در غزه دیگر نان از گندم درست نمیشود
بين الملل
بزرگنمايي:
پیام ویژه - فارس /در شرایطی که دسترسی به اساسیترین مواد غذایی در غزه بسیار دشوار شده، مردم این منطقه برای تامین قوت روزانه خود به استفاده از راهکارهای غیرمعمول روی آوردهاند.
بیش از دو ماه است که ارتش اسرائیل گذرگاههای مرزی نوار غزه را بسته است و اجازه ورود مواد غذایی بهویژه آرد به این منطقه را نمیدهد. در چنین شرایطی، نان از یک ماده غذایی اساسی به یک «رویای روزانه» تبدیل شده است.
بازار ![]()
شبکه «الجزیره» امروز (یکشنبه) در گزارشی در این باره مینویسد مادران فلسطینی برای مقابله با قحطی و تهیه نان به استفاده از عدس، لوبیا، ماکارونی، برنج آسیابشده روی آوردهاند.
فلسطینیها با به شیوههای ابتدایی این مواد را آرد میکنند تا خمیر نان تهیه کرده و برای کودکانشان یک لقمهنان فراهم کنند.ویدیوها و تصاویری که در شبکههای اجتماعی و منابع محلی و بینالمللی منتشر شده، نشان میدهد که چگونه ساکنان غزه در سایه قحطی ناشی از محاصره مداوم، از این مواد و حتی از آسیاب کردن برنج، نان تهیه میکنند.
یکی از زنان فلسطینی در نوار غزه روش تهیه نان را اینگونه شرح میدهد: «عدس و ماکارونی را در آب خیس میکنیم و روز بعد، آن را صاف کرده و با کمی آرد، البته اگر داشته باشیم، مخلوط میکنیم. اما این کافی نیست، با این حال آن را میخوریم زیرا چیز دیگری برای خوردن وجود ندارد.»
-
يکشنبه ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۵:۵۱
-
۷ بازديد
-

-
پیام ویژه
لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1588920/