پیام ویژه

آخرين مطالب

ذخایر خالی سوخت نیروگاهی، میراث وزارت نفت دولت سیزدهم وزارت نفت

ذخایر خالی سوخت نیروگاهی، میراث وزارت نفت دولت سیزدهم
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - دولت چهاردهم در حالی وزارت نفت را از دولت سیزدهم تحویل گرفت که مقدار ذخایر نفت‌گاز نیروگاهی کشور 43 درصد در مقایسه با سال گذشته (1402) کاهش یافته بود.

به گزارش خبرنگار شانا، طبق آمارهای شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی، ابتدای شهریور سال 1403 مقدار ذخایر نفت‌گاز نیروگاهی یک میلیارد و 810 میلیون لیتر بود که این عدد در مقایسه با مدت مشابه پارسال (ابتدای شهریور سال 1402) با 3 میلیارد و 174 میلیون لیتر، 43 درصد کاهش یافته است.
همچنین در ابتدای شهریور سال 1403، ذخایر نفت کوره نیروگاهی یک میلیارد و 408 میلیون لیتر بوده است که این عدد در مقایسه با مدت مشابه پارسال (ابتدای شهریور 1402) با یک میلیارد و 856 میلیون لیتر، 23 درصد کاهشی بوده است.
در مجموع و با احتساب نفت کوره و نفت گاز نیروگاهی، ذخایر سوخت مایع نیروگاهی کشور در زمان تحویل به دولت چهاردهم، 3 میلیارد و 2188 میلیون لیتر بوده که این عدد در مقایسه با مدت مشابه پارسال (شهریور 1402) با 5 میلیارد و 23 میلیون لیتر، 36 درصد کاهشی بوده است.
رشد 75 درصدی تحویل سوخت مایع نیروگاهی در آبان 1403
از ابتدای آبان 1403، به‌طور میانگین روزانه 23.5 میلیون لیتر نفت‌گاز تحویل نیروگاه‌های کشور شده که این عدد در مقایسه با مدت مشابه پارسال (آبان 1402) با 14.7 میلیون لیتر، 72 درصد رشد یافته است.
همچنین به‌طور میانگین از ابتدای آبان امسال روزانه 42.6 میلیون لیتر نفت کوره تحویل نیروگاه‌های کشور شده است که این عدد نیز در مقایسه با مدت مشابه پارسال (آبان 1402) با 23.7 میلیون لیتر، 80 درصد رشد یافته است.
بنابراین در مجموع در آبان امسال به‌طور میانگین روزانه 70.7 میلیون لیتر سوخت مایع تحویل نیروگاه‌های کشور شده است که این عدد در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته (آبان 1402) با 38.4 میلیون لیتر در روز، 32.3 میلیون لیتر معادل حدود 75 درصد رشد یافته است.
رشد 41.5 درصدی تحویل سوخت مایع نیروگاهی در سال 1403
از روز یکم فروردین تا 12 آبان امسال همچنین به‌طور میانگین روزانه 25 میلیون لیتر نفت‌گاز تحویل نیروگاه‌های کشور شده که این عدد در مقایسه با مدت مشابه پارسال با 20.3 میلیون لیتر، 4.7 میلیون لیتر معادل 23 درصد رشد یافته است.
از روز یکم فروردین تا 12 آبان امسال، همچنین به‌طور میانگین روزانه 22.8 میلیون لیتر نفت‌کوره تحویل نیروگاه‌های کشور شده که این عدد در مقایسه با مدت مشابه پارسال با 14.2 میلیون لیتر، 8.6 میلیون لیتر معادل 60 درصد رشد یافته است.
در مجموع از روز یکم فروردین تا 12 آبان امسال به‌طور میانگین روزانه 47.8 میلیون لیتر سوخت مایع تحویل نیروگاه‌های کشور شده که این عدد در مقایسه با مدت مشابه پارسال (یکم فروردین تا 12 آبان سال 1402) با 34.5 میلیون لیتر در روز، 13.3 میلیون لیتر معادل 41.5 درصد رشد یافته است.

