پیام ویژه

آخرين مطالب

گزارش رسانه‌های عبری از فلج شدن تنها دروازه عبور اسرائیل بين الملل

گزارش رسانه‌های عبری از فلج شدن تنها دروازه عبور اسرائیل
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - تسنیم / با لغو پیاپی پروازهای شرکت‌های هوایی به فلسطین اشغالی که پس از حمله موفق انصار الله یمن به فرودگاه بن گوریون به وقوع پیوست، اسرائیل وارد بحران تازه‌ای شده است.
به گزارش گروه عبری خبرگزاری تسنیم، به اعتراف رسانه‌های عبری زبان، تعویق و لغو پروازهای شرکت‌های مختلف هوایی به فرودگاه بن گوریون بحران شدیدی را در اسرائیل به وجود آورده است.
پایگاه خبری واللا نیوز در گزارشی در این رابطه اعلام کرد، لحظه به لحظه بر لیست شرکت‌‌هایی هوایی که پروازهای خود را به اسرائیل لغو می‌کنند افزوده می‌شود.
تا لحظه تهیه گزارش 23 پرواز به فرودگاه بن گوریون لغو و 5 پرواز هم به حال تعلیق در آمده است، علت هم به موشکی باز می‌گردد که صبح امروز از یمن شلیک و در منطقه فرودگاه بن گوریون سقوط کرد.
بازار
در همین حال اودی بار عوز مدیر فرودگاه بن گوریون از مردم خواست تا پیش از عزیمت به فرودگاه به وب سایت فرودگاه مراجعه و از شرایط پروازها مطلع شوند و در صورت نیاز با شرکت‌های هواپیمایی خود تماس بگیرند.
مدیر فرودگاه اعتراف کرد بعد از سقوط موشک یمنی ها، شرکت‌های مختلف هواپیمایی در حال بررسی مجدد سلامت پروازهای خود هستند و مسئله از سرگیری آن را ارزیابی می‌کنند، در حالی که وزیر حمل و نقل اسرائیل هم در حال ارزیابی این مسئله و تحولات پیرامونی آن به ویژه در روزهای آتی است.
اداره هوانوردی اسرائیل هم به رسانه‌ها گفت: برخی از شرکت‌های هوایی تصمیم گرفته‌اند تا به مسافران خود اطلاع دهند تمامی پروازهای خود را طی 72 ساعت آینده لغو کنند.
در ادامه این گزارش، لیست بلندی از شرکت‌های مسافربری که پروازهای خود را به فلسطین اشغالی لغو کرده‌اند را منتشر و از سرگردانی تعداد زیادی از مسافران در فرودگاه سخن گفت.
این رسانه در گزارش دیگری هم اعلام کرد، مسافران اسرائیلی در فرودگاه بن گوریون سرگردان شده‌اند و نه تنها نمی‌دانند چه زمانی سفر خواهند کرد بلکه از سرنوشت بلیت‌های خود هم مطلع نیستند به نحوی که شرکت‌‌هایی هوایی حاضر نیستند مبلغ بلیت‌های آنها را بازگردنند و حتی کسانی که دارای بیمه هم هستند نیز برای بازپس گیری هزینه بلیت خود دچار مشکل شده‌اند.
شری گوردون، مدیر عامل یک مجموعه گردشگری اسرائیلی در گفتگویی با واللا نیوز نسبت به هرج و مرج در صنعت گردشگری اسرائیل هشدار داد و خبر داد، لغو پروازها به معنای آن است که تمامی تورهای گردشگری آنها نیز دچار مشکل شده‌اند.
وی تاکید کرد، برای انتقال گروه‌های گردشگری به خارج دچار مشکل شده‌ایم، چون علاوه بر لغو پروازها هیچ پرواز جایگزینی هم برای آن وجود ندارد.
گفتنی است انصار الله یمن در بیانیه‌ای که در صفحه عبری زبان خود منتشر کرد، خطاب به صهیونیست‌ها گفت، همانطور که بندر ایلات را تعطیل کردیم، فرودگاه بن گوریون هم تعطیل خواهد شد.

