سه شنبه ۱۰ شهريور ۱۴۰۵
بین الملل

پولیتیکو: اسپانیا و یونان برای ارسال موشک‌های پاتریوت به اوکراین تحت فشار اروپا هستند

پولیتیکو: اسپانیا و یونان برای ارسال موشک‌های پاتریوت به اوکراین تحت فشار اروپا هستند
پیام ویژه - ایرنا/نشریه پولیتیکو در گزارشی با اشاره به اینکه کی‌یف در میان تشدید حملات هوایی روسیه به شدت با کمبود ذخایر مهمات پدافند هوایی مواجه شده است، نوشت که کشورهای ...
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - ایرنا /نشریه پولیتیکو در گزارشی با اشاره به اینکه کی‌یف در میان تشدید حملات هوایی روسیه به شدت با کمبود ذخایر مهمات پدافند هوایی مواجه شده است، نوشت که کشورهای عضو سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) و اتحادیه اروپا فشار بر اسپانیا و یونان را برای ارسال موشک‌های رهگیر سامانه پاتریوت به اوکراین افزایش داده‌اند.
در گزارش پولیتیکو آمده است: درخواست‌هایی برای دریافت موشک‌های «پی‌ای‌سی-۲» (PAC-۲) از انبارهای تسلیحاتی اسپانیا و یونان ارسال شده است.
این گزارش می‌افزاید: یکی از گزینه‌های مطرح‌شده طرحی است که بر اساس آن، نروژ بتواند بخشی از این موشک‌ها را خریداری کرده و سپس آنها را به اوکراین منتقل کند.
بر اساس این گزارش، اسپانیا و یونان از جمله کشورهای اروپایی هستند که بزرگترین ذخایر موشک‌های پاتریوت را در اختیار دارند.
در ادامه این گزارش آمده است: همچنین برخی از این موشک‌ها به پایان عمر مفید خود نزدیک می‌شوند که این موضوع نیز به عنوان استدلال دیگری برای انتقال آنها به کی‌یف مطرح شده است.
در گزارش پولیتیکو با اشاره به اینکه موضوع تامین تجهیزات پدافند هوایی بیشتر برای اوکراین، یکی از محورهای اصلی نشست وزرای دفاع و خارجه اتحادیه اروپا است که یکم و دوم سپتامبر (دهم و یازدهم شهریور) در ایرلند برگزار خواهد شد، خاطرنشان شده است: انتظار می‌رود مقام‌هایی از اوکراین، بریتانیا، نروژ، ایسلند و سوئیس نیز در این گفت وگوها شرکت کنند.
به گزارش ایرنا، حملات روسیه و اوکراین طی ماه‌های اخیر تشدید شده است.
روزنامه واشنگتن پست پیش‌تر با اشاره به ذخایر رو به کاهش رهگیرهای دفاع هوایی اوکراین که توسط آمریکا تامین شده است، نوشته بود: روسیه از این موقعیت استفاده کرده است.
بر اساس این گزارش، کشورهای اروپایی متعهد شده‌اند که رهگیرهای موشکی را به کی‌یف تحویل دهند اما بسیاری از آنها تا سال آینده نخواهند رسید.


نظرات شما