يکشنبه ۱۰ خرداد ۱۴۰۵
بین الملل

شرط مقاومت فلسطین برای ورود به مرحله بعدی توافق آتش‌بس غزه

شرط مقاومت فلسطین برای ورود به مرحله بعدی توافق آتش‌بس غزه
پیام ویژه - ایسنا /گروه‌های مقاومت فلسطین اعلام کردند میانجی‌ها باید قبل از ورود به بحث در مورد مرحله بعدی توافق، این رژیم را به انجام تعهداتش وادار کنند. گروه‌های مقاومت ...
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - ایسنا /گروه‌های مقاومت فلسطین اعلام کردند میانجی‌ها باید قبل از ورود به بحث در مورد مرحله بعدی توافق، این رژیم را به انجام تعهداتش وادار کنند.
گروه‌های مقاومت فلسطینی اعلام کردند: دشمن به جنگ وحشیانه خود علیه غزه از طریق قتل، ترور، قتل عام، هدف قرار دادن افسران پلیس، محاصره و گرسنگی ادامه می‌دهد. آنچه دشمن انجام می‌دهد نقض مفاد توافق است و میانجی‌ها باید قبل از ورود به بحث در مورد مرحله بعدی توافق، این رژیم را به انجام تعهداتش وادار کنند.
طبق گزارش المیادین، گروه‌های مقاومت تأکید کردند: «نقشه راه ملادینوف» برای مدیریت غزه، نوعی باج‌گیری سیاسی و بشردوستانه است، زیرا کمک، سوخت و بازسازی را به خلع سلاح مقاومت ربط می‌دهد.
بازار
گروه‌های مقاومت اعلام کردند: نقشه اداره غزه، کمیته تکنوکرات را در مقابل مردم قرار می‌دهد و تهدیدی برای شعله‌ور کردن درگیری داخلی است که به دشمن خدمت می‌کند و جنایات آن را مشروعیت می‌بخشد. ما از کمیته تکنوکرات می‌خواهیم که همیشه منافع مردم ما را در اولویت قرار دهد و تمام طرح‌های دشمن صهیونیستی و ملادینوف را رد کند.
این موضع‌گیری گروه‌های مقاومت در حالی است که تونی بلر، نخست‌وزیر اسبق انگلیس و عضو هیئت اجرایی «شورای صلح غزه» اعلام کرد این شورا قصد دارد طی روزهای آتی گفت‌وگوهایی را با جنبش حماس درباره آینده اداره نوار غزه آغاز کند.
به گفته بلر، این مذاکرات در چارچوب توافق آتش‌بس منعقدشده در اکتبر ۲۰۲۵ ، انجام خواهد شد و هدف آن بررسی سازوکار انتقال مدیریت غزه به یک ساختار جدید حکمرانی است.


نظرات شما