پیام ویژه

آخرين مطالب

ویتکاف: اسرائیل در حال ادامه دادن جنگ است بين الملل

ویتکاف: اسرائیل در حال ادامه دادن جنگ است
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - فرستاده ویژه رئیس جمهور آمریکا به خاورمیانه خطاب به خانواده اسرای اسرائیلی نزد حماس اذعان کرد: «اسرائیل بدون داشتن هیچ راهی برای حرکت رو به جلو، درحال ادامه دادن جنگ است.»
«استیو ویتکاف» فرستاده ویژه رئیس جمهور آمریکا به خاورمیانه و مسئول مذاکرات بین رژیم صهیونیستی و حماس برای رسیدن به آتش‌بس در غزه، شامگاه یکشنبه در اظهاراتی اذعان کرد: «اسرائیل بدون داشتن هیچ راهی برای حرکت رو به جلو، درحال ادامه دادن جنگ است.»
طبق گزارش شبکه 12 رژیم صهیونیستی، ویتکاف در «انتقاداتی بی‌سابقه علیه اسرائیل» در گفت‌وگو با خانواده اسرای اسرائیلی نزد حماس تصریح کرد: «اکنون فرصتی وجود دارد و امیدواریم اسرائیل و میانجی‌گران از آن استفاده کنند.»
به اذعان شبکه اسرائیلی، در آستانه سفر «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا به خاورمیانه، سیاست‌های رژیم صهیونیستی و جنایات این رژیم در غزه، باعث نارضایتی دولت آمریکا شده است.
شبکه 12 رژیم صهیونیستی در ادامه نوشت: «در دیداری بین خانواده اسرا با ویتکاف، او از اسرائیل انتقاداتی بی‌سابقه کرد.»
ویتکاف در انتقاد خود از رژیم صهیونیستی اذعان کرد: «ما خواستار بازگشت اسرا هستیم. اما اسرائیل حاضر به پایان دادن به این جنگ نیست. با وجود نبود هرگونه چشم‌اندازی از پیشرفت و نیاز اساسی برای رسیدن به توافق، اسرائیل درحال ادامه دادن جنگ است.»
این انتقادات درحالی است که «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی شامگاه یکشنبه ادعا کرد: «برای طرح‌های جنگی خود در غزه از کسی اجازه نخواهیم خواست.»
با این وجود، ویتکاف در ادامه اظهارات خود، مدعی وجود فرصتی برای آتش‌بس در غزه شد.
او ادعا کرد: «اکنون فرصتی وجود دارد و امیدواریم اسرائیل و میانجی‌گران از آن استفاده کنند. من درحال افزایش فشارها علیه همه میانجی‌گران هستیم و هیچ تلاشی برای بازگشت اسرا دریغ نمی‌کنیم.»
پیش از این «باراک راوید» خبرنگار اسرائیلی در پایگاه خبری «آکسیوس» با استناد به اظهارات منابع خود گزارش داد که فرستاده ویژه کاخ سفید در امور غرب آسیا هم‌اکنون در حال رایزنی با طرف‌های مختلف از جمله رژیم صهیونیستی، قطر و مصر است. این مذاکرات به‌گونه‌ای طراحی شده که از طریق این کشورها، تماس‌های غیرمستقیمی نیز با جنبش مقاومت فلسطین (حماس) برقرار شده است.
هدف اصلی این مذاکرات، بررسی امکان دستیابی به توافقی برای تبادل اسرای صهیونیست و همچنین فراهم‌سازی بستر آغاز گفت‌وگوهای جامع برای پایان جنگ در غزه عنوان شده است.
در حالی که فشارهای بین‌المللی علیه تداوم حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه افزایش یافته و انتقادها از عملکرد آمریکا در این بحران بالا گرفته، اقدام ویتکاف نشانه‌ای از تلاش واشنگتن برای مدیریت بحران کنونی و جلوگیری از تخریب مضاعف وجهه ایالات متحده تلقی می‌شود.