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1529701/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

روایتی از پشت پرده حمله عراقچی به دولت بایدن و نتانیاهو

چرا اسرائیل از عادی شدن روابط ایران و آمریکا نگران است؟

بازخوانی تاریخی مهم ترین فجایع رخ داده در بنادر دنیا

خطای خانم وزیر

اطلاعات: محموله خطرناک را چه کسی به بندر آورد؟

ادعای ترامپ: موفق‌ترین 100 روز در تاریخ آمریکا را سپری کرده‌ایم

تماشای تلویزیون بدون نیاز به اینترنت و وای‌فای؛ مالک نوکیا گوشی متفاوتی می‌سازد

رده بندی بهترین دوربین گوشی جهان در ماه آوریل؛ خبری از سامسونگ نیست

نان و ملیت؛ درباره پیشنهاد برداشتن یارانه مهاجران افغانستانی

تنش جدید در اسرائیل؛ آتش‌سوزی‌ها عمدی هستند؟

حمله پهپادی یمن علیه ناو هواپیمابر وینسون آمریکا

آیا قیمت بیت کوین به 100 هزار دلار می‌رسد؟

روبیو: تصمیماتی در حوزه سیاست خارجی می‌گیریم که برای آمریکا خوب باشد

رژیم صهیونیستی 800 کودک را از حق تحصیل محروم خواهد کرد

قتل داماد با چاقو؛ قاتل گیر قاچاقچیان کلاهبردار افتاد

معامله گران بازار سهام و ارز دست به عصا شدند

صدور تمامی بیمه‌ها مشروط به استعلام از سامانه املاک و اسکان شد

گام بلند سامسونگ برای ایجاد انقلاب در گوشی های آینده

کدام کشورها به مردم ایران تسلیت نگفتند؟

کودکان غزه در مرز مرگ از گرسنگی

وزیر خارجه پاکستان: به اقدامات تنش‌آمیز هند شدیداً پاسخ می‌دهیم

ایرلاین هفت دست؛ هواپیما هیچی!

پاس گل ناخواسته ترامپ به لیبرال‌های کانادا

شهباز شریف هند را به اقدامات تحریک آمیز متهم کرد

حمله هکرها به سامانه پرداخت الکترونیکی رژیم صهیونیستی

رشد 42 هزار واحدی شاخص بازار سرمایه؛ عبور ارزش بورس تهران از 10 هزار همت

ترامپ: چین وضعیت بسیار بدی دارد

اوکراین: آتش‌بس 30 روزه می‌خواهیم

دستور صریح استاندار مازندران برای پیگیری بحث مسکن ایثارگران

تبریک روز‌ دختر از میان دود و آتش!

بدمستی مرد جوان به قتل مقابل جگرکی منجر شد

پوکو F7 حالا فاصله چندانی تا عرضه رسمی ندارد

عون: در سفر محمود عباس، مسئله سلاح فلسطینی‌ها در لبنان بررسی می‌شود

الزامی شدن استفاده از سامانه املاک و اسکان در بیمه‌ها

دیه جان‌باختگان حادثه انفجار بندر شهید رجایی واریز شد

داستان یک مرد؛ آتش‌نشانی که خودش را از تهران به بندرعباس رساند

34 درصد واردات کشور با نرخ ارز 28500 تومان صورت گرفته است

متقاضیان تسهیلات بانکی بخوانند؛ پرداخت وام ازدواج و فرزندآوری چه تغییری کرد؟

زنگ خطر بازگشت تورم‌های 3 رقمی؛ موج جدید تورمی در راه است

چاقویی در چمدان؛ ماجرای قتل‏‌های خانگی زنان مهاجر ایرانی

ترامپ: با چین به توافق خواهیم رسید

آتش‌سوزی بی‌سابقه در تاریخ اسرائیل؛ حمل و نقل مختل شد

قتل زن آرایشگر 40 ساله؛ شناسایی قاتل ادامه دارد

خرید با کالابرگ‌های الکترونیکی تسهیل شد

زمان واریز کالابرگ اردیبهشت ماه مشخص شد

تخم‌مرغ 25 هزار تومانی درب مرغداری؛ تعطیلی گسترده مرغداری‌ها کلید خورد

واردات پارچه 2 برابر شد؛ 80 درصد واردات پوشاک از مناطق آزاد

کناره گیری ایلان ماسک از کاخ سفید، بی سر و صدا!

پوتین: دیر یا زود روابط روسیه با اروپا احیا می‌شود

سقوط در دریای سرخ