکرات صلح استانبول

روزنامه عبری از 3 اختلاف در روابط تل‌آویو و آمریکا پرده برداشت

هواشناسی هشدار داد؛ گرد و خاک در تهران و 15 استان دیگر

دنبال این هستیم که تحریم‌ها برداشته شود و نفع آن به ما برسد

اختلاف قدیمی با برادر منجر به قتل شد

«اتاق فرار هوش سیاه»؛ تجربه‌ای متفاوت از آموزش در بیمه دی

مانیتور گیمینگ فیلیپس با پنل IPS و نرخ نوسازی تصویر 390 هرتز معرفی شد

کلاهبرداری 210 میلیاردی با وعده خرید و فروش املاک

پول گندم‌ گندم‌کارها کجاست؟

دولت‌ها چگونه با تورم مقابله می‌کنند؟

خرید ارزان ترین لوله گالوانیزه برق ، از کجا بخریم؟