يکشنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۴
فرهنگی و اجتماعی

ثبت ۲۲۴۹ ازدواج برای مردان بالای ۷۵ سال

ثبت ۲۲۴۹ ازدواج برای مردان بالای ۷۵ سال
پیام ویژه - خبرآنلاین / معاون امور جوانان وزارت ورزش گفت: در سال ۱۴۰۳ بیش از ۲ هزار نفر از مردان بالای ۴۰ سال ازدواج کردند و بیش از هزار طلاق در میان مردان بالای ۷۵ سال ...
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - خبرآنلاین / معاون امور جوانان وزارت ورزش گفت: در سال 1403 بیش از 2 هزار نفر از مردان بالای 40 سال ازدواج کردند و بیش از هزار طلاق در میان مردان بالای 75 سال صورت گرفته و 2249 ازدواج در مردان بالای 75 سال به ثبت رسیده است.
نشست خبری علیرضا رحیمی معاون امور جوانان با محوریت برنامه جایزه ملی جوان سال 1404 و گزارش عملکرد یکساله معاونت" امرروز یکشنبه 25 آبانماه برگزار شد.
رحیمی در این نشست خبری، گفت: ما در وزارت ورزش و جوانان و شورای عالی جوانان هیچ مسئولیت مستقیمی در توزیع وام ازدواج نداریم؛ بنابراین در حوزه‌ای که هیچ اختیاری نداریم فقط از باب مطالبه جوانان مسئله را پیگیری می‌کنیم و صرفاً ناظر هستیم.
او تصریح کرد: در شش ماهه نخست سال جاری 291858 فقره به ارزش 98 همت وام ازدواج به متقاضیان اعطا شده است و بر اساس آمار تا پایان شهریورماه امسال، 541 هزار و 215 نفر متقاضی در صف انتظار دریافت این وام قرار دارند.
معاون امور جوانان وزارت ورزش گفت: از دیگر طرح‌های معاونت امور جوانان اعطای کارت رفاهی جهیزیه به زوج‌های جوان است.
رحیمی گفت: در 6 ماهه اول سال 1404 حدود 40 درصد از متقاضیان وام ازدواج موفق به دریافت این وام شده و بیشترین متقاضیانی که موفق به دریافت وام ازدواج شده‌اند در استان‌های محروم از جمله سیستان و بلوچستان، خوزستان، خراسان جنوبی، هرمزگان و آذربایجان غربی بین 28 تا 33 درصد بوده است.
او خاطرنشان کرد: بانک‌های پرداخت کننده وام ازدواج پرداخت مکلف به پرداخت وام‌های قرض‌الحسنه هستند اما برخی بانک‌ها تکلیف بیشتری دارند و در حال حاضر بانک ملت و بانک ملی بیشترین صف انتظار در پرداخت وام ازدواج را دارند.
او یادآور شد: به دنبال ایجاد بانک مجازی جوانان هستیم؛ طی سال‌های گذشته خروجی مناسب از حوزه جوانان در کشور نداشتیم و البته این مسئله به افراد مربوط نیست و در واقع مشکل از ساختار است.
معاون امور جوانان وزارت ورزش گفت: بودجه‌های فعلی حوزه جوانان بسیار پایین است و سهم بودجه وزارت ورزش و جوانان 7 و یک دهم درصد از کل بودجه است که این مقدار به 5 و یک دهم درصد رسیده است و البته 50 درصد این بودجه صرف پرداخت حقوق کارکنان می‌شود.
رحیمی اضافه کرد: جایگاه جوانان در کشور باید ارتقا پیدا کند و توان مطالبه‌گری مربوط در این حوزه افزایش پیدا کند و ما در راستای انجام مسئولیتی که داریم به یکی از وزرا نامه نوشتیم که درباره حوزه جوانان جلسه داشته باشیم اما 4 ماه است که هیچ پاسخی نداده است.
او افزود: وضعیت فعلی جوانان کشور در شان آن‌ها و در حدی که باید باشد، نیست و البته گفتن این حرفها به معنای سیاه‌نمایی نیست و در همه دنیا موج‌های نوظهور وجود دارد.
معاون امور جوانان وزارت ورزش از راه‌اندازی مرکز افکار سنجی جوان ایران خبر داد و گفت: با فعالیت این مرکز می‌توانیم نظرسنجی‌های مختلف را به طور بر خط انجام دهیم.
رحیمی تصریح کرد: اگر احساس خود را با 10 سال پیش مقایسه کنید، می‌بینید که ما 10 سال پیش هم معضلات و آسیب‌هایی چون فقر و خودکشی را داشتیم و امروزه به دلیل افزایش هر چه بیشتر افراد از فضای مجازی، وقوع هر یک از این اتفاقات بیشتر دیده می‌شود.
او گفت: میانگین سن طلاق در آقایان 39 و در زنان 34 سال است و بالاترین میانگین سنی طلاق در تهران و پایین‌ترین میانگین سن طلاق در استان سیستان و گلستان بوده است.
معاون امور جوانان وزارت ورزش تاکید کرد: اینکه گفته می‌شود از هر 2 ازدواج یکی منجر به طلاق می‌شود گزاره اشتباهی است.
رحیمی افزود: در سال 1403 بیش از 2 هزار نفر از مردان بالای 40 سال ازدواج کردند و بیش از هزار طلاق در میان مردان بالای 75 سال صورت گرفته و 2249 ازدواج در مردان بالای 75 سال به ثبت رسیده است.
بازار


نظرات شما