پیام ویژه

آخرين مطالب

مدیرکل بنیاد مازندران گفت:

نیازمند فرهنگ‌سازی عمیق برای شناخت ایثارگران هستیم بنیاد شهید و امور ایثارگران

نیازمند فرهنگ‌سازی عمیق برای شناخت ایثارگران هستیم
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران با اشاره به ضرورت فرهنگ‌سازی صحیح در زمینه شناخت ایثارگران گفت: "به نظر من، اول از همه عدم آگاهی باید درست شود و این نیازمند فرهنگ‌سازی است که تاکنون آنطور که باید صورت نگرفته است."

به گزارش ایثار، سعید کهن سال مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان مازندران در اردوی یک روزه دختران معزز شهدا که با هدف ایجاد نشاط و شادابی و به مناسبت دهه کرامت در سوادکوه برگزارشد، با انتقاد از عدم توجه برخی نهادها به اهمیت این فرهنگ‌ سازی، به تلاش‌ های خود در این زمینه اشاره کرد و افزود: "من این موضوع را بارها برای خیلی‌ ها توضیح داده‌ام ولی متاسفانه زیر بار نمی‌ روند و آن را کتمان می‌ کنند، دلیل این امر این است که ما در موضوع فرهنگ‌ سازی برای یاد هزاران شهید بسیار عقب بوده‌ایم.
وی با تاکید بر لزوم آغاز این فرهنگ‌ سازی از سنین کودکی، پیشنهاداتی در این زمینه ارائه داد و اظهار کرد: باید از بچه ابتدایی فرهنگ‌ سازی شود وگرنه هیچ وقت این اتفاق نخواهد افتاد، متاسفانه هرچه تلاش کردم، هیچ فایده‌ای نداشت.
مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران همچنین با اشاره به انتظارات بیشتر از فرزندان شهدا به دلیل جایگاه آنان، بر ضرورت وحدت و همدلی بین اقشار مختلف جامعه ایثارگری تاکید کرد و از آنان خواست از هرگونه نگاه انشقاق و افتراق پرهیز کنند.
این مسئول با بیان اینکه بنیاد شهید ملزم به اجرای قوانین و مقررات است، بر ضرورت همراهی و همدلی در این حوزه تاکید و تصریح کرد: بهترین چیز این است که این وحدت، همراهی و همدلی را داشته باشید، آن چیزی که در حوزه قوانین و مقررات برای من و شما هست، انجام می‌ دهیم.
وی در پایان سخنان خود با اشاره به نقش فرزندان شهدا در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، خواستار تلاش بیشتر آنان در این زمینه شد.
کهن سال یادآورشد: امروز ما نقش دکتر کشوری را به عنوان یک فرزند شهید و چهره علمی در مجلس شورای اسلامی حس می کنیم، همین نقش را شما می توانید در عرصه های مختلف ایفاد کنید و این شایستگی در وجود شما نهفته است.
مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان مازندران همچنین در رابطه با پیگیری انتظارات و مطالبات، شایستگی فرزندان شهدا در جایگاه شغلی سازمانها، همراهی و هم تنیدگی امور ایثارگران دستگاه ها و امور بانوان استانداری به منظور بهره مندی از ظرفیت ها، تبدیل درک و معرفت، دانش و ارزش های درونی به باور اجتماعی ... مطالبی بیان کرد.
در حاشیه برگزاری این اردو، نشستی با حضور سعید کهن سال مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران، کشوری نماینده مردم قائمشهر، سوادکوه، جویبار و سیمرغ در مجلس شورای اسلامی، فرمانده سپاه و رئیس بنیاد سوادکوه با محوریت طرح مسائل و بررسی دغدغه‌ های فرزندان معزز شهدا صورت پذیرفت.
ابتدای این جلسه تعدادی از فرزندان شهدا مسائل و دغدغه‌ های خود را در حوزه قوانین خدمات جامع ایثارگری .... بیان کردند.
گفتنی است مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران در ساری طی نشستی با مدیر عامل شرکت توزیع برق استان، مشکلات ایثارگران شاغل را مورد پیگیری قرار داد.
انتهای پیام/

پیام ویژه

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1588939/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ماجرای گوشی قاپی باند «مشکی پوش‌ها»در تاریکی شب!