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1587028/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

قدرت نادیده گرفته شده روسیه

شرط بن سلمان برای سفر ترامپ به ریاض

یمن، رژیم صهیونیستی را محاصره هوایی کرد

توضیح فرزین درباره ناترازی نظام بانکی؛ بانک‌ها ورشکسته نیستند

مشخصات و طراحی گوشی آنر 400 لو رفت

الدن رینگ بیش از 30 میلیون نسخه فروش داشته است

گزارش رسانه‌های عبری از فلج شدن تنها دروازه عبور اسرائیل

موج جدید توحش آمریکا در یمن

پر کردن باک خودرو به قیمت خالی کردن حساب بانکی

چطور قسطی صاحب‌خانه شویم؟؛ متقاضیان خرید مسکن حتما بخوانند

سقوط آزاد قیمت گوشی در بازار ایران؛ فرصت طلایی برای خریداران

آینده احزاب اپوزیسیون کُرد ایرانی در اقلیم کردستان عراق

بحران مسکن در ایران با واگذاری صحیح زمین حل خواهد شد

سرعت تغییر قیمت خودرو تند شد

تصاویرتان را با هوش‌مصنوعی جدید شیائومی به صورت رایگان کارتونی کنید

ناشی‌ها

مذاکره در سایه هیاهو

واکنش‌ها به صفحه مجازی کاخ سفید در روز جهانی «جنگ ستارگان»

یورش 534 شهرک نشین به حریم مسجد الاقصی

پیش‌بینی یک کارشناس درباره نرخ اجاره‌ تا پایان سال

هوش مصنوعی می‌تواند به شما در پیدا کردن شغل جدید کمک کند

نیاز 4 میلیارد دلاری "کشتیرانی" برای نوسازی ناوگان

دولت نسخه خودروهای وارداتی را پیچید

سقوط تاریخی بورس؛ هجوم سرمایه‌ها به بازار طلا و ارز

ورود ناگهانی یک مرد به حریم ریلی ایستگاه مترو

کارگران فاقد مسکن کی صاحبخانه می‌شوند؟

سایپا هم در لیست واگذاری‌ها قرار گرفت

واردات پارچه به 824 میلیون دلار رسید

پیش‌ بینی بورس دوشنبه 15 اردیبهشت 1404

پیش‌بینی بازار طلا در روزهای آینده

همکاری غول‌های گوشی سازی چینی برای مقابله با ترامپ

تبریک مفتی عمان به‌مناسبت عملیات موشکی یمن در فرودگاه بن‌گوریون

رئیس ستاد ارتش اسرائیل: ده‌ها هزار دستور فراخوان نیروهای ذخیره را صادر می‌کنیم

واکنش کاردینال آمریکایی به تصویر ساختگی ترامپ با لباس پاپ: کار پسندیده‌ای نبو

متهم فراموشکار ارتکاب قتل را انکار کرد

معامله 99 کیلوگرم شمش طلا در مرکز مبادله؛ زمان بعدی حراج مشخص شد

آیا طلا «سرمایه امن» است؟

پیشرفته‌ترین هوش مصنوعی گوگل توانست یکی از بازی‌های قدیمی پوکمون را به پایان برساند

آتش‌سوزی در شهرک صنعتی با 5 مصدوم؛ حال 2 نفر وخیم است

رکورد تردد در جاده‌های تهران؛ ثبت بیش از 21 میلیون خودرو در فروردین

بارش‌های کشور 35 درصد کمتر از نرمال؛ لزوم اصلاح مصرف آب

300 هزار فقره وام ضروری 50 میلیون تومانی به بازنشستگان پرداخت می‌شود

رفع ابهام درخصوص مالیات بر ارزش افزوده پرداختی به فروشندگان کالا و خدمات

سرعت انتشار One UI 8 سریع‌تر از One UI 7 خواهد بود

حل مشکلات ساختاری وابسته به جناح‌ها نیست

گروگان‌گیری دختر جوان توسط سارق موادفروش؛ راز سیم کارت 5 میلیاردی چه بود؟

کولر جان کودک 2 ساله را گرفت

سردبیر روزنامه «رای الیوم»: اسرائیل در وضعیت فروپاشی معنوی بی‌سابقه‌ای قرار دارد

مالیات‌دهی اسنپ و تپسی از جیب راننده!

زلنسکی: هر لحظه احتمال برقراری آتش‌بس با روسیه وجود دارد