جمعه ۱۲ تير ۱۴۰۵
بین الملل

روسیه: هلند خود را برای جنگ در جناح شرقی ناتو آماده می‌کند

روسیه: هلند خود را برای جنگ در جناح شرقی ناتو آماده می‌کند
پیام ویژه - تسنیم /سفارت روسیه هشدار داد: هلند باگسترش همکاری با ناتو و ایجاد ساختارهای نظامی آشکارا درصدد رویارویی با روسیه است. سفارت روسیه در لاهه در گفت‌وگو به روزنامه ...
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - تسنیم /سفارت روسیه هشدار داد: هلند باگسترش همکاری با ناتو و ایجاد ساختارهای نظامی آشکارا درصدد رویارویی با روسیه است.
سفارت روسیه در لاهه در گفت‌وگو به روزنامه «ایزوستیا»، چاپ مسکو اعلام کرد که هلند با نوسازی گسترده تأسیسات لجستیکی و زیرساخت‌های نظامی و همچنین گسترش ظرفیت‌های خود برای پذیرش نیروهای متحد و برگزاری رزمایش‌های نظامی، با قاطعیت خود را برای یک «درگیری نظامی در جناح شرقی ناتو» آماده می‌کند و کاملاً روشن است که در اینجا منظور، رویارویی با روسیه است.
نمایندگی دیپلماتیک روسیه در هلند یادآور شد که این کشور همچنان به نوسازی پایگاه‌های هوایی، زیرساخت‌های حمل‌ونقل و تأسیسات لجستیکی نظامی خود ادامه می‌دهد و هم‌زمان ظرفیت‌های خود را برای پذیرش نیروهای متحد ناتو و برگزاری رزمایش‌های مشترک گسترش می‌دهد. همچنین مشارکت خود را در برنامه‌های بلندمدت حمایت نظامی از اوکراین افزایش داده است.
سفارت روسیه تأکید کرد: «در مجموع، این اقدامات نشان‌دهنده شتاب گرفتن روند ادغام زیرساخت‌های نظامی هلند در برنامه‌های نظامی ائتلاف ناتو است. نتیجه‌گیری اصلی و کاملاً منطقی ما ساده است: پادشاهی هلند با سرعت خود را برای "مناقشه در جناح شرقی ناتو" آماده می‌کند. آیا لازم است توضیح دهیم که منظور دقیقاً روسیه است؟»
هلند حمایت نظامی از اوکراین را افزایش می‌دهد
سفارت روسیه در لاهه در عین حال اشاره کرد که هلند مشارکت خود را در برنامه‌های بلندمدت حمایت نظامی از اوکراین افزایش داده است. این نمایندگی دیپلماتیک افزود: «مقامات لاهه به‌طور مستمر مشارکت خود را در برنامه‌های بلندمدت حمایت نظامی از اوکراین، از جمله آموزش نیروهای نظامی، اجرای پروژه‌های مشترک دفاعی ـ صنعتی و تأمین مالی ارسال تسلیحات، افزایش می‌دهند.»
طبق این اطلاعات، دولت هلند تاکنون حدود 900 میلیون یورو در ابتکار اوکراینی «Drone Line» سرمایه‌گذاری کرده و در اوایل آوریل نیز توافقی دوجانبه با کی‌یف برای تولید پهپادهای تهاجمی در شرکت صنایع دفاعی «VDL» در شهر بورنه امضا کرده است. همچنین 250 میلیون یورویی که پیش‌تر از سوی لاهه اعلام شده بود، برای خرید 700 فروند موشک کروز «Ruta» از شرکت هلندی «Destinus» اختصاص یافته، سامانه‌هایی که از نظر ویژگی‌های فنی، بیشتر به پهپادهای اصلاح‌ شده شباهت دارند.
سفارت روسیه در هلند در پایان اعلام کرد: «با توجه به رویکرد کاملاً روس‌ستیزانه مقامات لاهه، ما با نهایت جدیت تلاش‌های هلند در تمامی عرصه‌های یادشده را زیر نظر خواهیم داشت.»
ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه چندی پیش تأکید کرده بود که ظرفیت بروز یک مناقشه نظامی در چندین منطقه، از جمله در فضای اوراسیا، به‌طور قابل‌توجهی افزایش یافته است. به گفته وی، کشورهای عضو ناتو دیگر تنها به حمایت از کی‌یف محدود نمی‌شوند و غرب آشکارا اعلام می‌کند که برای جنگ با روسیه آماده می‌شود و بودجه‌های نظامی تهاجمی خود را افزایش می‌دهد.
رئیس‌جمهور روسیه توضیح داد که الگوی اقدامات «غرب به اصطلاح دموکراتیک» ساده است: «ابتدا برای روسیه تهدید ایجاد می‌کنند، این کشور را وادار می‌کنند اقداماتی را که برای دفاع از خود ضروری است انجام دهد و سپس بلافاصله مسکو را به همه گناهان متهم می‌کنند تا ادامه سیاست و اقدامات تهاجمی خود علیه روسیه را توجیه کنند.»


نظرات شما