تغییر ساعت کاری مراکز شماره‌گذاری در کشور

سرمقاله دنیای اقتصاد/ معضل قوانین زائد در اقتصاد ملی

جنایت هولناک دیگر از رژیم صهیونیستی؛ شهادت 15 فلسطینی در بمباران یک مدرسه

پیش‌فروش بلیت‌ قطارهای مسافری خردادماه آغاز شد

شهادت 15 فلسطینی در حمله اسرائیل به یک مدرسه

سرمقاله خراسان/ غلبه منطق ایرانی بر نمایش آمریکایی!

افزایش گردش ویروس کرونا در کشور؛ در اماکن عمومی ماسک بزنید

رای شورای رقابت علیه اسنپ فود

رویترز: پیشنهاد الجولانی به ترامپ برای ساخت برج در دمشق

ترامپ از بمب خبری خود رونمایی کرد

ادعایی درباره هدیه عراقچی به ویتکاف

چرا ترامپ هم نمی‌تواند نام خلیج فارس را تغییر دهد؟

اندیشکده کارنگی: عقب‌نشینی آمریکا از نظم بین‌المللی، با اهداف ایران هم‌راستاست

بازخوانی سیاست‌ مسکو در هشتادمین سالگرد پیروزی شوروی

بازی انتحاری «شی»

ماجرای پیشنهاد متفاوت آمریکا به حماس

ویدئویی جنجالی از مکرون

بسته دیپلماتیک هوشمند ایران

توقیف کارزارهای اعتراض به پیامک حجاب

حماس: اسیر دو تابعیتی آمریکایی اسرائیلی را آزاد می‌کنیم

ترند خطرناک تیک‌تاک خبرساز شد؛ به‌آتش‌کشیدن لپ‌تاپ‌های مدرسه با روشی عجیب

وعده ترامپ در شبکه اجتماعی

چه‌کسی دستور ممنوعیت واردات آیفون لوکس آمریکایی را دور زد؟

افزایش عجیب قیمت آب معدنی؛ یک لیتر آب چند برابر قیمت بنزین شد؟

گازگرفتگی 13 زن در سالن آرایش در پی روشن کردن موتور برق اضطراری

پیش بینی قیمت دلار 22 اردیبهشت 1404؛ چشمک مذاکرات به بازار ارز

آیا می‌شود از انرژی هسته‌ای صرف نظر کرد؟

پیشنهاد «راسموسن» برای ایجاد «ناتوی اقتصادی» مقابل «ترامپ»

ابهام در آمار و مستندات حادثه بندر شهید رجایی؛ مجلس پیگیر شد

تصادف هولناک پراید و تیبا 5 کشته بر جا گذاشت

بازگشت مرسدس بنز به ایران؛ چهار سواری محبوب در یک قدمی بازار

وقتی اتلاف برق معادل 408 میلیون بشکه نفت دیده نمی‌شود اما کولر مردم را مقصر می‌دانند

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس: جرایمی از جنس جرایم سازمان‌یافته در بانک آینده وجود دارد

آیا ال.جی و سامسونگ به ایران بازمی‌گردند؟

منو راست‌کلیک ویندوز 11 حالا گزینه جدیدی دارد و کاربران از آن متنفرند

نتانیاهو: ساکنان غزه باید مهاجرت کنند

هند جریان آب سد چناب به سوی پاکستان را باز کرد

پیکر مطهر شهید ناصر جوهر زاده کارمند بنیاد شهید بعد از قریب به 39 سال شناسایی و به آغوش وطن بازگشت

سخنگوی دولت برای ترویج زبان فارسی سنگ تمام گذاشت

دستگیری قاچاقچیانی که آب را با بنزین قاطی می‌کردند

ایران به کشورهای منطقه یادآوری می‌کند که هرگونه جنگ دامن‌گیر کل منطقه می‌شود

زلنسکی: پنجشنبه منتظر دیدار با پوتین هستم

ویتکاف: اسرائیل در حال ادامه دادن جنگ است

زلنسکی: آماده‌ام پنجشنبه در ترکیه با پوتین دیدار کنم

آتش سوزی‌ها در فلسطین اشغالی ادامه دارند

آتش‌سوزی‌های گسترده در جنگل‌های غرب سوریه

حقوق بازنشستگان در اردیبهشت 1404 بیشتر است

همه نهادها مشمول اعمال فوق‌العاده خاص حقوق شدند

«غریزه درست، اجرای بد»؛ نگاه متفکر آمریکایی به سیاست‌‏خارجی ترامپ