پیام ویژه

آخرين مطالب

کیش اینوکس؛ نماد پرقدرت اقتصاد منهای نفت در ایران منطقه آزاد کیش

کیش اینوکس؛ نماد پرقدرت اقتصاد منهای نفت در ایران
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - مطالبات بخش خصوصی کیش درخصوص لزوم اجرای کامل قانون چگونگی اداره مناطق آزاد تجاری-صنعتی در دستور مذاکرات با مسوولان اقتصادی کشور در نشست های جانبی نمایشگاه کیش اینوکس 2023 قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، نشست وحید زارع فکری معاون اقتصادی و سرمایه گذاری این سازمان با مدیران عامل جوامع صنفی کیش با هدف میزبانی مناسب از میهمانان نمایشگاه معرفی فرصت‌های سرمایه گذاری کشور 2023 Kish INVEX و نیز نحوه همراهی، همکاری، تعامل و برگزاری نشست با شخصیت های حقیقی و حقوقی کشوری حاضر در این نمایشگاه عصر شنبه 13 آبان در دفتر معاونت اقتصادی این سازمان برگزار شد.
در این نشست در خصوص ایجاد فضای گفتگو و تعامل و نیز انعقاد تفاهم های نامه همکاری بین سازمان منطقه آزاد کیش و جوامع صنفی کیش و مسئولان اقتصادی کشور در بخش دولتی و خصوصی جهت لزوم اجرای قانون چگونگی اداره مناطق آزاد، رفع مشکلات مربوط به قوانین مالیاتی و گمرکی در حوزه عملکرد مناطق آزاد و نیز آنچه که تسهیل فعالیت های اقتصادی در مناطق آزاد را به چالش کشیده است؛ مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
گفتنی است قوانین مالیاتی در حوزه مالیات بر عملکرد و مالیات بر ارزش افزوده و بخشنامه های متعدد سازمان امور مالیاتی که در مواردی مناطق آزاد را هم شامل می شود، تعمیم رویه های و مقررات گمرکی و بانک مرکزی که در سرزمین اصلی اجرا می شوند به مناطق آزاد، مقررات وزارت صمت و … از جمله عوامل و مواردی هستند که نارضایتی فعالان اقتصادی در مناطق آزاد را در پی داشته است.
گفتنی است در این نشست وحید زارع فکری معاون اقتصادی و سرمایه گذاری سازمان منطقه آزاد کیش، رحمان سادات نجفی و همایون ابوالحسنی به ترتیب مدیرعامل و عضو جامعه بازاریان و بازرگانان جزیره کیش، طهمورث قاسمی دبیرکل مجمع توسعه و نوآوری سازندگان کیش، مسیح اله صفا رییس جامعه هتلداران کیش، جناب آقای حمید غفاری و محسن ناصری به ترتیب مدیرعامل و عضو جامعه مراکز پذیرایی کیش و روسای ادارات معاونت اقتصادی سازمان منطقه آزاد کیش حضور داشتند.
دهمین رویداد بزرگ کیش اینوکس 2023 از تاریخ 15 تا 18 آبان سال جاری در دو بخش نمایشگاهی و 36 نشست تخصصی با حضور شرکت‌های داخلی و بین المللی در محل نمایشگاه‌های بین المللی جزیره کیش برگزار خواهد شد و تا کنون حضور 250 خبرنگار برای پوشش خبری این رویداد قطعی شده است.
بر اساس این گزارش در بخش نمایشگاهی این رویداد بزرگ اقتصادی کشور 200 شرکت، موسسه و نهاد در بخش های دولتی و خصوصی فعال در بازار سرمایه حضور دارند که با توجه به اجرای سیاست‌های اقتصادی دولت سیزدهم، ایجاد این فضای گفتگو و تعامل بین مسئولان اقتصادی کشور در بخش‌های خصوصی و دولتی، این امکان را برای توسعه اقتصادی کشور و عبور از چالش‌ها فراهم می کند.

