سه شنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۴
بین الملل

کرملین: به عملیات نظامی در اوکراین ادامه می‌دهیم

کرملین: به عملیات نظامی در اوکراین ادامه می‌دهیم
پیام ویژه - فارس /سخنگوی کرملین روز سه‌شنبه ابراز امیدواری کرد که نفوذ آمریکا و مهارت‌های دیپلماتیک فرستادگان واشنگتن، کی‌یف را به مشارکت فعال‌تر در روند صلح تشویق کند. ...
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - فارس /سخنگوی کرملین روز سه‌شنبه ابراز امیدواری کرد که نفوذ آمریکا و مهارت‌های دیپلماتیک فرستادگان واشنگتن، کی‌یف را به مشارکت فعال‌تر در روند صلح تشویق کند.
«دیمیتری پسکوف» سخنگوی ریاست جمهوری فدراسیون روسیه امروز (سه‌شنبه) بر تداوم عملیات نظامی ویژه در اوکراین تاکید کرد.
پسکوف طی نشست خبری در کاخ کرملین گفت: «با توجه به فقدان گزینه‌های دیگر، روسیه به عملیات ویژه نظامی ادامه داده و به اهداف خود دست خواهد یافت».
به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، وی ضمن اشاره به تمایل مسکو برای گفتگوی صلح درباره اوکراین، اظهار داشت: «ما [استیون] ویتکاف [نماینده ویژه رئیس جمهور آمریکا] را به خوبی می‌شناسیم و او را فردی مؤثر می‌دانیم».
این مقام روس در این‌باره توضیح داد: «روسیه از قصد [دونالد] ترامپ [رئیس جمهور آمریکا] برای یافتن راه‌حلی مسالمت‌آمیز برای مناقشه اوکراین استقبال می‌کند».
طبق این گزارش، پسکوف ادامه داد: «مسکو امیدوار است که نفوذ آمریکا و مهارت‌های دیپلماتیک فرستادگان ترامپ، کی‌یف را به مشارکت فعال‌تر در روند صلح تشویق کند».
وی در ادامه گفت: «ما پیشنهاد می‌کنیم منتظر بیانیه‌های پس از دیدار ترامپ و [ولودیمر] زلنسکی [رئیس جمهور اوکراین] باشیم. ما نتایج این دیدار را به دقت زیر نظر خواهیم داشت».
بر این اساس، سخنگوی کرملین با ممکن دانستن تماس سران روسیه و ترکیه در آینده نزدیک، افزود: «تاکنون هیچ تماسی بین روسیه و ترکیه درمورد مسائل مربوط به حل بحران اوکراین وجود نداشته است».
بازار


نظرات شما