پیام ویژه

آخرين مطالب

در دیدار هیئت امنای کمیته امداد؛

دستور رئیسی: سند کاهش فقر تهیه و تدوین شود سياسي

دستور رئیسی: سند کاهش فقر تهیه و تدوین شود
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - سید ابراهیم رئیسی رئیس‌جمهور در دیدار هیئت امنای کمیته امداد تاکید کرد: کاهش فاصله طبقاتی یکی از اهداف مهم انقلاب اسلامی است. تهیه و تدوین «سند کاهش فقر» و پایش و رصد مستمر آن با همکاری کمیته امداد امام خمینی (ره) لازم است.

به گزارش جماران؛ رئیس جمهور با تاکید بر لزوم تهیه و تدوین «سند کاهش فقر» و پایش و رصد مستمر آن با همکاری کمیته امداد امام خمینی(ره)، رفع فقر مطلق را هدف اصلی این سند خواند و با اشاره به افزایش قابل توجه رشد اقتصادی کشور در نیمه اول امسال ابراز امیدواری کرد که بهبود شرایط اقتصادی و مجموعه اقدامات و خدمات دولت با همکاری نهادهای حمایتی از جمله کمیته امداد بتواند اقدام مهم و موثری در جهت تحقق این هدف رقم بزند.
سید ابراهیم رئیسی ظهر امروز پنجشنبه در دیدار اعضای هیئت امنای کمیته امداد امام خمینی(ره)، کاهش فاصله طبقاتی را یکی از اهداف مهم انقلاب اسلامی دانست و بر لزوم تهیه و تدوین «سند کاهش فقر» و پایش و رصد مستمر آن با همکاری کمیته امداد امام خمینی(ره) تاکید کرد.
رئیس جمهور رفع فقر مطلق را هدف اصلی این سند خواند و با اشاره به افزایش قابل توجه رشد اقتصادی کشور در نیمه اول امسال ابراز امیدواری کرد که بهبود شرایط اقتصادی و مجموعه اقدامات و خدمات دولت با همکاری نهادهای حمایتی از جمله کمیته امداد بتواند اقدام مهم و موثری در جهت تحقق این هدف رقم بزند.
«ارائه خدمات اورژانسی به فقرا»، «شبکه‌سازی خیرین و مسجدمحوری»، «توزیع عادلانه امکانات»، «هشدار دادن نسبت به تصمیمات و قوانین فقرزا» و «افزایش کمی و کیفی اهدای جهیزیه به خانواده‌های نیازمند» از جمله توصیه‌های رئیس جمهور به اعضای هیئت امنای کمیته امداد امام خمینی(ره) بود.
رئیسی با مطلوب ارزیابی کردن اقدامات کمیته امداد امام خمینی(ره) در جهت افزایش نشاط اجتماعی به‌ویژه در میان محرومین، فقرا و مستمندان، عدم همراهی مردم در اغتشاشات پاییز سال گذشته به‌رغم برخی گلایه‌ها در مسائل اقتصادی و معیشتی را ناشی از صداقت در خدمت‌رسانی از سوی حاکمیت دانست و بر تقویت این نهاد حمایتی به عنوان یکی از اولویت‌های مهم دولت تأکید کرد.
در ابتدای جلسه دیدار اعضای هیئت امنای کمیته امداد امام با رئیس جمهور، سیدمرتضی بختیاری رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) گزارشی از فعالیت‌ها و خدمات این نهاد در حوزه محرومیت‌زدایی، تأمین درآمد پایدار برای مددجویان، ایجاد اشتغال برای جامعه هدف، تأمین مسکن محرومان به‌ویژه در روستاها و برنامه‌ریزی برای خودکفایی و خروج صدهزار خانواده از پوشش کمیته امداد ارائه کرد.

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1413027/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بلومبرگ گزارش داد: بازی استراتژیک بن‌سلمان در برابر ترامپ

پلمب کارگاه تولید غیرمجاز سوسیس و کالباس با گوشت گراز!