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1424846/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

"سلطان عینک خاورمیانه" دستگیر شد

سرمقاله سازندگی/ گامی به سوی عدالت واقعی

تداوم رکود شدید در بازار مسکن 1404؛ نه خریدار هست، نه فروشنده

ترامپ جنگ غزه را «وحشیانه» خواند

آمریکا با چین به توافق تجاری رسید

کمبود تاریخی دارو

خشم مقامات هندی از اقدام «ترامپ»

تراژدی نوزادان ناقص‌الخلقه در غزه؛ کودکی که بدون مغز متولد شد

ماجرای گوشی قاپی باند «مشکی پوش‌ها»در تاریکی شب!

تغییر ساعت کاری مراکز شماره‌گذاری در کشور

سرمقاله دنیای اقتصاد/ معضل قوانین زائد در اقتصاد ملی

جنایت هولناک دیگر از رژیم صهیونیستی؛ شهادت 15 فلسطینی در بمباران یک مدرسه

پیش‌فروش بلیت‌ قطارهای مسافری خردادماه آغاز شد

شهادت 15 فلسطینی در حمله اسرائیل به یک مدرسه

سرمقاله خراسان/ غلبه منطق ایرانی بر نمایش آمریکایی!

افزایش گردش ویروس کرونا در کشور؛ در اماکن عمومی ماسک بزنید

رای شورای رقابت علیه اسنپ فود

رویترز: پیشنهاد الجولانی به ترامپ برای ساخت برج در دمشق

ترامپ از بمب خبری خود رونمایی کرد

ادعایی درباره هدیه عراقچی به ویتکاف

چرا ترامپ هم نمی‌تواند نام خلیج فارس را تغییر دهد؟

اندیشکده کارنگی: عقب‌نشینی آمریکا از نظم بین‌المللی، با اهداف ایران هم‌راستاست

بازخوانی سیاست‌ مسکو در هشتادمین سالگرد پیروزی شوروی

بازی انتحاری «شی»

ماجرای پیشنهاد متفاوت آمریکا به حماس

ویدئویی جنجالی از مکرون

بسته دیپلماتیک هوشمند ایران

توقیف کارزارهای اعتراض به پیامک حجاب

حماس: اسیر دو تابعیتی آمریکایی اسرائیلی را آزاد می‌کنیم

ترند خطرناک تیک‌تاک خبرساز شد؛ به‌آتش‌کشیدن لپ‌تاپ‌های مدرسه با روشی عجیب

وعده ترامپ در شبکه اجتماعی

چه‌کسی دستور ممنوعیت واردات آیفون لوکس آمریکایی را دور زد؟

افزایش عجیب قیمت آب معدنی؛ یک لیتر آب چند برابر قیمت بنزین شد؟

گازگرفتگی 13 زن در سالن آرایش در پی روشن کردن موتور برق اضطراری

پیش بینی قیمت دلار 22 اردیبهشت 1404؛ چشمک مذاکرات به بازار ارز

آیا می‌شود از انرژی هسته‌ای صرف نظر کرد؟

پیشنهاد «راسموسن» برای ایجاد «ناتوی اقتصادی» مقابل «ترامپ»

ابهام در آمار و مستندات حادثه بندر شهید رجایی؛ مجلس پیگیر شد

تصادف هولناک پراید و تیبا 5 کشته بر جا گذاشت

بازگشت مرسدس بنز به ایران؛ چهار سواری محبوب در یک قدمی بازار

وقتی اتلاف برق معادل 408 میلیون بشکه نفت دیده نمی‌شود اما کولر مردم را مقصر می‌دانند

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس: جرایمی از جنس جرایم سازمان‌یافته در بانک آینده وجود دارد

آیا ال.جی و سامسونگ به ایران بازمی‌گردند؟

منو راست‌کلیک ویندوز 11 حالا گزینه جدیدی دارد و کاربران از آن متنفرند

نتانیاهو: ساکنان غزه باید مهاجرت کنند

هند جریان آب سد چناب به سوی پاکستان را باز کرد

پیکر مطهر شهید ناصر جوهر زاده کارمند بنیاد شهید بعد از قریب به 39 سال شناسایی و به آغوش وطن بازگشت

سخنگوی دولت برای ترویج زبان فارسی سنگ تمام گذاشت

دستگیری قاچاقچیانی که آب را با بنزین قاطی می‌کردند

ایران به کشورهای منطقه یادآوری می‌کند که هرگونه جنگ دامن‌گیر کل منطقه می‌شود