پنجشنبه ۱۸ دي ۱۴۰۴
بین الملل

تعلیق فعالیت فرودگاه حلب سوریه

تعلیق فعالیت فرودگاه حلب سوریه
پیام ویژه - تسنیم /رسانه های حکومت جولانی از توقف فعالیت فرودگاه حلب و تعطیلی همه نهادهای عمومی در پی درگیری با قسد خبر دادند. به دنبال ادامه درگیری‌ها میان شبه نظامیان قسد ...
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - تسنیم /رسانه های حکومت جولانی از توقف فعالیت فرودگاه حلب و تعطیلی همه نهادهای عمومی در پی درگیری با قسد خبر دادند.
به دنبال ادامه درگیری‌ها میان شبه نظامیان قسد (گروه موسوم به نیروهای دموکراتیک سوریه) با عناصر وابسته به حکومت ابومحمد جولانی که به گفته منابع سوری با کشته و زخمی شدن 15 نفر همراه بود، این منابع از توقف فعالیت‌های فرودگاه بین المللی حلب به مدت 24 ساعت خبر دادند.
اداره هواپیمایی کشوری سوریه وابسته به حکومت جولانی بامداد امروز اعلام کرد که پروازهای فرودگاه بین‌المللی حلب از مبدا و به مقصد این فرودگاه، به مدت 24 ساعت به خاطر دلایل امنیتی تعلیق می‌شود.
همچنین استاندار حلب نیز از تعلیق کار در تمام ادارات دولتی، مدارس و دانشگاه‌ها در روز چهارشنبه و لغو تمام رویدادهای عمومی و اجتماعی خبر داد.
وی گفت که تصمیم به تعلیق این فعالیت‌ها با توجه به وضعیت امنیتی فعلی و حمله به چندین بیمارستان و موسسات عمومی توسط نیروهای قسد گرفته شده است.
تداوم درگیری بین عناصر جولانی و شبه نظامیان قسد در حلب
منابع خبری امروز از درگیری بین عناصر جولانی و شبه نظامیان قسد در اطراف محله الشیخ مقصود و الاشرفیه در شهر حلب خبر می دهند.
خبرگزاری سانا تحت کنترل دولت جولانی در این باره گزارش داد که شبه نظامیان قسد محله السریان در شهر حلب را هدف حملات خمپاره ای خود قرار داده است و نیروهای ارتش در محورهای الکاستیلو وشیحان با آنها درگیر شدند.
بازار
سانا گزارش داد که در حمله به ساختمان‌های مسکونی در محله المیدان حلب توسط نیروهای قسد، روز سه‌شنبه 4 نفر از جمله 2 زن کشته و 11 نفر هم زخمی شدند.
دیروز منابع خبری گزارش دادند که عناصر جولانی و قسد بار دیگر در حلب واقع در شمال سوریه درگیر شدند. این درگیری در نزدیکی میدان شیحان حلب رخ داد و عناصر جولانی، مواضع قسد را در محله های الاشرفیه و الشیخ مقصود حلب گلوله باران کردند. قسد هم مواضع عناصر جولانی را در حلب هدف قرار داد.
منابع سوری همچنین به نقل از منابع وابسته به حکومت جولانی گزارش دادند که روز دوشنبه هم در حمله پهپادی عناصر قسد به یک ایست بازرسی در نزدیکی نقاط استقرار نیروهای امنیتی در شرق حلب 3 نیروی امنیتی زخمی شدند.
این درحالی است که در تاریخ 10 مارس 2025 توافقی شامل 8 بند بین «مظلوم عبدی»، فرمانده کل نیروهای سوریه دموکراتیک (قسد) وابومحمد جولانی در دمشق امضا شد.
قرار بود مفاد اساسی این توافق که شامل آتش‌بس جامع، ادغام نهادهای نظامی و غیرنظامی (قسد) زیر چتر دولت سوریه، تضمین حقوق اساسی کردهای سوریه، بازگشت آوارگان و رد هرگونه تجزیه سوریه بود، قبل از پایان سال 2025 اجرا شود؛ با این حال، آنچه حاصل شد، محدود به یک آتش‌بس نسبی و تفاهم های اولیه در مورد بازگشت آوارگان منطقه «عفرین» بوده است، در حالی که مفاد اساسی توافق در سایه اتهام زنی های دوجانبه آنها مبنی بر تعلل و وقت کشی، معلق ماند و درگیری میان دو طرف مجددا برگشته است.


نظرات شما