پیام ویژه - فارس /در سایهٔ تنشهای رو به افزایش منطقهای، الحشد الشعبی با بیان اینکه عراق از خطر جنگ منطقهای در امان است، اعلام کرد که نیروهای امنیتی این کشور آمادهٔ هرگونه شرایط اضطراری هستند.
معاون رئیس سازمان الحشد الشعبی یاسر حسین العیساوی تصریح کرد که تمامی نیروهای امنیتی شامل الحشد الشعبی، ارتش و پلیس عراق برای مواجهه با هرگونه وضعیت اضطراری آمادگی کامل دارند.
به نوشته الفرات نیوز، العیساوی در جریان حضورش در نشستی با عنوان «تغییر قواعد درگیری در منطقه، در مسیر نزاع منطقهای و چالشهای مرحله آینده» اظهار داشت: «منطقه بهطور کامل در وضعیت بحرانی قرار دارد و احتمال دارد هر لحظه جنگی منطقهای آغاز شود، با این حال آمادگی گستردهای میان نیروهای نظامی و امنیتی از همه طرف وجود دارد».
بازار ![]()
وی در پایان افزود: برغم افزایش آمادگیهای نظامی و امنیتی در سطح منطقه، عراق در حال حاضر از امنیت برخوردار بوده و از خطر جنگ منطقهای قریبالوقوع در امان است».
اعلام آمادگی الحشد الشعبی برای مقابله با هرگونه تهدید، هم نشاندهندهٔ نقش تثبیتشدهٔ این نیرو در ساختار امنیتی عراق و هم بازتابی از نگرانیهای منطقهای نسبت به احتمال تشدید تنش منطقهای است.