پیام ویژه

آخرين مطالب

سی‌ان‌ان: حمله یمن به بن‌گوریون شکست آمریکا و آسیب‌پذیری اسرائیل را ثابت کرد بين الملل

سی‌ان‌ان: حمله یمن به بن‌گوریون شکست آمریکا و آسیب‌پذیری اسرائیل را ثابت کرد
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - شبکه آمریکایی تحلیل کرد حمله موشکی‌ یمنی‌ها به فرودگاه بن‌گوریون تل‌آویو، بار دیگر آسیب‌پذیری‌های این رژیم و شکست تجاوزات ایالات متحده به یمن را نشان داده است
ارتش رژیم صهیونیستی صبح امروز (یکشنبه) از شلیک یک موشک از یمن به سوی سرزمین‌های اشغالی و اصابت آن به فرودگاه بن‌ گوریون خبر داد که تاکنون چندین زخمی داشته است.
رادیو ارتش عبری به نقل از یک منبع نظامی گزارش داد: سامانه‌های «تاد» آمریکایی و «پیکان-3» اسرائیلی تلاش کردند موشک یمنی را رهگیری کنند اما شکست خوردند.
در پی این حمله پروازهای فرودگاه بن‌گوریون به طور کامل متوقف شده است و شرکت‌های هواپیمایی بین‌المللی از جمله سوئیس و استرالیا تصمیم به لغو پروازهای خود به مقصد سرزمین‌های اشغالی گرفته‌اند. همچنین کانال 13 تلویزیون اسرائیل به نقل از منابعی گزارش داد که برخی از این شرکت‌ها خواستار توضیح فوری از مقامات اسرائیلی درباره شرایط امنیتی فرودگاه شده‌اند.
سرتیپ «یحیی سریع» سخنگوی نیروهای مسلح یمن روز یکشنبه و با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد: در پاسخ به تداوم حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه و در حمایت از ملت فلسطین، یک فروند موشک بالستیک هایپرسونیک به‌سوی فرودگاه بن‌گوریون در منطقه اشغالی یافا (تل‌آویو) شلیک شد.
طبق گزارش شبکه المسیره، در این بیانیه آمده است که موشک با موفقیت به هدف اصابت کرده و موجب توقف کامل فعالیت‌های فرودگاه برای بیش از یک ساعت شده است.
یحیی سریع گفت: سامانه‌های پدافندی اسرائیل و آمریکا موفق به رهگیری این موشک نشده‌اند و بیش از سه میلیون نفر از ساکنان اسرائیل به پناهگاه‌ها گریخته‌اند.
به‌گزارش وبگاه خبری «واللا»، نشست برنامه‌ریزی‌شده کابینه امنیت رژیم صهیونیستی که قرار بود در ساعات آتی برگزار شود، به‌دلیل شرایط اضطراری به حالت تعلیق درآمده است.
باید چنین تهدیدی را جدی بگیرید!
رسانه آمریکایی «سی‌ان‌ان» ارزیابی کرد: «این حادثه به منزله نقض امنیتی بزرگ در یکی از محافظت شده‌ترین قسمت‌های اسرائیل بوده و احتمالا پرسش‌هایی را درباره قابلیت اسرائیل به منظور رهگیری چنین حملاتی به رغم داشتن سامانه‌های دفاع موشکی پیشرفته خود مطرح می‌سازد.»
رفت و آمد قطارها از مبدا و به مقصد این فرودگاه به حال تعلیق در آمده و پلیس رژیم صهیونیستی خواستار عدم مراجعه به این منطقه شده است.
به نوشته سی‌ان‌ان تصاویر منتشر شده نشان می‌دهند که حجمی از خرابی‌های ایجاد شده در نتیجه برخورد موشک به داخل فرودگاه در مسیر پایانه اصلی این فرودگاه پخش شده‌اند. ویدیویی از زمان اصابت موشک در فرودگاه و دود سیاه‌رنگی که از محل انفجار برمی‌خیزد در رسانه‌های اجتماعی انتشار یافته است.
در حالی که شرکت‌های هواپیمایی مشهوری همچون لوفت‌هانزا، سوئیس، اتریش ایرلاینز، بروکسل ایرلاینز و یورووینگز پروازهای خود از مبدا و به مقصد تل‌آویو را معلق کرده‌اند یک سخنگوی لوفتانزا به سی‌ان‌ان گفت: «شما باید چنین تهدیدی را جدی بگیرید.»
موشک یمن قابلیت نفوذ به پدافند اسرائیل را نشان داد
«امیر بار شالوم»، تحلیلگر امور نظامی رادیو ارتش رژیم صهیونیستی اذعان کرد: «این موشک هم دقت فوق‌العاده‌ای و هم قابلیت نفوذ به داخل پدافند هوایی اسرائیل را نشان داد.»
بار شالوم به سی‌ان‌ان عنوان کرد: «این موشک‌بسیار دقیق بود اگر شما از فاصله 2000 کیلومتری آن را شلیک می‌کنید بسیار دقیق است و این شگفت انگیز است. و شما باید چنین تهدیدی را جدی بگیرید. ما باید بررسی کنیم که آیا این اتفاق به خاطر اشتباه ما رخ داده یا اینکه در اینجا ما با نوع جدیدی از تهدید مواجهیم.»
بار شالوم با وجود گفتن اینکه ایران مشغول تولید موشک‌های دوربرد با قابلیت مانورهای مخصوص فرار از پدافند هوایی بوده، گفت: «با این وجود هنوز روشن نیست آیا چنین فن‌آوری پیشرفته‌ای به حوثی‌ها (انصارالله یمن) منتقل شده یا خیر.»
او ادامه داد ارتش رژیم صهیونیستی همه جوانب مربوط به شکست پدافند هوایی رژیم در رهگیری این موشک را شامل «زمانی که سنسورها شلیک موشک را تشخیص دادند، اینکه کدام سامانه‌ها آن را شناسایی کردند و موشک‌های رهگیر چقدر به موشک نزدیک شدند» را تحلیل خواهد کرد.
او ادامه داد: «پارامترهای زیادی وجود دارند که ممکن است به نتیجه مرتبط باشند و باید تحلیل شوند.»