کالاهای اساسی یا لوکس؟

بازگشت به خانه اول؟

اسیر دو تابعیتی اسرائیلی - آمریکایی دیدار با نتانیاهو را نپذیرفت

ثبت یک رکورد در بورس تهران؛ آیا بازار سرمایه فردا هم مثبت خواهد ماند؟

چرا هشتادمین سالگرد پایان جنگ جهانی دوم مهم است

نماینده سابق: ایران و آمریکا روی کلیات توافق کردند و وارد مسائل جزیی‌تر شده‌اند

لعنت بر پدر و مادر ناترازی

آمار کارمندان هروئینی و تریاکی دولت در سال 52

پیش بینی متفاوت یک کارشناس از آینده قیمت طلا و ارز

آیفون گران می‌شود!

یا خط قرمزی مطرح نشده یا عقب‌نشینی کردند

ادعای جدید «حمید رسایی»

فعال اصلاح‌طلب: خروجی دور چهارم مذاکرات، جنگ‌طلبان را منزوی کرد

مذاکره ادامه دارد

راه نجات مسکن از دل واگذاری زمین می‌گذرد

انتقاد مجری تلویزیون از تغییر ساعت مدارس

پیش‌‌بینی بورس سه‌ شنبه 23 اردیبهشت 1404

رویای ساخت هواپیمای ایرانی به دولت چهاردهم رسید

چرا گروه پ.ک.ک منحل شد؟

نعیم قاسم: مقاومت تجاوز اسرائیل را متوقف کرد

تیراندازی صاحبخانه، سارق خانه را از پای درآورد

یارانه گوشت حذف شد

یارانه کالابرگ مرحله سوم اردیبهشت واریز شد

زمین‌گیر شدن 40 نفر از اراذل با شلیک پلیس در سال جاری

حمله خرس به دامدار 60 ساله

«ریال دیجیتال» در بلاتکلیفی است؛ بدون قانون، بدون آینده

شبکه شتاب به شبکه پرداخت روسیه وصل شد

مهاجرانی: کشور با کسری 20 هزار مگاواتی برق مواجه است

مهم‌ترین راهبرد حل ناترازی از زبان سخنگوی دولت

پیش بینی قیمت دلار 23 اردیبهشت 1404

SSDهای 512 ترابایتی همین نزدیکی‌هاست!

کلید حل بحران ناترازی انرژی در جیب این اعجوبه قرن است

سخنرانی دبیرکل حزب الله لبنان آغاز شد

امیر کویت از ارتقای سطح نمایندگی دیپلماتیک با لبنان خبر داد

حماس، تلاش شهرک‌نشینان برای ذبح قربانی در مسجد الاقصی را محکوم کرد

آتش در خانه نخست وزیر انگلیس

نخست وزیر هند: فقط در زمینه مقابله با تروریسم و ‌کشمیر با پاکستان مذاکره خواهیم کرد

روایتی عجیب از حادثه انفجار بندرعباس؛ ماشین با 50 تن بار 5 متر بلند شد!

استخر آب کشاورزی جان کودک 10 ساله را گرفت

اما و اگرهای لغو اجرای قانون ممنوع بودن واردات کالاهای خارجی دارای مشابه ایرانی

روی دیگر زندگی مهاجران افغانستانی در ایران

صاعقه در بنگلادش جان 13 نفر را گرفت

آمار عجیب از صنعت لوکس و پول‌ساز خرید و فروش حیوانات در ایران

هوای تهران خنک‌ می‌شود

رئیس بانک مرکزی: امسال حذف صفرهای پول ملی را دنبال می‌کنیم

روایت عجیب فرار یک زندانی از بیمارستان

دستگیری 40 نفر از اراذل با شلیک پلیس در سال جاری

کنسرسیوم هسته‌ای یکی از طرح‌های روی میز