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1589078/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بلومبرگ گزارش داد: بازی استراتژیک بن‌سلمان در برابر ترامپ

پلمب کارگاه تولید غیرمجاز سوسیس و کالباس با گوشت گراز!

کالاهای اساسی یا لوکس؟

بازگشت به خانه اول؟

اسیر دو تابعیتی اسرائیلی - آمریکایی دیدار با نتانیاهو را نپذیرفت

ثبت یک رکورد در بورس تهران؛ آیا بازار سرمایه فردا هم مثبت خواهد ماند؟

چرا هشتادمین سالگرد پایان جنگ جهانی دوم مهم است

نماینده سابق: ایران و آمریکا روی کلیات توافق کردند و وارد مسائل جزیی‌تر شده‌اند

لعنت بر پدر و مادر ناترازی

آمار کارمندان هروئینی و تریاکی دولت در سال 52

پیش بینی متفاوت یک کارشناس از آینده قیمت طلا و ارز

آیفون گران می‌شود!

یا خط قرمزی مطرح نشده یا عقب‌نشینی کردند

ادعای جدید «حمید رسایی»

فعال اصلاح‌طلب: خروجی دور چهارم مذاکرات، جنگ‌طلبان را منزوی کرد

مذاکره ادامه دارد

راه نجات مسکن از دل واگذاری زمین می‌گذرد

انتقاد مجری تلویزیون از تغییر ساعت مدارس

پیش‌‌بینی بورس سه‌ شنبه 23 اردیبهشت 1404

رویای ساخت هواپیمای ایرانی به دولت چهاردهم رسید

چرا گروه پ.ک.ک منحل شد؟

نعیم قاسم: مقاومت تجاوز اسرائیل را متوقف کرد

تیراندازی صاحبخانه، سارق خانه را از پای درآورد

یارانه گوشت حذف شد

یارانه کالابرگ مرحله سوم اردیبهشت واریز شد

زمین‌گیر شدن 40 نفر از اراذل با شلیک پلیس در سال جاری

حمله خرس به دامدار 60 ساله

«ریال دیجیتال» در بلاتکلیفی است؛ بدون قانون، بدون آینده

شبکه شتاب به شبکه پرداخت روسیه وصل شد

مهاجرانی: کشور با کسری 20 هزار مگاواتی برق مواجه است

مهم‌ترین راهبرد حل ناترازی از زبان سخنگوی دولت

پیش بینی قیمت دلار 23 اردیبهشت 1404

SSDهای 512 ترابایتی همین نزدیکی‌هاست!

کلید حل بحران ناترازی انرژی در جیب این اعجوبه قرن است

سخنرانی دبیرکل حزب الله لبنان آغاز شد

امیر کویت از ارتقای سطح نمایندگی دیپلماتیک با لبنان خبر داد

حماس، تلاش شهرک‌نشینان برای ذبح قربانی در مسجد الاقصی را محکوم کرد

آتش در خانه نخست وزیر انگلیس

نخست وزیر هند: فقط در زمینه مقابله با تروریسم و ‌کشمیر با پاکستان مذاکره خواهیم کرد

روایتی عجیب از حادثه انفجار بندرعباس؛ ماشین با 50 تن بار 5 متر بلند شد!

استخر آب کشاورزی جان کودک 10 ساله را گرفت

اما و اگرهای لغو اجرای قانون ممنوع بودن واردات کالاهای خارجی دارای مشابه ایرانی

روی دیگر زندگی مهاجران افغانستانی در ایران

صاعقه در بنگلادش جان 13 نفر را گرفت

آمار عجیب از صنعت لوکس و پول‌ساز خرید و فروش حیوانات در ایران

هوای تهران خنک‌ می‌شود

رئیس بانک مرکزی: امسال حذف صفرهای پول ملی را دنبال می‌کنیم

روایت عجیب فرار یک زندانی از بیمارستان

دستگیری 40 نفر از اراذل با شلیک پلیس در سال جاری

کنسرسیوم هسته‌ای یکی از طرح‌های روی میز