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1586924/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

قدرت نادیده گرفته شده روسیه

شرط بن سلمان برای سفر ترامپ به ریاض

یمن، رژیم صهیونیستی را محاصره هوایی کرد

توضیح فرزین درباره ناترازی نظام بانکی؛ بانک‌ها ورشکسته نیستند

مشخصات و طراحی گوشی آنر 400 لو رفت

الدن رینگ بیش از 30 میلیون نسخه فروش داشته است

گزارش رسانه‌های عبری از فلج شدن تنها دروازه عبور اسرائیل

موج جدید توحش آمریکا در یمن

پر کردن باک خودرو به قیمت خالی کردن حساب بانکی

چطور قسطی صاحب‌خانه شویم؟؛ متقاضیان خرید مسکن حتما بخوانند

سقوط آزاد قیمت گوشی در بازار ایران؛ فرصت طلایی برای خریداران

آینده احزاب اپوزیسیون کُرد ایرانی در اقلیم کردستان عراق

بحران مسکن در ایران با واگذاری صحیح زمین حل خواهد شد

سرعت تغییر قیمت خودرو تند شد

تصاویرتان را با هوش‌مصنوعی جدید شیائومی به صورت رایگان کارتونی کنید

ناشی‌ها

مذاکره در سایه هیاهو

واکنش‌ها به صفحه مجازی کاخ سفید در روز جهانی «جنگ ستارگان»

یورش 534 شهرک نشین به حریم مسجد الاقصی

پیش‌بینی یک کارشناس درباره نرخ اجاره‌ تا پایان سال

هوش مصنوعی می‌تواند به شما در پیدا کردن شغل جدید کمک کند

نیاز 4 میلیارد دلاری "کشتیرانی" برای نوسازی ناوگان

دولت نسخه خودروهای وارداتی را پیچید

سقوط تاریخی بورس؛ هجوم سرمایه‌ها به بازار طلا و ارز

ورود ناگهانی یک مرد به حریم ریلی ایستگاه مترو

کارگران فاقد مسکن کی صاحبخانه می‌شوند؟

سایپا هم در لیست واگذاری‌ها قرار گرفت

واردات پارچه به 824 میلیون دلار رسید

پیش‌ بینی بورس دوشنبه 15 اردیبهشت 1404

پیش‌بینی بازار طلا در روزهای آینده

همکاری غول‌های گوشی سازی چینی برای مقابله با ترامپ

تبریک مفتی عمان به‌مناسبت عملیات موشکی یمن در فرودگاه بن‌گوریون

رئیس ستاد ارتش اسرائیل: ده‌ها هزار دستور فراخوان نیروهای ذخیره را صادر می‌کنیم

واکنش کاردینال آمریکایی به تصویر ساختگی ترامپ با لباس پاپ: کار پسندیده‌ای نبو

متهم فراموشکار ارتکاب قتل را انکار کرد

معامله 99 کیلوگرم شمش طلا در مرکز مبادله؛ زمان بعدی حراج مشخص شد

آیا طلا «سرمایه امن» است؟

پیشرفته‌ترین هوش مصنوعی گوگل توانست یکی از بازی‌های قدیمی پوکمون را به پایان برساند

آتش‌سوزی در شهرک صنعتی با 5 مصدوم؛ حال 2 نفر وخیم است

رکورد تردد در جاده‌های تهران؛ ثبت بیش از 21 میلیون خودرو در فروردین

بارش‌های کشور 35 درصد کمتر از نرمال؛ لزوم اصلاح مصرف آب

300 هزار فقره وام ضروری 50 میلیون تومانی به بازنشستگان پرداخت می‌شود

رفع ابهام درخصوص مالیات بر ارزش افزوده پرداختی به فروشندگان کالا و خدمات

سرعت انتشار One UI 8 سریع‌تر از One UI 7 خواهد بود

حل مشکلات ساختاری وابسته به جناح‌ها نیست

گروگان‌گیری دختر جوان توسط سارق موادفروش؛ راز سیم کارت 5 میلیاردی چه بود؟

کولر جان کودک 2 ساله را گرفت

سردبیر روزنامه «رای الیوم»: اسرائیل در وضعیت فروپاشی معنوی بی‌سابقه‌ای قرار دارد

مالیات‌دهی اسنپ و تپسی از جیب راننده!

زلنسکی: هر لحظه احتمال برقراری آتش‌بس با روسیه وجود دارد