شنبه ۱۷ مرداد ۱۴۰۵
بین الملل

عملیات پیشگیرانه ارتش یمن به سمت جنوب و غرب گسترش یافت

عملیات پیشگیرانه ارتش یمن به سمت جنوب و غرب گسترش یافت
پیام ویژه - ایسنا/ منابع خبری اعلام کردند ارتش یمن نیروهای تحت حمایت عربستان سعودی را در مأرب با پهپاد هدف قرار داد. این حملات در ادامه هدف گرفتن پایگاه‌های مزدوران سعودی ...
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - ایسنا / منابع خبری اعلام کردند ارتش یمن نیروهای تحت حمایت عربستان سعودی را در مأرب با پهپاد هدف قرار داد. این حملات در ادامه هدف گرفتن پایگاه‌های مزدوران سعودی در پنج استان طی امروز بود.
به گزارش ایسنا، اندکی پس از حمله به مواضع مزدوران سعودی در استان ضالع یمن، اخباری از صدای انفجار در مأرب شنیده شد که در نتیجه حملات موشکی و پهپادی نیروهای ارتش یمن بود.
صابرین نیوز نیز از افزایش آمادگی به بالاترین سطح مزدوران سعودی خبر داد.
پیشتر نیروهای مسلح یمن مواضع و تجمعات نیروهای وابسته به عربستان سعودی را در منطقه «العلّه» در شمال استان ضالع هدف قرار دادند.
وبگاه المساء پرس در این باره گزارش داد در یک عملیات نظامی که به سرعت در حال تشدید است و منعکس کننده عملیات پیشگیرانه جاری است نیروهای مسلح یمن از چند روز گذشته مواضع مزدوران وابسته به عربستان را هدف قرار می‌دهد.
این حملات پیشگیرانه پس از آن صورت گرفت که صنعا اطلاعات دقیقی دریافت کرد که تأیید می‌کرد نیروهای تحت حمایت عربستان سعودی مقدمات خود را برای تشدید اوضاع در خطوط مقدم و حمله به مناطق تحت کنترل دولت صنعا نهایی کرده‌اند؛ این حملات منجر به خنثی شدن این طرح شد.
هچنین وبگاه الخبر الیمنی گزارش داد:‌ روز شنبه، نیروهای یمنی عملیات خود علیه نیروهای تحت حمایت عربستان سعودی را به جنوب و غرب کشور گسترش دادند. این پس از عملیات موفقیت‌آمیز در شمال و شرق است. یک سری انفجار چندین پایگاه و اردوگاه را در جنوب و غرب لرزاند. آخرین عملیات بعد از ظهر در الضالع رخ داد، جایی که گزارش‌های رسانه‌ای حاکی از بمباران اردوگاه العله در غرب شهر قعطبه، نزدیک خطوط مقدم، بود. انفجارها همچنین عدن و تعز را لرزاند، جایی که گزارش‌های رسانه‌ای حاکی از هدف قرار گرفتن اردوگاه‌ها و نیروهای متعلق به ائتلاف و گروه‌های متحد آن بود.
طبق این گزارش،‌ در شبوه، گروه‌های مستقر در آنجا تلفات ناشی از حملات پهپادی به مواضع خود در نزدیکی مرز مأرب را تأیید کردند. در ساحل غربی، انفجارهای شدیدی انبارهای سلاح متعلق به نیروهای طارق صالح را لرزاند که با موشک‌های بالستیک هدف قرار گرفتند. این تحولات همزمان با ادامه عملیات یمن در شمال است، جایی که صنعا برای دومین روز متوالی به بمباران اردوگاه‌های گروه‌های تحت حمایت عربستان سعودی در مأرب ادامه داد.
آخر هفته گذشته، نیروهای یمنی مرحله جدیدی از عملیات را با تمرکز بر هدف قرار دادن تجمعات نیروهای سعودی در مناطق مرزی شرقی یمن آغاز کردند، جایی که آنها اردوگاه‌هایی را در حضرموت و مأرب با موشک و پهپاد هدف قرار دادند و صدها کشته و زخمی بر جای گذاشتند.


نظرات شما