پنجشنبه ۱۲ شهريور ۱۴۰۵
سیاسی

فشار آمریکا به کشورهای مختلف برای قطع روابط تجاری با ایران

فشار آمریکا به کشورهای مختلف برای قطع روابط تجاری با ایران
پیام ویژه - فارس/ وبگاه «آکسیوس» بامداد پنجشنبه نوشت که وزیر خارجه آمریکا از سفارتخانه‌های این کشور خواسته به دولت‌های میزبان برای قطع فوری تجارت با ایران فشار بیاورند. ...
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - فارس / وبگاه «آکسیوس» بامداد پنجشنبه نوشت که وزیر خارجه آمریکا از سفارتخانه‌های این کشور خواسته به دولت‌های میزبان برای قطع فوری تجارت با ایران فشار بیاورند.
وبگاه «آکسیوس» بامداد پنجشنبه از فشار دولت تروریست آمریکا به کشورهای مختلف جهان برای قطع روابط تجاری با جمهوری اسلامی ایران خبر داد.
آکسیوس به نقل از مقام‌های مطلع نوشت که «مارکو روبیو» وزیر امور خارجه آمریکا به سفارتخانه‌های این کشور در سراسر جهان دستور داده تا یک بیانیه دیپلماتیک درمورد جنگ اقتصادی علیه ایران، به بالاترین سطوح دولت‌های میزبان ارائه دهند.
این منابع که نامشان فاش نشد به آکسیوس گفتند: «به سفارتخانه‌ها گفته شده که از کشورهای میزبان بخواهند فوراً و به طور سیستماتیک تجارت با ایران را قطع کنند».
بر اساس این گزارش، سفارتخانه‌های آمریکا موظف شدند که از دولت‌های میزبان بخواهند «فعالیت‌های تجاری غیرقانونی ایران را شناسایی کنند» و هشدار دهند که هر کشور، شرکت‌ یا فردی که به تجارت با ایران ادامه می‌دهد، «با خطر تحریم و از دست دادن دسترسی به سیستم دلار مواجه می‌شود».
منابع مطلع همچنین افزودند که «دونالد ترامپ» رئیس جمهور تروریست آمریکا در تلاش است تا یک کارگروه بین سازمانی برای هماهنگی اجرا و اعمال جنگ اقتصادی خود علیه ایران ایجاد کند.


نظرات شما