پیام ویژه

آخرين مطالب

دزدان مست، دست مالباخته را قطع کردند فرهنگی و اجتماعی

دزدان مست، دست مالباخته را قطع کردند
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - جام جم / بیست و سوم فروردین امسال مردی با پلیس 110 تهران تماس گرفت و اطلاع داد افرادی قمه به دست در بوستان چیتگر به پسری 16 ساله حمله‌ور شده و پس از سرقت موتورش، دست او را قطع کردند. نوجوان زخمی با اورژانس راهی بیمارستان شد.
با تحقیق از شاهدان ماجرا معلوم شد که سارقان پنج جوان و یک پسر نوجوان هستند. پسر زخمی در بیمارستان تحت عمل جراحی قرار گرفت و پزشکان موفق شدند دست او را پیوند بزنند‌.
بازار
با زنده ماندن مالباخته پلیس به تحقیق از او پرداخت که گفت‌: آن شب برای تفریح به بوستان چیتگر رفته بودم، پنج پسر جوان و یک نوجوان با دو موتورسیکلت آمده بودند. مست بودند. بعد دعوایی میان آنها رخ داد. با دیدن این صحنه ترسیدم سمت موتورم رفتم تا به خانه‌مان بازگردم که به من حمله‌ور شدند، کتکم زدند و به زور موتورسیکلت را ازمن گرفتند. بعد یکی ازآنها با قمه به دستم ضرباتی زد که باعث قطع دستم شد. زخمی و نیمه جان کناری افتادم. وقتی دربیمارستان به هوش آمدم فهمیدم دستم را عمل کرده‌اند و معجزه‌آسا زنده مانده‌ام.
ماموران در ادامه تحقیقات پلیسی با چند فقره سرقت مشابه رو‌به‌رو شدند که در بوستان چیتگر و بوستان‌های دیگر رخ داده و مالباختگان گوشی یا موتورسیکلت‌های‌شان به این شیوه به سرقت رفته بود. با تحقیق از شاکیان و چهره‌نگاری از متهمان فراری معلوم شد، آنها همان افرادی‌ هستند که پلیس دنبال‌شان است.
در تحقیقات مشخص شد، دو نفرشان سابقه سرقت و زورگیری دارند و در ادامه آنها دو روز پیش در پاتوق‌شان در جنوب شهر بازداشت شدند. متهمان اعتراف کردند که در شهرستان قدس ساکن هستند و با تشکیل یک گروه به بوستان‌های چیتگر و دیگر بوستان‌های تهران می‌آمدند. مست می‌کردند و پس از راه ‌انداختن دعوای دروغین با دیدن افرادی که گوشی یا موتورسیکلت داشتند و تنها بودند با چاقو و قمه به آنها حمله می‌کردند و پس از کتک زدن به زور گوشی و موتورسیکلت‌های‌شان را به سرقت می‌بردند. وقتی هم با مقاومت مالباختگان رو‌به‌رو می‌شدند، آنها را زخمی می‌کردند.
یکی از شاکیان همین پسر نوجوان بود که دستش را قطع کرده بودند و اموال سرقتی را هم فروخته‌اند.
شریفی‌وند، بازپرس شعبه سوم دادسرای ناحیه 34 تهران با تایید این خبر به جام‌جم گفت‌: با اعتراف این دو نفر بقیه متهمان نیز در عملیات‌های جداگانه پلیسی بازداشت شدند و به جرائم‌شان اعتراف کردند. پرونده یکی از متهمان به دادسرای اطفال و نوجوانان ارسال شد‌. 

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1589347/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بلومبرگ گزارش داد: بازی استراتژیک بن‌سلمان در برابر ترامپ

پلمب کارگاه تولید غیرمجاز سوسیس و کالباس با گوشت گراز!

کالاهای اساسی یا لوکس؟

بازگشت به خانه اول؟

اسیر دو تابعیتی اسرائیلی - آمریکایی دیدار با نتانیاهو را نپذیرفت

ثبت یک رکورد در بورس تهران؛ آیا بازار سرمایه فردا هم مثبت خواهد ماند؟

چرا هشتادمین سالگرد پایان جنگ جهانی دوم مهم است

نماینده سابق: ایران و آمریکا روی کلیات توافق کردند و وارد مسائل جزیی‌تر شده‌اند

لعنت بر پدر و مادر ناترازی

آمار کارمندان هروئینی و تریاکی دولت در سال 52

پیش بینی متفاوت یک کارشناس از آینده قیمت طلا و ارز

آیفون گران می‌شود!

یا خط قرمزی مطرح نشده یا عقب‌نشینی کردند

ادعای جدید «حمید رسایی»

فعال اصلاح‌طلب: خروجی دور چهارم مذاکرات، جنگ‌طلبان را منزوی کرد

مذاکره ادامه دارد

راه نجات مسکن از دل واگذاری زمین می‌گذرد

انتقاد مجری تلویزیون از تغییر ساعت مدارس

پیش‌‌بینی بورس سه‌ شنبه 23 اردیبهشت 1404

رویای ساخت هواپیمای ایرانی به دولت چهاردهم رسید

چرا گروه پ.ک.ک منحل شد؟

نعیم قاسم: مقاومت تجاوز اسرائیل را متوقف کرد

تیراندازی صاحبخانه، سارق خانه را از پای درآورد

یارانه گوشت حذف شد

یارانه کالابرگ مرحله سوم اردیبهشت واریز شد

زمین‌گیر شدن 40 نفر از اراذل با شلیک پلیس در سال جاری

حمله خرس به دامدار 60 ساله

«ریال دیجیتال» در بلاتکلیفی است؛ بدون قانون، بدون آینده

شبکه شتاب به شبکه پرداخت روسیه وصل شد

مهاجرانی: کشور با کسری 20 هزار مگاواتی برق مواجه است

مهم‌ترین راهبرد حل ناترازی از زبان سخنگوی دولت

پیش بینی قیمت دلار 23 اردیبهشت 1404

SSDهای 512 ترابایتی همین نزدیکی‌هاست!

کلید حل بحران ناترازی انرژی در جیب این اعجوبه قرن است

سخنرانی دبیرکل حزب الله لبنان آغاز شد

امیر کویت از ارتقای سطح نمایندگی دیپلماتیک با لبنان خبر داد

حماس، تلاش شهرک‌نشینان برای ذبح قربانی در مسجد الاقصی را محکوم کرد

آتش در خانه نخست وزیر انگلیس

نخست وزیر هند: فقط در زمینه مقابله با تروریسم و ‌کشمیر با پاکستان مذاکره خواهیم کرد

روایتی عجیب از حادثه انفجار بندرعباس؛ ماشین با 50 تن بار 5 متر بلند شد!

استخر آب کشاورزی جان کودک 10 ساله را گرفت

اما و اگرهای لغو اجرای قانون ممنوع بودن واردات کالاهای خارجی دارای مشابه ایرانی

روی دیگر زندگی مهاجران افغانستانی در ایران

صاعقه در بنگلادش جان 13 نفر را گرفت

آمار عجیب از صنعت لوکس و پول‌ساز خرید و فروش حیوانات در ایران

هوای تهران خنک‌ می‌شود

رئیس بانک مرکزی: امسال حذف صفرهای پول ملی را دنبال می‌کنیم

روایت عجیب فرار یک زندانی از بیمارستان

دستگیری 40 نفر از اراذل با شلیک پلیس در سال جاری

کنسرسیوم هسته‌ای یکی از طرح‌های روی میز